22.06.10, 11:42
Chciałabym wiedzieć jakie jest wasze zdanie na temat kosmitów i UFO. Nie porąbało mniewink
Po prostu ostatnio trochę się o tym mówi. Niedawno slokalizowano rzekome UFO nad
Watykanem, ktoś tam twierdzi, że widział UFO w lesie, jeszcz inni zapewniają, iż widzieli je
nawet w Posce. Są nawet ludzie, którzy są przekonani o obecności kosmitów na Ziemi już,
w tym momencie.
A oto filmik, który niedawno wynalazłam
niewiarygodne.pl/kat,1017187,title,Enigma-UFO-w-Polsce,wid,10758039,wiadomosc.html?ticaid=5a643

A jakie są wasze opinie na ten temat?
Obserwuj wątek
    • angelina5 Moje zdanie 22.06.10, 11:44
      Ja osobiście twierdzę, że nie ma żadnego UFO ani już tym bardziej kosmitów. Mam też
      pewną myśl względem zaistniałej sytuacji. Wiecie oczywiście, że Japończycy tworzą
      latające urządzenia szpiegowskie. Tak na marginesie - robią to od bardzo dawna, więc to
      żadna nowość. Niezbyt przyjemna perspektywa, ale bardziej logiczna niż UFO.
      • antay Re: Moje zdanie 22.06.10, 11:49
        Można mnie uważać za głupią, ale gdzieś tam w nieskończonym wszechświecie na
        pewno coś takiego jak UFO istnieje ; ) Szkoda, że nie możemy zwiedzić całego
        kosmosu ; (
      • renooo17 Re: Moje zdanie 22.06.10, 11:57
        Niemieccy naukowcy już podczas wojny pracowali nad pionowzlotami uncertain później
        większość uciekła do USA by tam dalej nad tym pracować co było utajnione...
        podobna w Stanach mają od dawna takie talerze latające... A takie szare ludziki
        jak my nigdy sie o tym nie dowiemy bo po co? my to taki bydło które napędza
        system, który działa na korzyść ludzi u władzy... Niestety ale dla nich nasze
        życie jest nic nie warte.
        • cuukierkova Re: ; oo 29.06.10, 14:25
          o ja pierdooole. ; o o
          sory za .. ; /

nie wierzyłąm .

teraz wierze .

dzięki temu filmikowi .. ; o.

• thespragniona nie wierzę, że jesteśmy sami 02.07.10, 10:53
          ale w UFO - nie. nie wierzę.
      • chewing.gum klikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 22.06.10, 12:38
        ta strona mnie przeraża.
    • wampirzycaxd Re: UFO... 22.06.10, 11:48
      ufo ..ja w nie nie do końca wierze. no bo co takie małe zielone ludziki? To choresciana.W
      zyciu go nie widziałam.
    • momo. Re: UFO... 22.06.10, 11:48
      Ja myślę, że życie pozaziemskie gdzieś istnieje. Możecie nazywać mnie wariatką, ale tak
      właśnie uważam. Już gdzieś o tym pisałam, ale nieważne napiszę jeszcze raz: według
      ostatnich badań naukowców odkryte zostało dopiero około 4% całego Wrzechświata.
      Jesteśmy aż takimi egoistami by sądzić, że jesteśmy sami w tak ogromnej przestrzeni?
      Chociaż te wszystkie doniesienia "ojej, widziałem/widziałam ufo, prawdziwe!" wydają mi się
      nieprawdziwe. Bo jeśli kosmici gdzieś są, to są bardzo daleko od Układu Słonecznego i
      możliwe, że nawet nigdy nie dowiemy się o swoim wzajemnym istnieniu.
      • antay Re: UFO... 22.06.10, 11:50
        @momo
        Uważam dokładnie tak samo ; )
    • mycha22 Re: UFO... 22.06.10, 11:50
      wierze ze nie jestesmy jedynymi żywymi istotami we wszechświecie ale w te
      rzekome statki kosmiczne to ja nie wierze . a UFO to niezidentyfikowany obiekt
      latający po angielsku jest inaczej w skrócie UFO czyli wszystko co zobaczysz na
      niebie i nie wiesz co to jest to ....UFOwinkkiss
    • roksanaroxana Sratataty gó... w kwiaty ; / 22.06.10, 11:51
      • bieberowaapanna Re: Sratataty gó... w kwiaty ; / 22.06.10, 12:10
        może mnie uznacie za głupią ale ja twierde że nie jesteśmy jedynymi istotami we wszechświecie ... wink
    • lenisis Moje zdanie. 22.06.10, 12:18
      Kto wie ? Może gdzieś w innym wymiarze i wszechświecie istnieją jakieś ludki. Ja
      osobiście twierdzę, że są i co najśmieszniejsze - te filmy wideo są przekonujące
      i nikt nie zaprzeczy. chociaż może to jest fotomontaż czy coś.
      • cytryna86 pewnie 23.06.10, 14:01
        no jasne że istnieją istoty pozaziemskie, poza naszym układem słonecznym. niby
        dlaczego tylko na ziemii ma istnieć życie. są gdzies tam we wszechświecie jakieś
        inne coś, może rybopodobne albo coś tam smile

odlotek.pl/zaproszenie/24843
    • avrile Niezydentyfikowany pojazd latający. 22.06.10, 12:32
      To ze znakiem "Lublin" To photoshop. Dalej bez komentarza.
    • katsuumi_17 Re: UFO... 22.06.10, 13:10
      Oczywiście, że wierzę w istoty pozaziemskie. Niemożliwe by było, gdyby w
      milionach/ardach galaktyk nie było żadnej planety, na której rozwinęło się życie.
    • outcast Re: UFO... 22.06.10, 13:15
      Zgadzam się z katsuumi_17 na pewno na jakiejś planecie rozwineło się życie.
      Co do UFO to sama nie wiem czy wierzę...
      Ale fajnie by było spotkać takiego stfora! smile
    • slodkiporanek Re: UFO... 22.06.10, 13:20
      Wierzę w kosmitów.
      Ale nie wiążę ich jakoś z tego typu spodkami latającymi.
    • elusha_21 Re: UFO... 22.06.10, 13:31
      Zawsze wiedziałam że niema ufa, a teraztez sobie wmawiam, tylko że sie tak teraz panicznie
      boje ;/ sad
    • anty_pattinson Ufo 22.06.10, 17:35
      Ja wierzę w Ufo! Opowiem wam moją historię:
      Była niedziela. Siedziałam sobie w swoim pokoju. Było ciemno. Nagle za oknem
      zobaczyłam błysk. Stało się widno jak za dnia. Jaskrawe światło mnie oślepiło
      na 2 minuty tak, że nie zobaczyłam co się stało. Ale się dowiedziałam. Nad
      dywanem w moim pokoju unosił się talerz. Taki duży talerz. Wielki. Ogromny.
      Przestraszyłam się. Nagle z talerza wyskoczyły 2 ludki. Były całe zielone.
      Miały wielkie różowe oczy i sterczące pomarańczowe antenki. Wyglądały
      przerażająco. Zaczęły mówić, że poszukują kobiety, która poleci z nimi na
      wyprawę w kosmos. Bałam się ich, więc odpowiedziałam, że to mogę być ja.
      Wsadzili mnie do talerza i polecieliśmy. Nikt o tym nie wiedział. W talerzu
      było bardzo nudno, więc Ufo pozwolili mi wejść na Internet (w Kosmosie jest
      super sygnał, bo lataliśmy koło satelit). Na komputerze mieli zainstalowanego
      Skype'a, więc weszłam na niego i napisałam do Agaty. Opowiedziałam o tym co
      się stało. Powiedziałam, żeby zgłosiła to na policję. Ona mi nie uwierzyła.
      Nie pomogła mi. Chociaż to moja przyjaciółka!
      W talerzu było bardzo miło (nie pisałam potem z Agatą, bo Ufo mi
      Internet odłączyli, bo nie chcieli płacić za niego dużych rachunków). Graliśmy
      w pokera, scrable, słuchaliśmy piosenek Ke$hy. Niestety w poniedziałek
      musiałam iść do szkoły. Ufo powiedziało, że mnie podrzucą o 6.00 rano do domu,
      żebym się spakowała, a potem zawiozą do szkoły. Tak też zrobili. Zaraz po
      szkole mnie znowu zabrali. Obiecali, że we wtorek polecimy na Marsa. I
      polecieliśmy! To była niezapomniana przygoda! Strasznie mi brakuje moich Ufo
      kolegów. Niestety... Terminator ich złapał i oderwał im głowy łopatą. Niech
      spoczywają w pokoju [*].
      • rathbone Re: Ufo 22.06.10, 18:07
        taaaaak ufo! bujmy sie!!
      • miqusia Re: Ufo 22.06.10, 21:55
        Ależ te Ufoludki są skąpe! Ehh, powinni gości lepiej traktować. Ale jak to Twoi
        kumple byli. : )
        A tak wgl. to bardzo mi przykro, ta cała sprawa z Terminatorem... [*]
        UFOLUDKI TO TEŻ LUDZIE, co on sobie wyobrażał. uncertain
    • renooo17 Re: UFO... 22.06.10, 18:26
      Oj może i gdzieś tam coś jest. Może nawet rząd stanów zjednoczonych się z tym
      komunikował i od nich ma technologie tych pojazdów. Nie wiadomo i raczej się
      tego nie dowiemy. W poprzednie wakacje był chyba dokument w TV o tych latających
      pojazdach... Poszukajcie sobie może na youtube czy coś..
    • renooo17 Re: UFO... 22.06.10, 18:30
      ZNALAZŁAM! xD Obejrzyjcie sobie o UFO www.youtube.com/watch?v=t2fC_Uv3pVg
      • alyson96 UFO... 22.06.10, 22:10
        a ja tam wierze . Wgl. interesuję się takimi rzeczami typu Kosmos , wszechświat ,
        Planety , UFO . : D Dla mnie to jest bardzo interesujące .

a tak po za tym to wczoraj w nocy jak sobie siedziałam na balkonie widziałam coś
        dziwnego tak bardzo błyszczącego i szybko leciało . To nie był samolot . Ewentualnie
        satelita .
    • idiotka_ Re: UFO... 22.06.10, 18:37
      wierzę.
    • silllver Re: UFO... 22.06.10, 21:12
      Nie chcę w to wierzyć.
      Oglądałam taki serial, gdzie ufo wyglądali zupełnie jak ludzie.
      Roswell [czy jakoś tak]. Oglądaliście?
    • paaali Re: UFO... 22.06.10, 21:34
      sama niewiem . raczej nie wierze . wink
    • star_150 Re: UFO... 22.06.10, 21:59
      jak byłam mała to wierzyłam w te całe ufoludki, ze w nocy przylatuje ich statek
      itp.
      teraz uważam ze to bujda a te wszystkie zjawiska itp. to zbieg okolicznoścismirk
    • akka Re: UFO... 22.06.10, 22:15
      Nie wiem co o tym myślieć uncertain , zawsze wydawało mi się, że UFO nie istnieje wink
    • karola_483_th Re: UFO... 22.06.10, 22:22
      Nie mam zdania na ten temat. Zobaczę to uwierzę. xD
    • okciiia Re: UFO... 22.06.10, 22:32
      Ludzie takie rzeczy mogą zmyślać, a latające coś to może być równie dobrze
      samolot, helikopter albo inne dzisiejsze technologie. Pomimo to wierzę że we
      wszechświecie jest inne życie, bo skoro jesteśmy my to czemu nie miało być kogoś
      innego? wink
    • frutella_xd Re: UFO... 23.06.10, 08:47
      Może poza Ziemią jakieś życie istnieje. Nie wiem już czy w to wierzyć czy nie...
    • seneka4 Re: UFO... 29.06.10, 13:39
      Ja jakos w to nie wierze. (;
    • elliot Re: UFO... 29.06.10, 13:43
      nie wierzę w tak zwane UFO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka