pattrysia 09.06.10, 21:54 tak jak w temacie... ja lubie za to że cała klasa jest zakręcona itp... xdxd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brukselka_ Re: za co lubisz swoją klase.? 09.06.10, 21:56 Za całokształt, Głownie lubię te moje łamagi którym wszystko trzeba mówić po 5 razy ;p Za te wspólne wypady! Trochę za dużo wagarują, ale ja ich tego oduczę! Haha Teraz głównie żyję wakacjami! Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Nie lubie. 11.06.10, 14:05 No może trzy cztery osoby są tam w miarę fajne. Inni no tak 'trzy suootkie krejzi gerl', chłopaki które lecą na te "prymuski" (mam nadzieję że wyczuwacie sarkazm?), podlizywacze, narkomani. Tyle. Słit, nie? ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
funnycrazy.. Re: za co lubisz swoją klase.? 12.06.10, 21:47 Za wygłupy. Rozwalają mnie niekiedy ale też do prowadzają do szału. Są wyjątkowi ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
ksania Re: za co lubisz swoją klase.? 14.06.10, 19:22 Za głupotę. Z niektórych to można lać ze śmiechu. I za tą ich inność . Wyjątkowi i jedyni ^-6 Odpowiedz Link Zgłoś
paaaty. Re: za co lubisz swoją klase.? 06.08.10, 01:09 ja nie lubię mojej klasy (no może kilka osób) za dużo typiar..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
rock_i_rock Re: za co lubisz swoją klase.? 14.08.10, 13:48 Za nic Moja klasa jest niezgrana, wszyscy są nudni jedynie dziewczyny troche rozkręcają, ale niektórzy to wogóle jakby nie należeli do naszej klasy Odpowiedz Link Zgłoś
nata11000 Re: Moja klasa jest znana w całej szkole 20.08.10, 20:41 moja klasa jest znana za swą niegrzeczność wszyscy są zwariowani i wogule tacy........................................................y y y no nauczyciele boją się naszej klasy jesteśmy!!!! WOW!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: za co lubisz swoją klase.? 09.06.10, 21:57 Bo jest fajna. Mam w klasie głupich chłopaków i dzięki nim na żadnej lekcji nie ma nudy. Dziewczyny też są fajne. Jesteśmy jak puzzle. xD Odpowiedz Link Zgłoś
alfabeta yy. 09.06.10, 21:57 lubie za to że są ładne ławki xddd a tak na serio ,nie lubie całej ,a tak na marginesie za to ze jest xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: za co lubisz swoją klase.? 09.06.10, 21:58 że jest naj bardziej rozbrykana w całej sql xDD Odpowiedz Link Zgłoś
olkaa_xd Re: za co lubisz swoją klase.? 11.06.10, 14:07 Bez nich było by smutno . Np. Moja Qmpela zawsze mnie pocieszy, druga wesprze, trzecia doradzi Krzychu rozśmieszy.. Kotlet pomoże w zadaniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
olkaa_xd Re: za co lubisz swoją klase.? 11.06.10, 14:08 kotek.bieberka napisał(a): > że jest naj bardziej rozbrykana w całej sql xDD Bez nich było by smutno . Np. Moja Qmpela zawsze mnie pocieszy, druga wesprze, trzecia doradzi Krzychu rozśmieszy.. Kotlet pomoże w zadaniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
julcia284 Re: za co lubisz swoją klase.? 12.06.10, 22:18 jest najniegrzeczniejszą z klas 5-tych i jest przezabawna i mam w niej best firends Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynka24 Re: za co lubisz swoją klase.? 09.06.10, 22:00 poprostu jestesmy najlepsi ! Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: za to, że są. 09.06.10, 22:03 za to, że każdy jest inny, a jednak jesteśmy jednością. no i rządzimy, a na to argumentu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady chyba za co nie lubię swojej klasy -.- 09.06.10, 22:07 prosta odpowiedź ; za wszystko : xx niektórzy są całkiem spoko,ale to już tylko wyjątki : c Odpowiedz Link Zgłoś
kitek14 Re: za to... 11.06.10, 20:10 heh... za to że jest SZALONA za Paździocha i WKNMT (bez nich to by nie była nasza klasa) za niego... za to że jest za to że jest The Best!!! ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
jowi Re: za co lubisz swoją klase.? 09.06.10, 22:07 za tę SZAJBĘ .... zawsze weseli .. wszyscy razem wygrywamy .. a jak przegramy ... rechamy sie ... i wogule za tą że są pozytywnie pie...ięci ... Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina za to, że jest taka głupia xd 09.06.10, 22:07 wszyscy w niej jesteśmy głupi i dziwni xd ale to jest najlepsze ;p Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: za co lubisz swoją klase.? 09.06.10, 22:08 ja tak samo ! ; d. weeź, nawet na lekcjach u wrednych nauczycieli jest smiechowo ;d Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: za co lubisz swoją klase.? 09.06.10, 22:12 za bezczelne zachowanie niektórych osób ? za to , że jesteśmy najgorszą klasą w szkole ? za to , że żaden nauczyciel nas nie lubi ? za to , że przez większość mamy sprawę z policją ? o nie , nie lubię ! Odpowiedz Link Zgłoś
martynus10 Re: za co lubisz swoją klase.? 09.06.10, 22:12 wczoraj dwóch typków ukradło mi komórkę w szkole. caaała moja klasa dzwoniła , pytała się nauczycielek , mnie , chodziła do dyrki wszystko , żeby mi pomóc. kocham ich za to , że jesteśmy tak blisko . jeszcze tylko 3 lata razem ... Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: za co lubisz swoją klase.? 09.06.10, 22:30 kooocham moją klasę < 3 oczywiście jest kilka osób takich, że ..... ale są też takie boskie. ; D - za to, że jesteśmy solidarni, naszego nie wydamy . - za to, że wykańczamy psychicznie nauczycieli - za to, że nie można się z nami nudzić (non stop są jakieś afery szkolne z nami w rolach głównych) - za to, że jesteśmy pokręceni x dd - za to, że jesteśmy wyluzowani ; PP i dużo jeszcze ; - ** jak mam iść do tego cholernego gimnazjum i rozstać się z nimi to coś mi się robi. Znając moje szczęście, będę miała samych kujonów i nudziarzy w klasie ; cc Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu ; ] 10.06.10, 09:53 ja ich nie lubie , no są wyjątki . jedynie lubie niektórych chłopaków za poczucie humoru , no i kilka dziewczyn , inne zyją swoim zyciem ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Są. Na wszystkich lekcjach mamy śmiechy ;) 10.06.10, 10:03 i za to, że są. Odpowiedz Link Zgłoś
devaney Re: za co lubisz swoją klase.? 10.06.10, 11:44 Nie lubię swojej klasy,ludzie tam nie są normalni. Odpowiedz Link Zgłoś
kika_izka Re: za co lubisz swoją klase.? 10.06.10, 12:05 Za to że dzięki nim jesteśmy uważani za najgorszą klasę xDD Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: za co lubisz swoją klase.? 11.06.10, 09:15 nie lubię swojej klasy . No może kilka osób . Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: za co lubisz swoją klase.? 10.06.10, 12:16 Za to, że jest śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudzior Wejdź i się dowiedz !!!! 10.06.10, 12:43 Za to że są wariatami, ale gdy sytuacja tego wymaga potrafią się opanować Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: za co lubisz swoją klase.? 10.06.10, 20:48 yyy... nie lubie za bardzo swojej klasy, ale czasami jest śmiesznie, bo moi koledzy są... dziwni, ale śmieszni, mają fajne pomysły... Odpowiedz Link Zgłoś
wafaelek97 Re: za co lubisz swoją klase.? 11.06.10, 13:59 Ja swoją klasę uwielbiam ( prawie wszystkie osoby ) ;**<br /> Dzisiaj się wodą laliśmy.Jest gitt <br /> A no i są śmieszni lekcjach <br /> A jeden chłopak to ma takie pomysły ;D<br /> Pozdrawiam Cię Kostek ;p<br /> Odpowiedz Link Zgłoś
miss1111 Re: za co lubisz swoją klase.? 11.06.10, 09:29 wszyscy myślimy podobnie (czasmi z małymi wyjątkami ) Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: za co lubisz swoją klase.? 11.06.10, 09:28 Za to, że jesteśmy tacy zgrani. Wszyscy się zrywają, to wszyscy. Wszyscy robią przypał, to wszyscy. Wszyscy się na coś umawiają, to wszyscy. Jesteśmy chyba najbardziej solidarnymi ludźmi w całej szkole, za to uwielbiam wręcz moją klasę. Jest też totalnie, lecz pozytywnie porąbana - każdy jest inny, przez co zawsze mamy kupę śmiechu, nie tylko na lekcjach. Nie zamieniłabym tej klasy na żadną inną. Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka9 Re: za co lubisz swoją klase.? 11.06.10, 09:32 Za nic... nie lubię swojej klasy... Odpowiedz Link Zgłoś
patka_ ... 11.06.10, 12:49 ja za to że każdy ma OGROMNE poczucie humoru każdy sobie żartuje z każdego a i tak każdy gada z każdym . nie cos że mi pasuje że się nasmiewają z kogoś, bo czasami ze mnie też ale za to że nikt się na nikogo nie obraża Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: za co lubisz swoją klase.? 11.06.10, 12:52 lubię za głupote. za to że (prawie) każdy ma świetne poczucie humoru. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: za co lubisz swoją klase.? 11.06.10, 13:52 za to że jesteśmy całkowicie zakręceni i odwala nam non stop. Odpowiedz Link Zgłoś
dream. Re: za co lubisz swoją klase.? 11.06.10, 14:07 za te jaja na lekcjach , za to, że uchodzimy za " postrach" szkoły xDD . i żaden nauczyciel nie chce mieć z nami zastępstwaa ale jak trzeba to chłopacy są w porządku i starają się pomóc ; za takie dwie , które się śmieją się z niczego, takie odludki, pani mówi " napiszcie to zdaniami, takie opowiadanie " a one robią od myślników i na odwrót xd ; najbardziej lubię "naszą" ekipe < 3 Domcia , Magda , Ola , Miki , Szymon , Śliwa ( Krzysiu xD ) , Kuba no i ja trudno będzie się rozstać : ( Odpowiedz Link Zgłoś
pepu odp. 11.06.10, 13:59 ja lubie za wszystko. oni sa boscy . ; ] potrafia sie smiac ze wszystkiego . Odpowiedz Link Zgłoś
iamyourdrug Re: za co lubisz swoją klase.? 11.06.10, 14:00 nie lubie mojej klasy Odpowiedz Link Zgłoś
jamiejames Re: za co lubisz swoją klase.? 11.06.10, 14:01 Za to że gdy poprosi się ich o mała rozróbę na lekcji nie bedzie trzeba się dwa razy powtarzać Oczywiście utrudnienie lekcji nauczycielowi uwzględniają cele WYŻSZE Odpowiedz Link Zgłoś