emily. Mam trochę fajnych tekstów, jak ktoś chce poczytać 22.08.10, 09:32 [1.] Fretka: 'ja cię! jak pragnę kucnąć, to działa!' - Kilku wspaniałych [2.] Baljeet: 'czy do "Ogników" przyjmują chłopców?' - Atak 15 - metrowej siostry [3.] Baljeet: 'będzie mi chyba potrzebny dźwig! i nowa para majtek...' - Atak 15 - metrowej siostry [4.] W Spółce Z.Ł.O.: '- oto jest Spółka Z.Ł.O. Dundersztyca! - och, ten festyn jest tak głośny, że nie słyszałem nawet własnego dżingla! No dobra, panowie, jeszcze raz, głośniej! - i raz, dwa... - oto jest Spółka Z.Ł.O Dun... PFFFFc!' - Atak 15 - metrowej siostry [5.] Fretka: 'wielka Fretka bez odbioru. Pokój!' - Atak 15 - metrowej siostry [6.] Fretka i Linda: '- znów jestem normalna! - normalna, to pojęcie względne...' - Atak 15 - metrowej siostry [7.] Fineasz i Ferb: '- otwórzmy kurczę najlepszą myjnię na kurczę świecie kurczę! ja chyba nie brzmię zbyt naturalnie... - nie mówisz jak ziomal.' - Myjnia samochodowa [8.] Major Monogram i Carl: '- idealne lądowanie, agencie Pe! osiem i pół, Carl? no wiesz... - cóż, Majorze, nie złączył stóp przy powtórnym trzecim obrocie. - Carl... eh. mam wrażenie, że coś się przypala. - moje sphagetti!' - Myjnia samochodowa [9.] Dundersztyc: 'nie rób problemu tam, gdzie go nie ma! nie rób problemu tam, gdzie go nie ma! NIE RÓB PROBLEMU TAM, GDZIE GO NIE MA!' - Myjnia samochodowa [10.] Dundersztyc: 'tylko skąd ja wezmę baterię? [szczoteczka] nie. [samochodzik] nie. [latarka] y - yy. [Frankensztajn] tu też nie. [pozytywka z małpą] nie. [radio] aha! nie. [alarm] nie. [zegarek] nie. [Norm] nie. [ta dammm!] nareszcie!' - Myjnia samochodowa Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Fajne teksty część druga 22.08.10, 09:33 [11.] W tłumie: '- o nie, jaki on wielki i obleśny! - [koleś z wielkim pypem na głowie] ej, grzeczniej! - nie mówię o panu, tylko o nim! - Myjnia samochodowa [12.] Major Monogram: 'jesteś, agencie Pe. przepraszam, że musiałeś iść, ale konserwator naszej windy dostał właśnie urlop macierzyński...' - Uczciwa gra? [13.] Fretka i Stefa: '- Stefa, jesteś genialna! - możesz to powiedzieć mojej mamie?' - Zagrajmy w Quiz [14.] Fineasz i Baljeet: '- co robisz, gdy na przykład jesteś zły? - liczę. - dobraaa, a gdy odczuwasz smutek? - liczę! - radość? - LICZĘ!' - Baljeetelsi [15.] Fineasz i Ferb: '-guma? [pstryk]. - no wiesz...' - Tadeus i Thor [16.] Fineasz i Ferb: '-nie budujemy, żeby wygrywać, tylko dla zabawy. - i dla panienek. Rrrrrr...' - Tadeus i Thor [17.] Tadeus: 'ej, gdzie Wiesiek?' - Tadeus i Thor [18.] Fretka: 'dooobra, kto wyłączył Słońce?' - Rodzinka Fineansonów [19.] Fretka i Ferb: '-kąpiesz szympansa w gorącej wodzie? - tak, ktoś przecież musi.' - Rodzinka Fineansonów [20.] Lawrence i Fretka: '- [...] możemy tu jakiś czas zabawić. - jakiś czas!? jesteśmy rozbitkami!? to znaczy, że nie zdążę na przyjęcie u Jeremiasza!? zostaniemy tu na zawsze i będziemy jeść robale. wyjdę za jakąś małpę i będziemy mieć małpiątka, które nazwiemy Xavier i Amanda! HaA... [płacz] - będziemy je mocno kochać.' - Rodzinka Fineansonów Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Fajne teksty część trzecia 22.08.10, 09:34 [21]. Fretka: 'ja kupię Jeremiaszowi prezent. dziś właśnie mija rocznica, kiedy to po raz pierwszy poszliśmy na siekaczo - burgera. upuścił na mnie hot - doga i cała się upaćkałam musztardą! było cudownie...' - Samodzielna Vanessa [22]. Fretka i Linda: '-nikt nie może mnie zobaczyć w tym ubraniu. - ty śmiesznie wyglądasz? to ja wchodzę z jelonkiem do sklepu z kosiarkami!' - Wiwat Doofania [24.] Jeremiasz i Fretka: '- jejciu, Fretka, przystąpiłaś do gotów? - Yeeye... ja nie noszę takich rzeczy, yhhyy. to znaczy zgadza się, mam to teraz na sobie, ale nie jestem do tego jakoś przywiązana. zazwyczaj ubieram się zupełnie inaczej i w zasadzie powinnam to zdjąć... nie, nie, nie chcę znaczy teraz tego zdejmować, ja... chciałam tylko moje ubranie, ale ja... to wielka pomyłka, zamiana w pralni, kosiarka w kształcie jelenia! EhEeHeEhe... [dyszy]. [po chwili]: podoba cię się? [poza i muzyczka]' - Wiwat Doofania [25.] Norm i Dundersztyc: '-kto chciałby pobawić się klockami? - nie mam ochoty cię oglądać, więc wolałbym w chowanego. - aUć.' - Wiwat Doofania [26.] Dundersztyc: 'zaglądaj do kufra, PePe Panie Dziobaku, zawsze zaglądaj do kufra...' - Końcówki Świata [27.] Ludzie i Dundersztyc: '- patrzcie, to znowu ten kretyn z tego filmu! HaHaHaHaHaaaa... - śmiejmy się, żeby nie wychodził z domu! HaHaHaHaHaHaaaa... - coś mnie zabolało... tutaj...' - Końcówki Świata [28.] Isabella: 'cześć, Fineasz, musicie sprawdzić, co u Baljeet'a. gdy przechodziłam obok jego domu, krzyczał: "ajaj! zostanę niekompetentnym dyletantem na zawsze, zawsze, zawsze, zawsze ... echo dodałam sama' - Festyniarski festyn naukowy [29.] Dundersztyc: 'telewizor czarny a filmy są szare konie wciąż biegną zaraz umrę z głodu' - Festyniarski festyn naukowy * * * To tyle z moich prywatnych zbiorów ^.^ Muszę się kiedyś wziąć i poszukać więcej Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Fajne teksty część czwarta (dużo ich...) 23.08.10, 12:15 [30.] Dundersztyc i Norm: '- ... ale i tak myślę, że dodałeś za mało szczypiorku. - więc może następnym razem ty będziesz gotować, a ja wymyślę niecny plan, który i tak nie wypali. [cisza] - UuuuAu, aleś ty szczery.' - Konkurs tańca [31.] Rodney: 'mówiłem już, zwracaj się do mnie pełnym imieniem: Alojzy Ewerchart Elżbieta Anna Otto Wolfgang Ipatia Ginter Gajlengar Kuper von Rybensztajn.' - Konkurs Tańca [32.] Dundersztyc: 'B ardzo A gresywna B anda E kscentrycznie C haryzmatycznych Z łoczyńców K ochających A narchię.' - Konkurs Tańca [33.] Spiker: 'oglądacie Ankawery Czanel. Wracamy do programu "RRRrrr".' - Co to robi? [34.] Linda i Dundersztyc [retrospekcja]: '- też kiedyś nagram taki numer. - ha! Tak, jasne. A ja zapanuję nad światem! - wiesz... czemu nie? - akurat mi się uda. - może tylko zamiast, no, wiesz, całego świata, yh, zacznij od okręgu trzech stanów. [dziwna i mina i BUM BUM!]' - Co to robi? [35.] Dundersztyc: '[we Francji] Pieeeer! [do Pepego]He he, obejrzał się ktoś? Założę się, że z połowa facetów na dole pomyślała "Kto mnie zawołał?" He he ho.' - Co to robi? [36.] Balljeet: 'wiesz, Izabelo, zastanawiam się, czy to bardziej przypadek, czy też najzwyczajniej zostaliśmy dla siebie stworzeni...'. - Co to robi? [37.] Linda i Fretka: '- Yhyhyhyhyhy... - Yhyhyhyhyhy...' - Co to robi? [38.] Fretka: '[śpiewając] będzie wpadka jatka, już ja im pokażę!' - Co to robi? [39.] Ferb, Buford i Irwin: '- tworząc ludzkie serce inżynierią wsteczną znaleźlibyśmy sedno miłości... - i trochę czerwonych bebechów. - tak. miłość i trochę czerwonych bebechów. - i dwie komory. - tak właściwie to obie komory zaliczają się do czerwonych bebechów. [wszyscy] taaaak.' - Co to robi? [40.] Fineasz i Buford: '-wybacz Buford. dobrze się czujesz? - mam dziwną ochotę na coś śmierdzącego. - nic mu nie jest.' - Zdjęcie [41.] Fineasz, Izabella i Buford: '- już wiem jak smakują chmury! - ja wdycham świeży ozon. - a ja suszę sobie pachy!' - Zdjęcie [42.] Koleś śpiewający dżingiel: 'w łeb kolesia wal, pociąg palcem rozwal, żuj TWARDĄ GUMĘ!' - Opiekunka do dziecka [43.] Koleś śpiewający dżingiel: 'ZWYKŁA GUMA!' - Opiekunka do dziecka [44.] Zuzia i Fretka: '- wiesz, znam bardzo fajną zabawę. - zzzzzz zabawę? - tak, nazywa się robienie... - rrrrrr robienie? - ... papierowych... - pa pa papierowych? - ... lalek! - PAPIEROWE LALKI!!!' - Opiekunka do dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
maja920 Kocham >33 22.08.10, 09:40 moja ulubiona bajka ich teksty mnie rozbrajają kocham wszystkich fineasza ferba XD fretke PePe pana dziobaka Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Fineasz & Ferb. 22.08.10, 09:42 ulubiony odcinek: Fineasz i kawał Ferba : D ulubiona piosenka : Bał, cziki, bał, bał. : D ulubiony bohater: Pepe <3, Fredka, Ferb, Fineasz, Jeremiasz, Doofenschmirtz, Izabela, Buford (...) wszystkich ich lubię : D Odpowiedz Link Zgłoś
pwe Re: Fineasz & Ferb. 23.08.10, 12:22 nie kojarzę ję a z resztą jedyną kreskówkę jaką obejrzałam była Kim Kolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Fineasz & Ferb. 23.08.10, 12:23 To jest super .! Najlepsza kreskówka disneya . . Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Fineasz & Ferb. 23.08.10, 12:28 Fredka jest zarąbista, uwielbiam ten serial Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczko ` tuu 23.08.10, 12:29 nmie oglądam tego !. ale mój 11-letni bart jest zafascynowany tą kreskówką .. haha <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Fineasz & Ferb. 23.08.10, 12:32 Lubię ich bardzo, ale nie mam żadnego ulubionego bohatera, wszyscy są na równi. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuuta ` skamieliny - ta, ta, ta .` <333 23.08.10, 12:33 ` skamieliny - ta, ta, ta .` <333 Najczęściej wypowiadany tekst w naszej klasie xD Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Re: Fineasz & Ferb. 23.08.10, 12:33 Kocham tą kreskówkę, najlepsza. < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
misio Re: Fineasz & Ferb. <3 23.08.10, 18:35 a ja to uwielbiam, a co z tego że trochę dziecinny? e tam najfajniejsza kreskówka na Disney Channel (teraźniejsza), nawet mój starszy brat ją ogląda razem ze mną xD wszystkie odcinki mi się podobają i piosenki też, a bohater? hmmm... niech pomyślę: Doktor Heinz Dundersztyc xD i Pepe!!!!!! ;**** Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Fineasz & Ferb. 23.08.10, 18:38 kupiłam sobie nawet zeszyt z F&F . ; D < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
spongebob. Re: Fineasz & Ferb. 23.08.10, 18:47 UWIELBIAM! nie potrafię wybrać ulubionego odcinka, wszystkie są mega, ale po obejrzeniu po raz 50, trochę się nudzą. : ) choć podobał mi się nadzwyczajnie odcinek, jak wyjechali gdzieś tam do babci i dziadka i ten dziadek im śpiewał jakąś legendę (WTF? : D) jednakże uwielbiam tą kreskówkę, moim ulubionym bohaterem jest oczywiście Pepe, kocham też Ferba. ulubiona piosenka - "Wiewióry w gaciach mam". ogólnie = Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: = D 24.08.10, 09:37 odcinków było tyle, że nie potrafię wybrać ulubionego x dd ii Ferb jest debeściak ! x pp Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 ;] 24.08.10, 09:43 jejku to moja ulubiona kreskówka ! ferb <33 fineasz <33 fretka <33 i pepe <33 ulubiony odcinek ? ten jak cofali się w czasie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
stoooo Re: ;] 24.08.10, 09:54 moja ulubiona kreskówka Plażowa impreza w cieniu krasnalowego terroru" Pan Dziobak - pepe on jest fajny __________________________________ świetna bajka Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Fineasz & Ferb. 24.08.10, 09:55 Ogólnie lubię tą kreskówkę oglądać jako jedną z jedynych bo na Disney Channel i Disney XD oglądam aby seriale i filmy a z kreskówek to tylko Fineasza i Ferba oraz Amerykański smok Jake Long Moja koleżanka też lubi oglądać kreskówkę Fineasz & Ferb Moją ulubioną postacią jest Izabella ma dosyć fajne imię jest taka wszechstronna umie pomóc i wszystko zrobić jest ładna i zakochana w Fineaszu jak się nie mylę Lubię też Fredkę ona jest taka ,że stale krzyczy i się drze i za to lubię ją najbardziej no i jest zakochana w Jeremiaszu no i jak chcę ,naskarżyć na braci to jej nie wychodzi i też lubię ją za to ponieważ w USA Fredka ma głos Ashley Tisdale Lubię też Dudersztyca <nie wiem jak się piszę> lubię go bo ma bohaterskie teksty i ma fajne córkę Vannese np powiedział to pana dziobaka widziałeś jak przedłużyłem tą nutkę i wg różne ma fajne teksty . ogólnie lubię wszystkich ale tych których lubię najbardziej to wymieniłam Odpowiedz Link Zgłoś
free_ Re: Fineasz & Ferb. 24.08.10, 10:05 bufort < 3 mam zeszyt z napisem; " sława przemija, ale internet jest na zawsze " c; Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 24.08.10, 19:54 Uwielbiam tą bajkę po prostu. ___ "Fretka Taran" ___ Ulubione piosenki: Vanessa & Fretka - "Skończony" ;D I jeszcze ta: "Ona już wrzyca bieg, pompa w ruch, gumy pal, sprzęgło puść, decha gaz! Rany julek,co za bal! Ciężarówka jej świat" - I nauczyłam się już parkować.xd ___ Ferb. Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Re: Fineasz & Ferb. 24.08.10, 21:21 hehe uwielbiam too.! mam nawet z nimi do szkoly chyba z trzy zeszyty hah moj ulubiony odcinek to wodne akwarium czy jakos tak a ulubiona piosenka to oczywiscie "wiewiore w gaciach mam" xP haha Odpowiedz Link Zgłoś
sasha_ Re: Fineasz & Ferb. 24.08.10, 21:41 lubię to Nie mam ulubionego odcinka, ale najbardziej lubię Pepe i Dundersztyca xD Bez nich to nie byłoby to samo ;p Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Fineasz & Ferb. 26.08.10, 00:07 też to oglądam ;D moja ulubiona kreskówka ;D ulubiona bohaterka to Fretka ;p sama mam taką ksywe xD. Odpowiedz Link Zgłoś
matsuri Re: Fineasz & Ferb. 26.08.10, 13:25 Mój brat to uwielbia, więc czasem z nim oglądam. "W samym sercu złej zimy raz po raz wyłania się czarny cień żalu. Mimowolnie poddaje się kłopotliwym nawrotom sentymentalnej introspekcji" Odpowiedz Link Zgłoś
ania040995 Re: Fineasz & Ferb. 26.08.10, 13:35 Lubię tą bajke tylko dla tego że Fretka jest \ Odpowiedz Link Zgłoś