scream_ 22.05.10, 18:28 Więc, chciałabym się Wami poradzić w sprawie muzyki emo . Powiedzcie jakie znacie zespoły, jakie polecacie. I co ogólnie sądzicie o tym gatunku Zapraszam do rozmowy [ no chyba ze był wątek ] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_vie Re: EMO - muzyka . 23.05.10, 20:15 nie słucham emo, choć słyszałam, że kiedyś była dobra. tu masz coś: <pik> Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: EMO - muzyka . 23.05.10, 20:21 to jest 'emo' ale z pewnymi domieszkami ,jak scremao i inne: Silverstein,Aiden,Alesana,The All-American Rejects,Funeral For A Friend,The Red Jumpsuit Apparatus,LoveHateHero,Box Car Racer,From First to Last,Rufio, Plain White T's,The Academy Is...,Taking Back Sunday itp Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: EMO - muzyka . 24.05.10, 15:59 Aiden i TRJA emo?! Plain White T's i All-American Rejects niby też?! W życiu, mowy nie ma, nie zgadzam się! Nieważne, czy z domieszkami czy nie, Aiden ani TRJA nigdy nie będą jakimś tam emo zespołami, o. Odpowiedz Link Zgłoś
koaal ~ashley. 29.05.10, 15:32 plain white t's emo muzyką? O,O coś ci się chyba pomieszało skarbie. =.= Odpowiedz Link Zgłoś
pparamorkaa Re: EMO - muzyka . 25.05.10, 18:55 nie wiem czy można nazwać to muzyką emo ale np. coma,metallica,paramore,... Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: EMO - muzyka . 24.05.10, 16:07 nie słucham muzyki emo. głównie dobry rock, muzykę alternatywną, jazz - rock, blues. czasem poezję śpiewaną, poważniejszą muzykę. zdarza się pop. Odpowiedz Link Zgłoś
madziusiaaaa Re: EMO - muzyka . 24.05.10, 20:06 Ja tam Emo nie słucham ale np. Blog 27 Odpowiedz Link Zgłoś
avrilka55 Re: EMO - muzyka . 27.05.10, 17:04 framing hanley , my chemical romance , paramore , hawthorne heights , death in december, senses fail , sum 41, The Red Jumpsuit Apparatus,good charlotte , simple plan , green day , eyes set to kill Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ EMO - muzyka . 24.05.10, 20:39 LoveHateHero, Alesana, Escape The Fate, Black Veil Brides.. nie wiem jakie jeszcze. c: no to tyle by było. Odpowiedz Link Zgłoś
negative Re: EMO - muzyka . 24.05.10, 21:28 To tyle jeśli orientuje się w muzyce EMO: www.empik.com/emotions-various-artists,prod1950064,muzyka-p?gclid=CKCm4cDA66ECFQuS3wodzG1lJQ Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy muzyka emo. 25.05.10, 12:43 zespoły, w których muzyce jest choć domieszka emo. znajdziesz coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: muzyka emo. 27.05.10, 16:57 pfff emo oni mieszają z rockiem -.-" Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady escape the fate? 25.05.10, 12:48 oglądałam kiedyś taki reportaż o emosach i tam własnie leciala ta muza XD Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_5 Re: EMO - muzyka . 25.05.10, 19:04 e.. Paramore- emo? zwariowaliście ludzie? to na pewno nie jest emo i metalica też nie.. nie wiem jaka muzyka. ja słucham NORMALNEGO rocka. np. PARAMORE. Odpowiedz Link Zgłoś
yesican_ Re: EMO - muzyka . 27.05.10, 15:16 e.. Paramore- emo? zwariowaliście ludzie? to na pewno nie jest emo i metalica też nie.. nie wiem jaka muzyka. ja słucham NORMALNEGO rocka. np. PARAMORE. smile SZCZAM Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Proszę :* 25.05.10, 19:06 To nie chodzi o to, czy jest się emo czy nie. Jest to muzyka EMOcjonalna i to wszystko. Myślę, że najlepsze będzie Secondhand Serenade - Szczególnie polecam "Goodbye" ale może jeszcze z Simple Plan? Lostalone? Odpowiedz Link Zgłoś
happymoron_xdd Re: EMO - muzyka . 27.05.10, 14:45 Ja nie jestem emo , ale niektóre zespoły są nawet spoko Silverstein , Escape the fate , A day to remember Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: EMO - muzyka . 27.05.10, 15:24 silverstein escape the fate eyes set to kill A.F.I (nie jestem pewna do tego) evanescene flyleaf nie jestem do wszystkich pewna Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: EMO - muzyka . 27.05.10, 16:48 www.youtube.com/watch?v=3uHxO2_K-eY jest super Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.t.t.y Re: EMO - muzyka . 27.05.10, 17:27 Polecam 'We are the ocean - Nothing Good Has Happened Yet' Ta piosenka jest świetna ;] Ogólnie EMO to muzyka która powinna Cię poruszyć a taka właśnie jest ta piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: EMO - muzyka . 27.05.10, 17:38 ha, kiedyś słuchałam większość z wymienionych przez was, ale błagam, mcr czy parazmora emo, to jest po prostu słaby rock, właśnie problemem tego gatunku jest to, że cieżko scharakteryzować, co obecnie jest emo. to gorzej niż z indie. :q Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ ja pierdzielę ! x.X 28.05.10, 18:58 PO JAKĄ CHOLERĘ OKREŚLACIE ZESPÓŁ EMO JAK GO NIE ZNACIE !? my chemical romance i green day ! to kur.wa nie jest gatunek EMO ! to napisały sobie słitasne stronki, które doprowadziły do tego wszystkiego.. Ja, jako fan powyższych zespołów, wiem co mówię. bo mam dziką, chorą obsesję na ich punkcie. "Emo to wymysł prasy" - Gerard Way [ my chemical romance ] przepraszam, że tak tu nawypominałam, no ale aż mnie siepie jak widzę, że mcr i gd uważany jest jako gatunek muzyczny - EMO . o.O Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Paramore to EMO?!!!!! 29.05.10, 15:26 Czyż bym coś przegapiła? chyba kogoś głowa boli idź weź APAP Odpowiedz Link Zgłoś