klusek. 23.06.10, 15:03 Czy jesteście posiadaczami głosu bardzo podobnym do głosów gwiazd? Ja posiadam głos Seleny Gomez. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elis Justin Bieber 23.06.10, 15:06 Hahaha...Tak. Jestem posiadaczem tego głosu... A ty avrile to masz Demi Lovato/Ali Boratyn No bo spośród iluś tam uczniów wybrali cię, żebyś śpiewała piosenki Ali Boratyn i Demi w wakacje na koncercie charytatywnym Odpowiedz Link Zgłoś
winter.summer Dziwne!!!!!!!! . 23.06.10, 15:13 Wszyscy mówią że mam podobny głos do Ke$hy . Nawet nauczycielka angielskiego mi to powiedziała !!! xD Odpowiedz Link Zgłoś
vikaa Re: Justin Bieber 23.06.10, 15:42 elis napisał(a): > Hahaha...Tak. Jestem posiadaczem tego głosu... A ty avrile to masz Demi > Lovato/Ali Boratyn > No bo spośród iluś tam uczniów wybrali cię, żebyś śpiewała piosenki Ali Boratyn > i Demi w wakacje na koncercie charytatywnym No, no. Odpowiedz Link Zgłoś
madlene Re: Demi Lovato 23.06.10, 17:50 Taaa... a ja posiadam głos muminka -.- dziewczyny przecież te gwiazdki Disneya mają wszystkie takie same głosy.. Odpowiedz Link Zgłoś
destiny__ Re: Miley Cyrus 23.06.10, 17:44 Ja mam glos Miley Cyrus kazdy mi to mowi ... xd Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_klaudia Wejdzie TU! BŁAGAM! 23.06.10, 19:11 Hej. Możecie mi podać Wasz numer gadu? Ci co mają głos Miley, Demi, oraz Seleny. Prosze was bardzoo ! Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Głos. 23.06.10, 15:12 Rok temu dowiedziałam się podczas śpiewania "The Climb", że mam podobny głos do Miley Cyrus ; d Chociaż ja akurat się z tym nie zgadzam, ale niech będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: Głos. 23.06.10, 15:14 Naprawdę ?! No niemożliwe , a ja jak Michael Jackson . Każdy ma swój własny głos i nie sądzę żebyś posiadała głos Seleny Gomez . Odpowiedz Link Zgłoś
elis Re: Głos. 23.06.10, 15:20 jassmin888 napisał(a): > Naprawdę ?! No niemożliwe , a ja jak Michael Jackson . > > Każdy ma swój własny głos i nie sądzę żebyś posiadała głos Seleny Gomez . Ty tak uważasz. Ale gdybyś ją słyszała, to byś wiedziała, że ma jej głos. Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Re: Głos. 23.06.10, 15:22 elis napisał(a): > jassmin888 napisał(a): > > > Naprawdę ?! No niemożliwe , a ja jak Michael Jackson . > > > > Każdy ma swój własny głos i nie sądzę żebyś posiadała głos Seleny Gomez . > > > Ty tak uważasz. Ale gdybyś ją słyszała, to byś wiedziała, że ma jej głos. Właśnie. Gdybyś słyszała, to byś sama mówiła 'Ona mówi jak Selena Gomez!' Odpowiedz Link Zgłoś
klusek. Re: Głos. 23.06.10, 15:25 avrile napisał(a): > elis napisał(a): > > > jassmin888 napisał(a): > > > > > Naprawdę ?! No niemożliwe , a ja jak Michael Jackson . > > > > > > Każdy ma swój własny głos i nie sądzę żebyś posiadała głos Seleny G > omez . > > > > > > Ty tak uważasz. Ale gdybyś ją słyszała, to byś wiedziała, że ma jej głos. > > Właśnie. Gdybyś słyszała, to byś sama mówiła 'Ona mówi jak Selena Gomez!' Gdybyś słyszała, to byś wiedziała. Ale mam dosyć wielkie poparcie! Na koncercie charytatywnym też śpiewam. Spośród ilu ludzi mnie wybrano? Spośród 83. Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Do Celin Dion... 23.06.10, 15:27 nie no. Nauczycielka od angielskiego na pierwszej lekcji kiedy się przedstawialiśmy ona mi sama powiedziała, że mam do niej podobny głos. Odpowiedz Link Zgłoś
domi94 Re: Głos. 23.06.10, 15:30 taaa. jasne. chyba laski ktora jej podklada glos w jakims tam serialiku; p Odpowiedz Link Zgłoś
cupcakes_ haha. 23.06.10, 15:39 to nie masz się czym chwalić .. bez urazy, ale taka prawda panna Sel nie ma ładnego głosu .. Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: Głos. 23.06.10, 15:43 Mój głos jest orginalny ;D nie ma drugiego takie wyjca na świecie jak ja ;p Odpowiedz Link Zgłoś
cupcakes_ poza tym 23.06.10, 15:44 nie można mieć czyjegoś głosu! każdy ma swój, własny głos co najwyżej możesz mieć podobny głos do Seleny, ale nie jej głos! Odpowiedz Link Zgłoś
theblair a ja mam kurde głos Hanki Montay i 23.06.10, 17:12 jeszcze Rihanny-Ru.channy oraz Lady ZgaGi i Beyonce. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Głos. 23.06.10, 16:39 Ja mam głos slodkiegoporanka. nikogo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo Re: Głos. 23.06.10, 16:44 ja mam swój głos, nikogo innego nie chcę. Mam głos Asi, i żyję. Ponoc ładny.... Odpowiedz Link Zgłoś
demot Re: mam taki jak 23.06.10, 17:15 Pozdro dla Ciebie Ja mam głos jak kurczę Ringo Star buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
demot Re: mam taki jak 23.06.10, 17:32 albo nie!! lepiej! Axl Rose od Gunsów buhehe Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla Głos. 23.06.10, 16:52 Mam swój własny głos,może troche podobny do Demi Lovato Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Głos. 23.06.10, 17:08 ja mam jedyny w swoim rodzaju. ja mam głos Julii i żyje mi się fajnie. a tak zupełnie nie do tematu to w klasie wygrałam konkurs na najładniejsze usta. tej laluni, która to urządziła aż szczena upadła... Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: Głos. 23.06.10, 17:13 kapke do ewki farny mam podobny. ale troche ; p i tak nie śpiewam mwhaha. Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Głos. 23.06.10, 17:15 taaa jasne. zaraz kazdy tu powie, ze ma podobny glos. przykro mi stwierdzic, ale kazdy ma inny glos, wiec blagam juz nie wymyslaj Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_sel Re: Głos. 23.06.10, 17:19 yyy... no nie wiem mam swój głos taki jaki mam do nikogo podobny ... ale chciałabym mieć do Sel Odpowiedz Link Zgłoś
messalina Cale szczescie, ze sie nie znamy. 23.06.10, 17:19 Mam wrazenie, ze ona nawet mowiac, falszuje. Z moich ognistych ust wydobywa sie dosc niski, magnetyczny glos, a co najwazniejsze: unikatowy. Ave. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosia167 Re: Głos. 23.06.10, 17:25 a ja mam głos jak Brian Johnson...-.O Przecież każdy człowiek ma inny głos !;/ Ale ok...niech wam będzie... więc - nie mam głosu jak jakaś gwiazda ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ellipsis_ . 23.06.10, 17:36 OMFG, a ja mam głos Lady Gagi. Każdy ma swój głos, nie ma identycznych głosów, no ale niech wam będzie - jesteście kul, bo macie głosy jak gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Głos. 23.06.10, 17:51 Ja np. posiadam ''talent'' gdzie mogę zmieniać głos. Raz mogę śpiewać jak Tatiana Okupnik, a później zmienić na delikatniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug ja posiadam głos... 23.06.10, 17:53 takiej jednej Justyny. tak mój głos jest oryginalny -.- Odpowiedz Link Zgłoś