napalona 08.06.10, 17:25 no proszę... musicie mi doradzić... posiadaczki Avili napiszcie coś o niej plisss. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
napalona Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 08.06.10, 17:27 a i jeszcze jedno... który fajniejszy ? Delphi mnie kusi Odpowiedz Link Zgłoś
napalona Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 08.06.10, 17:28 haloooooooooo jest tu ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
mickeymouse Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 08.06.10, 20:14 Ja też mam Avilę i ogólnie bardzo dobrze się sprawuje. Jest prosta w użyciu, ma wszystko czego potrzeba: Mp3, Aparat (3.2 MP), kamerę... U mnie w szkole jest szał na kupowanie Avili. ) Odpowiedz Link Zgłoś
denever avilla. 08.06.10, 17:39 moja droga, polecam Ci Samsung Avilla. jest bardzo prosty w obsłudze i ma wygodną klawiaturę qwerty, czego nie powiem o Samsungu Delphi. w Avilli mamy do wyboru dwie klawiatury, standardową i qwerty, z resztą w Delphi też. lecz w drugim kandydacie [ mowa o Dephi ] przyciski są twarde i mocno trzeba przyciskać, żeby wszyło co kolwiek. po za tym, Avilla ma większy ekran. odradzam Ci Delphi stanowczo. bierz Avillę i się nawet nie zastanawiaj. mimo iż Delphi wydaje się atrakcyjniejszy nie jest wcale taki kul i słit. czasem, nie wiem jak u Was, zacina się przy wysuwaniu klawiatury. oba robią ładne zdjęcia. ale polecam Ci z całego serca Avillę. Delphi też jest spoko, ale pierwszy solidniejszy. życzę Ci udanego wyboru. mam nadzieję, że mój wywód pomógł. pozdrawwiaaam. < 3333 Odpowiedz Link Zgłoś
kinia0002 Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 08.06.10, 17:36 Ja mam Avile od pół roku i jestem w 100% zadowolona . Wgl jak spadła mi pod auto to nawet się nie wyłączyła ! tylko mój breloczek się rozwalił ) . Ale jest super ! robi extra foty wyraźne i jest wgl extra . A najważniejsze że nie trzeba mocno walić w nią tylko lekko dotknąc i juz reaguje . Ja ją KOCHU ! moją różową panterkę Odpowiedz Link Zgłoś
kinia0002 Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 08.06.10, 17:39 kinia0002 napisał(a): > Ja mam Avile od pół roku i jestem w 100% zadowolona . Wgl jak spadła mi pod aut > o > to nawet się nie wyłączyła ! tylko mój breloczek się rozwalił ) . Ale jest > super ! robi extra foty wyraźne i jest wgl extra . A najważniejsze że nie trzeb > a > mocno walić w nią tylko lekko dotknąc i juz reaguje . Ja ją KOCHU ! moją różową > panterkę EDIT : Wiem że cie kusi , pewno ta klawiaturka . Ale moja mama ma Delphi i chce sie ze mną zamienić . I nie może pisać w wiadomosciach W i C , bo jej wypadły klawisze . Ale wiesz to twoja decyzja , moja mama mówi że jak się jej umowa skończy to wyrzuci go i se też avile kupi ) Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 11.06.10, 18:55 Ja akurat mam LG cookie, ale moja koleżanka ma avilę i sama czasem na niej pykam i wydaje się fajnym telefonem, bajerki ma, dobry aparat też, jedyny błąd to brak rysika, który według mnie jest potrzebny.Tego delphi nie miałam nigdy w rękach Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1412 Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 08.06.10, 17:38 Mam Avilę od października 2009 i jestem bardzo zadowolony. Nie zawiesza się, chodzi płynnie. Zdjęcia też całkiem, całkiem. Smsy pisze się fajnie na klawiaturze qwerty, minusem jest to że slot na memorke znajduje się pod baterią. Ogólnie jestem bardzo zadowolony i polecam ci go. Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 08.06.10, 17:41 mam Avile . jestem z niej bardzo zadowolona . nie zawieza się ani nic . prost w obsłudze . polecma ci tą . Odpowiedz Link Zgłoś
napalona W Avili wkurza mnie to że... 08.06.10, 17:46 to że jest taka ...no jakby to powiedzieć....DUŻA ! taka długa ... a Delphi taki zgrabny i wgl Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteckaa08 Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 08.06.10, 20:19 ja mam avile białą i moim zdaniem jest bardzo dobra i naraze nawet mi się zepsuła ani razu moim zdaniem avila żądi Odpowiedz Link Zgłoś
paulla1872 Samsung Avila 08.06.10, 19:59 Jak dla mnie najlepszy telefon , nic mnie w nim nie wkurza i nie denerwuje . Odpowiedz Link Zgłoś
alfabeta Re: Samsung Avila 08.06.10, 20:05 Moja koleżanka ma Aville ,a ja osobiście mam cookie ee ,, nie wiem czy się sprawdza ale moja koleżanka raczej na niego nie narzeka ,ja bym sobie kupiła xdd Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 08.06.10, 20:09 Ja mam Aville od stycznia i jestem z niej bradzo zadowolona, jest strasznie łatwa w obsudze czego nie powiem o Delphi ma strasznie twarde klawisze i wgl u mnei ma OGROMNEGO MINUSA - Bierz Aville i się nie zastanawiaj ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 08.06.10, 20:11 kotek.bieberka napisał(a): > Ja mam Aville od stycznia i jestem z niej bradzo zadowolona, jest strasznie > łatwa w obsudze czego nie powiem o Delphi ma strasznie twarde klawisze i wgl u > mnei ma OGROMNEGO MINUSA - > > > Bierz Aville i się nie zastanawiaj ; ) I jeszcez że jak się wkłada Memory Card to to znajduje się pod baterią, ale nie oceniaj telefonu po wyglądzie tylko po jakości ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 08.06.10, 20:25 Ja bym wzięła Samsung Delphi. Ładny, prosty w obsłudze, praktyczny. Moja przyjaciółka ma i poleca. Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 09.06.10, 14:53 ja mam tymczasowo avilę i... może być. Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 09.06.10, 16:01 moja koleżanka ma avile i fajna nawet a ja mam delphi i jestem z niego b. zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
misska666 a fuj 09.06.10, 17:03 avila to najgorsze gó..., szajs, naprawdę. każdy kogo znam, kto ma ten telefon, oddałby go za darmo byleby go wymienić Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 09.06.10, 20:57 żaden . jak juz to może avilla. moja koleżanka ma delphi i mówi , że ta klawiatura na bok jest nie wygodna . Odpowiedz Link Zgłoś
napalona Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 10.06.10, 18:58 Tekst linka ja każdy ma Odpowiedz Link Zgłoś
napalona Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 10.06.10, 19:00 chyba jednak wybiore jego . <3333 Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 10.06.10, 19:04 deplphi lepsza, I think Odpowiedz Link Zgłoś
nevermind_ Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 11.06.10, 18:21 Jeśli Ci się nie podoba wygląd avilli, a podoba klawiatura qwerty, to polecam samsung corby pro. Funkcje są niemal takie same no i ma qwerty. Taki kompromis ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
hells. Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 11.06.10, 18:27 Samsunga Delphi nigdy w rękach nie miałam, ale Avilę wielokrotnie, bo ma ją moja przyjaciółka. Powiem Ci, że ona nie jest zadowolona z tego telefonu. Ja też chyba bym jej nie brała. Strasznie ciężko się pisze smsy, już na Corby jest o wiele wygodniej. Poza tym Avila jest dość duża, i taka trochę nieporęczna. Odpowiedz Link Zgłoś
martka27 Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 11.06.10, 18:31 Osobiście polecam ci samsunga delphi ponieważ jest wygodny w obsłudze szybko się piszę sms na wysuwanej klawiaturze i klawisze wcale nie są takie twardę ( z czasem się przyzwyczaisz) odradzam ci avile dużo osób go ma i miałam z nim do czynienia i mnie nie uwiódł Odpowiedz Link Zgłoś
martka27 Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 11.06.10, 18:33 I jestem bardzo bardzo bardzo zadowolona z delphi aaa i jeszcze bateria dłuuugo trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
coco. Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 11.06.10, 18:44 czegoś tu nie rozumiem? po co się nas pytasz, który telefon lepszy, skoro i tak dalej obstawiasz przy swoim ? dziwne... ja mam avilę, sprawuje się świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 11.06.10, 18:44 delphi... bezndziejnie sie pisze smsy na avilli - probowalam u kolezaki i caly czas zaznaczalam inna literke - chyba że masz dużo cieprliwości ;D Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 11.06.10, 18:49 oba beznadziejne i kiczowate . Doradziłam ? Odpowiedz Link Zgłoś
blocked Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 11.06.10, 18:53 Delphi jeszcze nie miałam okazji zobaczyć, aczkolwiek Avile ma moja znajoma. Jest duża, to już jest u mnie minus. Nie lubię dużych telefonów. Myślę, że Samsung Delphi - jest bardziej poręczny od tej cegły. Odpowiedz Link Zgłoś
detektywintruz Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 11.06.10, 18:55 delphi bierz! też miałam go mieć, ale wolałam corby txt. ;3 ale delphi jest boski, mój kumpel z klasy ma delphi i jest zaczebisty *.* Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik ja mam 11.06.10, 18:56 aville - jest na prawde dobra, ma fajne opcje i jak ją naładujesz to dłługo trzyma, a do tego jest ładna Odpowiedz Link Zgłoś
love_sick Re: ja mam 11.06.10, 19:02 ja mam delphi, jest fajny. fajnie się pisze, płynnie chodzi, nie psuje się, nie zacina. tylko ma mało miejsca na telefonie. xd ale ogólnie jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
napalona Re: Samsung Delphi czy Samsung Avila ? 01.07.10, 22:42 teraz jest pół na pół . xd Odpowiedz Link Zgłoś