miss_pauline 18.06.10, 15:41 Ostatnio śledziłam covery na Youtubie i napotkałam przypadkowo na tego gościa. Śpiewa na prawdę cudownie i do tego jest z Polski. Co sądzicie.Klik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dream. Re: Nowy talent i do tego z Polski! 18.06.10, 15:54 głos ma ładny , ale piosenka mi nie przypasowała a w moim przypadku to od razu przekreśla całość ale wątpie żeby się przebił .. jeden wątek na kotku nie zrobi z niego gwiazdy a pozatym , w tych czasach żeby być sławnym to najczęściej trzeba mieć urodę, a według mnie on się nią nie wyróżnia ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
paaaty. Re: Nowy talent i do tego z Polski! 27.06.10, 20:26 niesamowity. śpiewa z taką pasją . musi mieć chłopak zamiłowanie do muzyki. skoro Biimbera ktoś odkrył (choć nie wiem po co, skoro on nie ma w ogóle żadnego talentu) to tego chłopaka prawdopodobnie spotka to samo . jeśli jednak nie, to istnieją przecież takie show jak "mam talent" przez to też można się wybić, niekoniecznie wygrywając program. dla przykładu Kasia Popowska . Odpowiedz Link Zgłoś
paaaty. Re: Nowy talent i do tego z Polski! 27.06.10, 20:28 zaraz, zaraz czy to nie on śpiewał piosenki na opak w "Szymon Majewski Show " tak, to chyba on. poznałam po nicku "cezik" . Odpowiedz Link Zgłoś
nicely Re: Nowy talent i do tego z Polski! 19.06.10, 14:09 rzeczywiście jest niesamowity Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Nowy talent i do tego z Polski! 27.06.10, 17:39 Ma talent. Bosko zaśpiewał! Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdxd Re: Nowy talent i do tego z Polski! 27.06.10, 20:04 Tak, śpiewa cudownie ale mimo wszystko pewnie w Polsce nie zrobiłby kariery. To smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Nowy talent i do tego z Polski! 27.06.10, 20:09 jaki pasztet xD ha teledysku nie będę komentować. a śpiewa przeciętnie, wcale nie jakoś super. i nie rób z niego gwiazdy bo nią nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
plotkarazny Re: Nowy talent i do tego z Polski! 27.06.10, 20:16 Wg. mnie, wcale nie jest taki świetny. www.youtube.com/watch?v=YvSUwkMUuks&playnext_from=TL&videos=0YJrZEWXEm8 www.youtube.com/watch?v=L-a5rcD5A58&playnext_from=TL&videos=QO6nXcsdUHY www.youtube.com/watch?v=_0sfgR0W8uI&playnext_from=TL&videos=7xe0OmS1WMw www.youtube.com/watch?v=bUeEQ03bryk&playnext_from=TL&videos=g88s3CB1y7E www.youtube.com/watch?v=Ea8u_hKU-eo&playnext_from=TL&videos=lPkxdx8b4nE www.youtube.com/watch?v=Pm9L60YBj3s&playnext_from=TL&videos=SyEfEcrrfMo to są talenty. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Nowy talent i do tego z Polski! 27.06.10, 20:15 ON JEST BOSKI głos ofc. , urodą też nie grzeszy, ale brzydki też nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Nowy talent i do tego z Polski! 27.06.10, 20:34 Toż to Cezik - chłopak na opak od szymona .. taak , jest genialny , ale głównie nie chodzi mi o głos , tylko o to , że potraf śpiewać od tyłu ! Odpowiedz Link Zgłoś
oluusx w polsce jest tyle nie odkrytych talentów. 27.06.10, 20:51 ogólnie to zawiodłam się na polskim show biznesie, nie dzieje się tam nic ciekawego , żadnych gwiazd znanych na cały świat .. jeśli chodzi o piosenkarstwo, zresztą aktorstwo tak samo ;C dlaczego nie mamy jakichś sławnych gwiazd ? dlaczego nikt nie interesuje się Polską ? ahh, :c to najbardziej przeszkadza mi w teraźniejszośći . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Nowy talent i do tego z Polski! 28.06.10, 13:18 Facet nie lansi się w internecie jak niejaka Honorata Skarbek. I dobrze. Widać, że śpiew jest jego pasją. Nawet dobrze mu to wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Nowy talent i do tego z Polski! 28.06.10, 17:45 Jeszcze nie popatrzyłam na filmik, ale po komentarzach widzę, że CeZika nam tu przedstawiasz. ;} Ła, lubię, lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Nowy talent i do tego z Polski! 28.06.10, 18:03 Szczególnie chyba Ostatnie Niedziele w jego wykonaniu, tak przede wszystkim jazz i ska, hahaha. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Nowy talent i do tego z Polski! 29.06.10, 14:27 a to jest ten z Szymona M. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik Re: Nowy talent i do tego z Polski! 29.06.10, 14:34 Jest zajefajowski Odpowiedz Link Zgłoś