domimuza 23.06.10, 14:19 Kotek chyba jeszcze nie zrobił czegoś takiego, albo nie było takiego wątku. Podawajcie zdjęcia i nazwy gwizd, które zrobią wszystko, żeby znaleźć się na ustach ludzi. P.S. Jak było to sorry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wonderland Re: Gwiazda Skandalistka. 23.06.10, 14:23 Miley Cyrus , Lady Gaga , Doda , Rihanna , Sara May , Kristen Stewart Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Gwiazda Skandalistka. 23.06.10, 15:47 Gagę wrzuciłaś do jednego wora z Dodą czy Sarą May? Gratulacje. Oczywiście Miley, Doda i inne tego typu celebrytki. Gaga nie musi robić "wszystkiego" by zaistnieć, bo ona ma taki styl bycia i co nie zrobi, będzie o niej głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: Gwiazda Skandalistka. 30.06.10, 09:03 Lady Gaga - odważne stroje,teledyski,występy... Tylko właśnie bardzo wiele osób ją za to uwielbia (W tym ja ) Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson do Wonderland 23.06.10, 15:51 Kristen Stewart? oszalałaś? ona nie robi WSZYSTKIEGO, aby znaleźć się na ustach ludzi! ona jest sobą, jest aktorką i nie słychać o niej dużo! zastanów się. ona jest świetną aktorką i dlatego ludzie o niej mówią dobre rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
justin.bieber. Re: do Wonderland 23.06.10, 16:03 dobra katsuumi nie czepiaj się, co dziewczyna miała osobno napisac o Gadze, a osobno a innych ?. myślę że Miley ; / ostatnio coś skąpo sie ubiera i próbuje upodabniać się do Gagi .hah tylko cos jej nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: do Wonderland 30.06.10, 08:56 robpattinson napisał(a): > Kristen Stewart? > oszalałaś? ona nie robi WSZYSTKIEGO, aby znaleźć się na ustach ludzi! ona jest > sobą, jest aktorką i nie słychać o niej dużo! zastanów się. ona jest świetną > aktorką i dlatego ludzie o niej mówią dobre rzeczy! ŚWIETNĄ AKTORKĄ?ona jest beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
julcia284 Re: Gwiazda Skandalistka. 23.06.10, 16:36 gaga i kesha ,odczepcie się od miley Odpowiedz Link Zgłoś
dreamdreamdream Re: Gwiazda Skandalistka. 29.06.10, 16:58 katsumi czy jak ci tam , uważam że wiekszą skandalistką jest Lady Gaga od np. Miley Cyrus . Miley czasami przegina ale nie tak jak lady gaga. Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: Gwiazda Skandalistka. 30.06.10, 12:11 katsuumi_17 napisał(a): > Gagę wrzuciłaś do jednego wora z Dodą czy Sarą May? Gratulacje. > > Oczywiście Miley, Doda i inne tego typu celebrytki. > Gaga nie musi robić "wszystkiego" by zaistnieć, bo ona ma taki styl bycia i co > nie zrobi, > będzie o niej głośno. taaaaaaaaak Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson KLIK:) zdjęcia! 23.06.10, 16:01 Miley Cyrus! al dlaczego? weźmy chociaż jej prywatne foty, które wpłynęły do sieci! oto one: tego jest o wiele więcej!! ja nic do niej nie mam, ale Miley zrobi wszystko, żeby nie zejść z ust ludzi i z czołówek gazet! wiem, że to stare zdjęcia, ale jednak są!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karola645 Re: KLIK:) zdjęcia! 23.06.10, 16:04 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! MIley na 100%<br /> Nienawidzę jej ; / tylko sława , kasa , słąwa , kasa i skandale ! głupia jest i pusta w środku i brzydka a Jeszcze ta noah grrrrrrrr ; / porażka ! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_dark_angel Re: . 23.06.10, 16:12 chyba nie ma nikogogłupszego oj Sary Maj i Jolki Rutowicz .bleee Odpowiedz Link Zgłoś
lady_dark_angel Re: . 23.06.10, 16:12 od miało być xD a i Maj , sie pisze May.. eh Odpowiedz Link Zgłoś
magic_ Re: Gwiazda Skandalistka. 23.06.10, 16:10 miley, demi, selena, doda, gaga, kesha + oczywiście noah cyrus o ile takie coś można nazwać gwiazdą Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Gwiazda Skandalistka. 23.06.10, 19:55 Miley i Noah Cyrus , Vanessa Hudgens , Kesha i Bieber . Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 hmmm 23.06.10, 16:23 jest jedna skandalistka o której zawsze jest głośno a mianowicie : Miley Cyrus Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl . 23.06.10, 16:32 Dużo tego: Kesza, Biberek, Sajrus, Doda, Sara Maj (czyli panna Szczołek), Lohan. Ale głównie Kesza i panna Sajrus Odpowiedz Link Zgłoś
martyna13346 Re: Gwiazda Skandalistka. 29.06.10, 14:28 em no to tak: Miley Cyrus , KeSha , Lady GaGa, Madonna, Megan Fox, Justin Bieber Odpowiedz Link Zgłoś
florcia08 Re: Gwiazda Skandalistka. 29.06.10, 16:38 Zdecydowanie Miley Cyrus i Doda Odpowiedz Link Zgłoś
sel_dem Re: Miley i Noach Cyrus . ! Poprawka . . 29.06.10, 16:43 Noach to nie gwiazda , ale też się pacha do showbiznesu . Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: Miley i Noach Cyrus . ! Poprawka . . 29.06.10, 16:51 Katsumi <wiem że źle> nie czepiaj się ja też nie lubie gagi i dla mnnie też zrobi wszystko żeby być na ustach .. Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka Re: Gwiazda Skandalistka. 29.06.10, 16:49 Ostatnio to Miley i ta jej młodsza siostra o ile można to nazwać gwiazdą . Oby dwie pchają się do skandali , sławy i kasy . Odpowiedz Link Zgłoś
paaali Re: Gwiazda Skandalistka. 29.06.10, 16:55 Cyruski starse i młodszee . < Noah i Miley > Dodzia Elektrodzia . Xd . buhahaha . i chyba troche Ke$ha . Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Gwiazda Skandalistka. 29.06.10, 16:54 Doda Miley i jej siostra Kiedyś Britney Spears nic nie przychodzi mi do głowy... ; ( bcx Odpowiedz Link Zgłoś
star_96 Re: Gwiazda Skandalistka. 29.06.10, 17:06 Wg. mnie to Robert Pattinson. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
star_96 Re: Gwiazda Skandalistka. 29.06.10, 17:07 To znaczy, on nie robi skandali, ale próbuję sobie narobić fanów poprzez 'niechęć' do siebie. Przez to wszyscy go bardziej lubią. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Gwiazda Skandalistka. 29.06.10, 17:15 Paris Hilton zawsze chciała żeby o niej było głośno, ale także nasza polska Doda, o której ciągle musi być głośno. Odpowiedz Link Zgłoś