anna.j 25.05.10, 20:46 hej, od kąd pamiętam mam KRĘCONE włosy, jednak zawsze marzyłam o prostych. mam pytanie do osób mających proste, a mianowicie czy podobają wam się wasze włosy, a może wolałybyście mieć kręcone ?. czekam na odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slodki_piernik Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 25.05.10, 20:49 ja miałam proste. I kochałam je. A potem obcięłam i zaczęły się kręcic. Od 3 lat włosy mi się strasznie kręcą i tego nienawidzę ! Jak miałam proste to je kochałam. Mogłam z nich zrobić wszystko i wgl. A teraz ? Tutaj kłaczek wystaje tu się grzywka pokręciła. Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 25.05.10, 21:15 Proste są proste. Loki sa urocze PS Ja nie mam prostych ani kręconych Odpowiedz Link Zgłoś
selly. Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 25.05.10, 21:21 też zawsze chciałam mieć proste włosy. niestety odkąd pamietam mam falowane i poteornie grube włosy. niestety jedyne fryzury jakie mogę nosić to zwykły kucyk i ew. opaska, ale to i tak po wyprostowanniu (min. godzinę) Odpowiedz Link Zgłoś
ala. Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 26.05.10, 20:43 mam proste. chciałabym mieć falowane.;p<3. Odpowiedz Link Zgłoś
angela23420 Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 28.05.10, 20:30 Ja mam od dziecka kręcone włosy i czasami mnie denerwują ale jakoś z nimi żyje. Używam pianek, odżywek i jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
julcia284 Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 26.05.10, 14:17 mam proste i podobają mi się Odpowiedz Link Zgłoś
justynamatula Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 26.05.10, 15:21 Ja mam proste włosy i bardzo je lubię Odpowiedz Link Zgłoś
princess14 Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 14.06.10, 20:36 ja mam prościutkie włosy i je uwielbiam < 3 nie kręcę ich , bo świetnie wyglądają jak są naturalne : - ) Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 26.05.10, 20:34 Nie przejmuj się, ja również mam kręcone włosy, a chciałabym miec proste. Nie lubię swoich włosów ale grunt to przyzwyczajenie. Odpowiedz Link Zgłoś
nyc._.lon Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 18.06.10, 15:50 też mam kręcone a chcę mieć proste.. nienawidzę tych loków deb.ilnych ! Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 27.05.10, 21:08 mam ten sam problem Odpowiedz Link Zgłoś
mania14 Proste włosy <3 14.06.10, 21:22 Mam proste włosy i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa!!! Nie chciałabym mieć loków... Proste włoski łatwo się czesze i w ogóle...Są takie fajne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blocked Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 14.06.10, 21:40 Ja nie jestem taką posiadaczką, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
memories_ Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 15.06.10, 15:11 Moja sytuacja jest podobna, jak u slodki_piernik. Generalnie zawsze miałam włosy bardzo długie i proste. Pod koniec podstawówki je ścięłam no i tego czasu zaczęły się kręcić, falować itp. Tylko czekam aż odrosną do długości, za czasów kiedy były proste Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 15.06.10, 15:14 tzn mi si epodobają bardziej proste ... ale takie tylko lekko falowane tez sa fajne Tylko takie mocno skręcone mi sie nie podobają bardzo bo to wygląda jakby było się nieuczesaną Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka. Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 21.06.10, 12:15 Mam proste , grupe, ciężkie wlosy!!! Lubie je, jednak czasami chciałabym sobie zakręcić na jakąś okazję ... ( NIE MA SZANS ) sama to ogólnie nie umiem sobie zakręcić, a u fryzjera po jakichś 20 min. się prostują... więc czasami, a nawet częściej niż czasami chciałabym mieć LEKKO kręcone włosy... ALE NIE MOGĘ NAŻEKAĆ NA TE CO MAM TERAZ ( bo je lubię ) Odpowiedz Link Zgłoś
malinooowa17 Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 01.07.10, 22:18 slodki_piernik napisał(a): > ja miałam proste. > I kochałam je. > A potem obcięłam i zaczęły się kręcic. > Od 3 lat włosy mi się strasznie kręcą i tego nienawidzę ! > Jak miałam proste to je kochałam. > Mogłam z nich zrobić wszystko i wgl. > A teraz ? > Tutaj kłaczek wystaje tu się grzywka pokręciła. Ja mam proste włosy,niedawno chciałam mieć kręcone,ale za bardzo przyzwyczaiłam się do prostych.Pamiętaj,że posiadanie kręconych włosów ma też wiele plusów.Np.wiele gwiazd ma kręcone włosy,nie musisz używać papilotów lub lokówki i nie musisz męczyć sie godzinę by urozmaicić fryzurę wystarczy, że rozpuścisz włosy i dodasz opaske.I co?I rewelka.Chłopaki będą szaleć za tobą,no chyba,że już go masz.Jeśli tak to powalisz go na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina20 Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 01.07.10, 23:29 Ja to bym kćiala mieć kręcone wlosy a mam proste jak druty jak ci się loczki nie podobają to se je wyprostuj prostownicą Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 25.05.10, 20:49 Podobają, podobają! c; Nie chciałabym mieć kręconych.. Odpowiedz Link Zgłoś
andell Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 25.05.10, 20:50 sama osobisię nie mam ani prostych ani kręconych tylko nie wiem co... xD No ok nazwijmy je kręconymi A z tego co mi kumpele mówią które maja proste włosy że chciały by mieć kręcone xD A te które maja kręcone to proste xD Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.creme Hah xd 25.05.10, 20:54 Zawsze jest tak, że chcemy tego, czego nie mamy. Zależy. Czasem chciałabym mieć kręcone, ale czasem podobają mi się moje <3 Odpowiedz Link Zgłoś
dismay12 Loki 25.05.10, 21:00 mam loki, których nie znoszę. chciałabym mieć proste albo delikatnie falowane włosy. no cóż, zostaje prostownica i szampony prostujące Odpowiedz Link Zgłoś
happyend13 do dismay12 25.05.10, 21:31 a ja mam znowu takie bardziej falowane ! i wolałabym mieć albo takie prawdziwe loki albo proste . XD Odpowiedz Link Zgłoś
hipiska.xd Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 25.05.10, 20:55 mam kręcone . i codziennie je prostuje ;d Odpowiedz Link Zgłoś
toska_xoxo Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 25.05.10, 20:57 ja mam .. ani to proste ani kręcone xD czasem je kręce , czasem prostuje . : dd zaleeży . Odpowiedz Link Zgłoś
ziba96 Cała prawda 25.05.10, 20:56 49% osób o prostych włosach chcą mieć kręcone i to samo o kręconych tylko że na odwrót. Ale jak chcesz mieć proste to se kup prostownice tyle że ci włosy zniszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sofftine Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 25.05.10, 20:57 Ja też mam kręcone, są okropne! Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa . 25.05.10, 20:57 Sama nie wiem.Moje włosy są proste jak druty, lubię je, jednak czasem żałuje, że cały czas mam tą samą fryzurę np. jak idę na jakąś imprezę chciałbym sobie zakręcić włosy, jednak utrzymują się góra 5 minut ^.^Z kręconych da się lepiej fryzury ułożyć.Lubię jak wspomniałam moje proste włosy, jednak czasem marzą mi się 'drobny' loczki. Odpowiedz Link Zgłoś
czaqdra_ Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 25.05.10, 20:58 mam proste , i nie chciałabym mieć kręconych . Odpowiedz Link Zgłoś
paula_xoxo Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 25.05.10, 20:59 Ja nie wiem co ja mam za włosy .. -,- Ni to proste , ni kręcone . x dd Na szczęście człowiek wynalazł prostownice . Odpowiedz Link Zgłoś
blocked_ mity na temat prostownicy. 25.05.10, 21:05 moi drodzy parafianie, kto wam powiedział, że jak się używa prostownicy to automatycznie włosy się niszczą? to przecież zależy od tego, jak włosy znoszą temperaturę. ja, choć mam proste, prostuję codziennie, bo jak jest wilgotno to się falują i brzydko to wygląda. robię tak już cztery lata i jak ostatnio byłam u fryzjerki, to nie chciała mi uwierzyć, że prostuję. więc mi tu nie walcie kitu, że prostownica = zniszczone włosy, błagam was, dzieciaczki<3 Odpowiedz Link Zgłoś
pluviale_ @blocked_ 26.05.10, 15:06 Skoro masz proste włosy, to nie dziwię ci się, że nie masz ich zniszczonych. To oczywiste. Jeśli masz naturalnie proste włosy, to nie musisz ich godzinami prostować na wysokiej temperaturze, aby były prostsze. Jest różnica nad prostowaniem loków i lekko falowanych włosów. Te drugie można wyprostować szybko i na niskiej temperaturze, natomiast loki ... no właśnie. Skoro dziewczyny mają loki lub naprawdę mocne fale, to mówią prawdę, że od prostowania włosy się niszczą. Bo skoro codziennie prostujesz loki na wysokiej temperaturze, aby były proste, to się niszczą -,-'Zresztą - skoro prostujesz włosy kiedy jest wilgotno (no cóż, dzięki, po twoim poście dowiedziałam się, że każdego dnia jest w Polsce wilgotno) to czemu prostujesz je codziennie? To się przeczy jedno z drugim, dzieciaczku<3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 25.05.10, 21:01 mam baaardzo kręcone i mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
laura_327 Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 25.05.10, 21:05 Ja mam włosy prost jak drut, a mażę o lokach Odpowiedz Link Zgłoś
itsme9 Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 01.07.10, 21:54 moje włosy są idealnie proste jak je wyprostuje a jak nie to mam lekko powykręcane na wszystkie strony świata i tak ogólnie to mogą być ale wolałabym mieć kręcone Odpowiedz Link Zgłoś
hariett Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 25.05.10, 21:05 Ja mam i proste i falowane. Po pływem wody mi się lokują, a normalnie to są proste. Ale jeśli mam wybierac pomiędzy lokowanymi a prostymi, to wybieram zdecydowanie lokowne. Odpowiedz Link Zgłoś
negative proste :( 25.05.10, 21:09 Wolałabym mieć przynajmniej falowane. Ale to podobno normalne: masz jedno - chcesz drugie Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 25.05.10, 21:08 Mam proste włosy i mi się baaaardzo podobają Odpowiedz Link Zgłoś
onebigcrap Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 25.05.10, 21:09 haha mam włosy proste jak drut prawie a wszyscy mi mówią , że kiedy kręce włosy lokówka jest mi tak łądnie , chcialabym miec krecone ale mam proste i dobrze mi z tym XD Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 25.05.10, 21:09 mam taki problem jak ty , a chcem mieć proste ! Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 25.05.10, 21:13 Nom... też bym chciała mieć proste Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 25.05.10, 21:34 Ja mam kręcone . Tzn. bardzo falowane . Prostuję codziennie , ale niestety . Rano jest wilgotno i nadal są takie jakie nie powinny być . żal . Odpowiedz Link Zgłoś
oluusx ..... 25.05.10, 21:27 ja mam wiecznie proste, i bardzo je lubię bo się nie falują ani nic. c: a kręcone miałam chyba tylko raz w życiu, jak sb na dyskoteke zakręciłam . I wtedy mi się tak " pełno włosów" wydawało, że mam xd Odpowiedz Link Zgłoś
happyend13 ja mam kręcone . -.- 25.05.10, 21:26 i mam ten sam problem co ty ! nienawidzę ich . xd bardzo chciałabym mieć proste . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
alisou prostowłosa. ^^ 25.05.10, 22:42 ja za to od zawsze mam proste włosy. ogólnie to je lubię. jak odpowiednio ułożę, po ówczesnym umyciu i użyciu odżywki, która dodatkowo je wygładza to wyglądają naprawdę ładnie. czy chciałabym mieć kręcone włosy? na pewno jest to trudniejsze do utrzymania i zadbania. mam przyjaciółkę, która ma kręcone włosy z prawdziwego zdarzenia i wiem, co to znaczy o nie dbać. lubię czasami zakręcić włosy, dla odmiany, ale na dłuższą metę, to raczej wolę swoje, proste. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie zależnie od nastroju. 26.05.10, 12:43 raz kręcę raz prostuję, ale włosy mam raczej proste.. tylko końcówki się wywijają delikatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
xx_chocolate_xx Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 26.05.10, 14:10 Ja mam proste Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: szczęśliwe posiadaczki prostych włosów<3 26.05.10, 14:11 mam proste x d tylko jak mi się nie chcę ich suszyć wieczorem po kąpieli to mam takie lekkie fale, ale jak wysuszę to są mega proste x d Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb proste. 26.05.10, 14:23 a chciałabym mieć takie fale.. ale i tak w sumie nie narzekam ;x Odpowiedz Link Zgłoś