vinnara 21.06.10, 20:07 Ciekawi mnie czy ktoś słuchał tej piosenki. Podoba wam się? I tak trochę od tematu oglądacie mundial? Waka Waka - Shakira Takiego wątku nie znalazłam, jak coś kosz. ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka17 Re: Waka Waka - Shakira 06.07.10, 10:48 Ja uwielbiam tą piosenke i oglądałam mundial, I haha ta piosenka jest swietna Odpowiedz Link Zgłoś
marta.sz Re: Waka Waka - Shakira 06.07.10, 11:42 Jak dla mnie może być piosenka. Mundial-oglądałam niektóre mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
miirinda666 Re: Waka Waka - Shakira 06.07.10, 12:21 Piosenka jest świetna, mecze oglądam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Waka Waka - Shakira 08.07.10, 09:31 ta piosenka jest super zawsze jak leci teledysk to tańczymy z koleżankami . xdddd A ja nie oglądam mundialu . tylko czasami z tatą usiąde i może przez 5 minut pooglądam . xdd hhhehee . Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Waka Waka - Shakira 06.07.10, 12:16 nie porównania z kawałkiem akona ;d dla mnie ta piosenka jest nudna. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 ; )) 06.07.10, 12:24 podoba mi się . ; d tak jak piosenka k' naana . a mundial oczywiście , że oglądam . Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: ; )) 06.07.10, 12:27 Piosenka jest świetna, meczów nie oglądam, nie interesuje mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
stevi_bbe Świetniasta jest : D 06.07.10, 12:32 Nawet mam do niej taniec na treningach : D Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: boska jest :* 06.07.10, 12:37 Ta piosenka jest świetna, w kółko jej słucham bardzo mi się podoba, zresztą shakira wgl ma fajny głos i piosenki...Ale najbardziej podoba mi się jak tańczy ;P A co do mundialu to oczywiście oglądam, początkowo kibicowałam Portugalii ale skoro odpadła to jestem za Niemcami, bo naprawde grają fantastycznie, mają dardzo dobry styl i taktyke i po prostu inne "potęgi" typu Argentyna wypadają przy nich blado...Rozwalą Hiszpanów w najbliższym meczu Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Waka Waka - Shakira 06.07.10, 12:41 mega . ;d Kochamm ta piosenkee .;d cały czas to nuce , ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra_xxx Re: Waka Waka - Shakira 06.07.10, 12:45 Kocham ja ! U mnie w klasie kazdy tego slucha. xd Shakira ma wgl prawie wszystkie fajne piosenki . : ] ogladam mundial . xd Odpowiedz Link Zgłoś
kejtii Re: Waka Waka - Shakira 06.07.10, 12:43 rzadko słucham takiej muzy . taka sobie ta piosenka . -.- ale musze powiedzieć, że hiszpańska wersja jest lepsza od angielskiej. a mecze czasem, tylko jak gra hiszpania lub argentyna . c; zbytnio sie nie interesuje sportem . Odpowiedz Link Zgłoś
demilovatocool Re: Waka Waka - Shakira 06.07.10, 12:43 oglądam mundial a piosenka super!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: Waka Waka - Shakira 06.07.10, 12:45 na początku nie byłam do niej przekonania, ale po kilkurazowym przesłuchaniu tej piosenki, spodobała mi się. :d Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Waka Waka - Shakira 06.07.10, 12:46 Piosenka jest fajna, a z teledyskiem wywołuje we mnie ciekawe emocje. Natomiast jeśli chodzi o "piosenki mundialowe"- posłuchajcie sobie piosenki "Helele" i obejrzyjcie teledysk. Dla mnie to zdecydowanie hit tych wakacji i mundialu. Właściwie ta piosenka ma klimat afrykańsko-wakacyjno-mundialowy. Tutaj macie link: Helele Odpowiedz Link Zgłoś
slonkox Re: Waka Waka - Shakira 06.07.10, 12:51 nie słuchałam i szczerze mi się nie chce XD Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Waka Waka - Shakira 06.07.10, 12:54 nie, nie podoba mi się xp wolę "Waving flag" Odpowiedz Link Zgłoś
starberry Re: Waka Waka - Shakira 06.07.10, 13:35 ta jest fajna, ale Akona lepsza . ) tyle że tamta już mi się 'przejadła' xD Odpowiedz Link Zgłoś
k.c.a.k. Re: Waka Waka - Shakira 06.07.10, 13:38 Mi sie podoba . Oglądam mundial i podobno Ronaldo ma dzieciaka!! Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 Re: Waka Waka - Shakira 06.07.10, 18:36 ogólnie to lubię Shakirę. Piosenka nawet, nawet Mundialu nie oglądam, nie lubię piłki nożnej Odpowiedz Link Zgłoś
iniaxd TU :D 07.07.10, 20:18 Piosenka świetna, lepszy teledysk (Messi tam jest, oglądam mecze wszsytkie ; p Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess @layla1 08.07.10, 09:49 Jak jej się piosenka nie podoba to znaczy, że nie ma gustu muzycznego ? -.- Nie każdemu musi się podobać to co tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Waka Waka - Shakira 07.07.10, 20:23 Gdyby był sok i chipsy to oglądałabym, ale nie ma, więc sobie odpuściłam. hahahaha, nie, nie oglądam. nie interesuje się piłką nożną. Choć, może w połowie zacznę oglądać c: a piosenkę słyszałam. bardziej podoba mi się hymn mundialu - Knaan - Wavin` flag . Odpowiedz Link Zgłoś
iska1998 Re: Waka Waka - Shakira 08.07.10, 09:23 piosenka jest spoko- a mundial też czasem oglądam z tata xd Odpowiedz Link Zgłoś
esme Re: Waka Waka - Shakira 08.07.10, 09:38 nie przepadam za tą pisenką P zdecydowanie wolę K'naana mundial oczywiście oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
demilovatocool Re: Waka Waka - Shakira 08.07.10, 09:45 to śliczna piosenka,głos ,taniec i teledysk! Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Waka Waka - Shakira 08.07.10, 09:46 Nie lubię szakiry. Nie wiem czemu, ale jej piosenki nie przypadły mi do gustu. Może przez jej głos. Tak oglądałam mundial < 3 Odpowiedz Link Zgłoś