mercia96 08.06.10, 21:45 Jezeli ktoś interesuje się siatkówkę zapewne zna tego zawodnika. Chciałabym wiedzieć co o nim myślicie. Czekam na Wasze odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paaali Re: Bartek Kurek 08.06.10, 21:51 Mm . SIATKÓWKA . <3 mój sport najukochańszy . ;* a taak wgl to włąsnie z treningu wróciłam . xD mmm . Lubię Kurka . ale ja na ' telewizyjnej siatkówce nie do końca się znam ' ale on chyba . . . SKRA Bełchatów . < raczej > SKRA Bełchatów chyba mój ulubiony kluub . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Bartek Kurek 08.06.10, 21:55 Uwielbiam go i w ogóle całą Skrę Bełchatów! Mam jego autograf z meczu jeszcze z Ligi Mistrzów z grudnia zeszłego roku Odpowiedz Link Zgłoś
nnaattaallaa Re: Bartek Kurek 08.06.10, 22:06 ja kocham siatkówkę, ale Bartka Kurka hmm.... no może ujmijmy to tak , że nie przepadam za nim wolę Michała Winiarskiego (my favourite)... no ale skoro Bartek jest siatkarzem to chociaż jest na ostatnich miejscach listy moich ulubionych siatkarzy to jednak bądź co bądź jest nim, więc nie można go nie lubić )) Odpowiedz Link Zgłoś
altruistka Re: Bartek Kurek 08.06.10, 22:19 lubię go ;D wydaje się bardzo sympatyczny. no, i jeśli jest w formie, dobrze gra : ) Odpowiedz Link Zgłoś
dajaaa_ Re: Bartek Kurek 09.06.10, 16:14 O . Bartuś Kurek ; ) nie wiem jakoś za nim nie przepadam . no ale dobrze gra , nie powiem że nie . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Bartek Kurek 10.06.10, 09:15 spoko gosc . lubię go , chodz nie pale sie entuzjazmem do siatki . ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
niusia_mala Re: Bartek Kurek 12.06.10, 15:36 mrr... nareszcie coś co kocham... no to tak Bartek jest świetnym zawodnikiem i napewno w przyszłości zastąpi Wlazłego no i tak wgl. to jest bardzo przystojny, śmieszny i ma poczucie chumoru... Odpowiedz Link Zgłoś
altruistka Re: Bartek Kurek 20.06.10, 20:11 raczej nie zastąpi wlazłego, bo nie grają na tej samej pozycji... Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Bartek Kurek 12.06.10, 15:53 Cóż jako zawodnik jest niesamowity. Siatkarski talent jak nic. Jako osoba prywatna to nie wiem, nie miałam przyjemności poznać. Skra Uwielbiam ten klub. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Bartek Kurek 12.06.10, 16:05 Cóż jako zawodnik jest niesamowity. Siatkarski talent jak nic. Jako osoba prywatna to nie wiem, nie miałam przyjemności poznać. Skra serce Uwielbiam ten klub. smile Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Bartek Kurek 13.06.10, 13:57 Po prostu ma talent, i świetnie wychodzi mu to, co robi. Mam Bartka Kurka, w równoległej klasie Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Bartek Kurek 19.06.10, 15:18 Uwielbiam Bartosza, to on udowodnił że warto zaryzykować i postawić na młodszych zawodników. Świetnie gra, jednak cały czas stara się być coraz lepszy. Robi wrażenie skromnego chłopaka, cieszy się z każdego nawet najmniejszego sukcesu i nie spoczywa na lurach. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Bartek Kurek 19.06.10, 16:00 kocham Go. mój ulubiony sportowiec, z dystansem do siebie, poczuciem humoru i talentem : ) i strasznie mi Go teraz szkoda, bo biedakowi nie idzie tak dobrze jak rok temu. ale i tak jest wspaniały! Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo boski jest... 26.06.10, 23:26 śmieszny i w ogóle. Dobrze gra-moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
collins Re: Bartek Kurek 26.06.10, 23:31 oczywiście, że kojarzę. kocham gościa *__* Odpowiedz Link Zgłoś
paulla1872 To jest ... 05.07.10, 11:10 według mnie najlepszy siatkarz . Pamiętacie jego formę z ubiegłego roku . Mam nadzieję , że do takiej wróci jak najszybciej bo przed nami MŚ . Kto oglądał mecz ten pewnie pamięta co pokazał Kubańczykom dobrze , że nie dostał żółtej kartki ;P Odpowiedz Link Zgłoś