Dodaj do ulubionych

UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się nabrać!

01.06.10, 13:57
Może już słyszeliście o takim serwisie jak pobieraczek .
ma już wymierzoną karę kilku set złotych .

założyłam sb konto , bo było napisane że 10 dni darmowo . ok .
po 10 dniach zaczely mi przychodzic grozby , ze wyślą na mnie komornika itp ..

na szczęście znalazłam w internecie wypowiedź prawników, którzy każą NIE płacić .
nawet jeżeli dali by to do sądu to on by się przyczepił do tej strony , a nie do mnie ..

ja nie podałam prawdziwych danych ( uff ) . usunęłam e-mail .
--
mówie wam to , bo tyle się strachu najadłam ..

SERWIS POBIERACZEK JEST NIELEGALNY!
nie dajcie się nabrać!
--
po co sb nerwy tracić ..
Obserwuj wątek
    • zapamietaj_mnie Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 01.06.10, 14:01
      dzięki za ostrzeżenie smile
      • cullen_ka Dziękuję Ci! 03.08.10, 12:45

• kotekk. Re: Dziaa. ! 03.08.10, 13:17
          Oo.` Phi. Jaki żal.! Dobrze ze tam sb. nie założyłam konta.! Psychicznie chorzy ludzie.!
          dziękuje. kiss. Dobrze ze ostrzegasz innych. smile ;Dbig_grin
    • kolorowa Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 01.06.10, 14:03
      słyszałam właśnie od Tym programie .
      jakaś kobieta dała się nabrać - pisali o Tym w jakieś gazecie - nie pamiętam .
    • zuza_12_ dzięki za ostrzeżenie 01.06.10, 14:05
      pewnie jest wiele takich serwisów
      nie ma nic za darmo
      • wisienka9 Dzięki. 01.06.10, 14:09
      • lieb_de_sekunde Re: dzięki za ostrzeżenie 03.08.10, 12:51
        Moja kolezanka tak miala i przysylali jej wezwania do sądu buhahaa
    • silllver Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 01.06.10, 14:08
      Przecież ściąganie z internetu jest nielegalne. suspicious
      • zakrecona19985 eee 01.06.10, 15:00
        dzięki za ostrzerzenie kiss
        i dobrze że kara będzię cool
        • laurilla ...Fenks! 04.08.10, 22:55
          Ja już o tym słyszałam,kiedyś mówili o tym w "Dzienniku Reporterów",ale i tak fenksik ;*
    • karoleczka Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 01.06.10, 14:12
      Coś okropnego ! indifferent Słyszałam już o tym kiedyś i nie założyłam sobie konta... Całe szczęście!
      • patka979 Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 01.06.10, 14:14
        Dzięki ! winkkiss
    • selenax3 boję się.. ;c 01.06.10, 14:24
      no! ja mam tam konto! i mi piszą, że muszę im zapłacić 1025 złotych i 33 grosze!
      co chwile mi te e-maile wysyłają! ja już nie wiem co mam robić :c strasznie się
      boję, że na prawdę przyślą komornika. p.s. jeszcze nie powiedziałam o tym mamie! :c
      • kontrastowa Re: boję się.. ;c 01.06.10, 14:27
        selenax3 napisał(a):

> no! ja mam tam konto! i mi piszą, że muszę im zapłacić 1025 złotych i 33 grosze
        > !
        > co chwile mi te e-maile wysyłają! ja już nie wiem co mam robić :c strasznie się
        > boję, że na prawdę przyślą komornika. p.s. jeszcze nie powiedziałam o tym mamie
        > ! :c

prawnicy mówią, żeby nie płacić tylko olać ; D
        a to specjaliści . na pobiesraaczka nałożyli karę już .
        mają to zmienić w ciągu 6 miesiący .

ja usunęłam e-maila .
        a adres IP jest zmyślony!!!
        • selenax3 Re: boję się.. ;c 01.06.10, 14:32
          dzięki ;-** x3
    • rosaliee Re: ... 01.06.10, 14:35
      ja kiedys mialam, ale nie wiem jakiego mejla podalam xd moze mi tak
      poprzysylali jakies bzdety ale mi to wisii ;]
    • gwiazdka_14 Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 01.06.10, 14:36
      Masz rację.. i dobrze, że nie zapłaciłaś!
      Właśnie kiedyś, jakieś 2 tygodnie temu była reklama, żeby się nie dać nabrać na to bo
      wyciągają kasę i straszą.. Przykre! Ale ktoś na pewno tego tak nie zostawi. Za niedługo tej
      strony już pewnie nie będzie i bardzo dobrzebig_grin
    • lady_cat UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się nabrać! 01.06.10, 14:38
      słyszałam o tym.

jak oni tak mogą, pff. ; /
    • klakierzyca Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 01.06.10, 14:53
      Opinie klientów
      Ten serwis jest rewelacyjny! Do tej pory używałem torrentów i zawsze musiałem długo
      czekać, aż ściągnie mi się jakiś plik. Z Pobieraczkiem ściągam już od pierwszej minuty z całą
      wydajnością mojego łącza. Chciałbym też podziękować całemu zespołowi za szybką pomoc.

Tomek K. z Krakowa

nie ma to jak wciskać ludziom kity.

Właśnie założyłam sobie tam konto. c:
      • lily_luna A ja... 01.06.10, 15:01
        Założyłam sobie tam konto gdzieś rok temu. Jakoś przyciągnęło mnie to, że przez
        10 dni można korzystać za darmo itp. żeby sobie sprawdzić jak to jest i w ogóle.
        Po jakimś czasie zaczęły mi przychodzić te e-maile. W końcu ( kiedy już zaczeli
        straszyć sądem) powiedziałam o tym mamie. Zapłaciłyśmy. Ale wcześniej moja mama
        napisała do nich e-maila, po czym oni odpisali ze swoim nr. tel. Zadzwoniła.
        Odebrał jakiś koles który powiedział, żeby zapłacić, a oni po roku sami usuną
        moje konto.
        Ale była głupia.

Uważajcie!!!!
    • frutella_xd Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 01.06.10, 16:27
      Dzięki smile
      • nikt. Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 01.06.10, 16:52
        powiem tak. powinnam o tym wiedzieć tak centralnie rok temu, ponieważ na początku zeszłych wakacji popsuła się strona, z której zazwyczaj ściągałam piosenki, więc chciałam znaleźć nową, i natrafiłam na to jebnięte ścierwo na p.
        głupia się tam zarejestrowałam, wiecie, adres, e-mail, imię, nazwisko ... podałam tylko zły rok urodzenia, że niby jestem pełnoletnia. po kilku dniach dostałam pełno listów z tamtej strony, że każą mi zapłacić 90 zł. jak to przeczytałam, to takich spazmów dostałam, że musiałam zatykać sobie usta i przygryzać ręcznik, ponieważ bym nie wytrzymała. moi rodzice nie byli źli, tata zapłacił, było ok. dawno nie wchodziłam na tamtą pocztę, mam z nią najgorsze wspomnienia z całego życia.

już 2 razy w bodajże Na Celowniku na tvp1 było o pobieraczku, o kobiecie, która udziela porad osobom, ktore założyły sobie tam konto.
    • karmel_ Ryło . --' 01.06.10, 16:57
    • marti672 UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 01.06.10, 16:58
      dzięx
      • justynamatula Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się n 01.06.10, 17:16
        dziękiwinkkwiat
    • kukartka_13 Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 01.06.10, 17:05
      ja byłam tam raz czy da ale nie rejestrowałam sie a potem na e-mail mi przychodziły
      wiadomości że ma coś płacić!!
      rodzice mi powiedzieli żebym to usunęła
      • diamond_girl12 Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 01.06.10, 17:12
        Nie rejestrowałam się, ale kto wie, znając mnie pewnie bym się zarejestrowała. Więc dzięki za ostrzeżenie.
    • cori.xo Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 01.06.10, 17:14
      dziękii !
    • silver_aga Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 01.06.10, 17:19
      Ja niestety bylam tak glupia ze podalam prawdziwe dane uncertain Tez mi pisali ze musze im zaplacic ok 100 zł , zupelnie nie wiedzialam co mam zrobicz wiec poprosu wylaczylam tego maila po kilku dniach dostalam wezwanie do sadu i tak jak poprzednio olalam to . Do dzisiaj nie dostalam nic wiecej . TO WSZYSTKO KONCZY SIE TYLKO GROZBAMI wiec nigy im nie płaćcie smirk
    • indigo Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 01.06.10, 17:20
      dziękuje za informacje smile
    • szalona_fanka46 Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 01.06.10, 17:25
      Żal i tyle. Ja filmy oglądam online, a muzę ściągam z wkretka.pl. A programy sobie
      załatwiam.
    • momo. Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 01.06.10, 17:26
      Tak, też miałam ten problem. Przestraszyłam się jak nie wiem, ale w radiu
      mówili, że około 100 tysięcy osób się nabrało. Też podałam fałszywe dane, a na
      maila przestałam wchodzić. I maile przychodziły w styczniu, a jakoś sprawy do
      sądu do tej pory nie podali, haha -.-
    • violet_ Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 03.08.10, 12:38
      czyli lekceważyć te mejle? nic z tym nie robić? czy oni potem nadal będą przysyłać te
      wiadomości?
    • nick_jonas_jb Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 03.08.10, 12:44
      Wow... Dzięki za ostrzeżenie...
      • miss_immortal Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 03.08.10, 12:56
        dzięki za ostrzeżenie kiss
    • karolcia741 Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 03.08.10, 12:53
      Wiedziałam, że tam jest jakiś haczyk więc sobie nie założyłam konta na szczęście wink
    • elliot Re: UWAGA! Serwis Pobieraczek , nie dajcie się na 03.08.10, 13:09
      dzięki, ale już o tym wiedziałam bo dwie użytkowniczki na kotku kiedyś pisały,
      że mają problem z tym. pobieraczka omijam szerokim łukiem.
    • andi. . 04.08.10, 22:44
      założyłam tam konto, także mi wysyłali jakieś ponaglenia, olałam ich. potem
      dostałam e-maila od jakieś babki, że serwis pobieraczek raczy za mnie zapłacić
      te pieniądze, nawet numer konta mi podali żebym im oddała więc znów ich olałam,
      to się odczepili i w ogóle nie piszą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka