Dodaj do ulubionych

Zjawiska Paranormalne .

• collins Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 18:16
      hm, sama nie wierzę w duchy, ale miałam wiele takich sytuacji.

był urodziny mojej koleżanki. siedziałyśmy u niej w domy do późna. nagle zaczął
      dzwonić jej telefon. nie miał on karty sim, ogólnie nikt go nie odbierał. ona go
      odebrała. i w tedy z telefonu wydarła się jakaś kobieta. przestraszona wyłączyła
      ją. potem włączyło się samo DVD. pilot leżał na kominku. na końcu, wchodząc na
      górę usłyszałyśmy grzmot. kręciła się betoniarka c :
    • bershka_ Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 18:19
      jprdl, chyba bym zbzikowała oO. porozmawiaj z rodzicami. może pomoże im uwierzyć
      fakt, że twój tata znalazł te kości.
    • karcio Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 18:25
      współczuje.ja bym z tego domu zwiwała ;/
    • miley.fun Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 18:30
      Powiedz o wszystkim rodzicom! To nic wstydliwego! smile
    • softy_girl Może i to możliwe... 24.06.10, 18:38
      Ale nie oczekuj że od razu ci w to tak łatwo uwierzymy...Pogadaj z mamą lub ze
      szkolnym pedagogiem (nie chodzi mi tu broń Boże że masz jakieś problemy, ale
      czasami człowiekowi robi się po tym lepiej). Możesz również poczytać o tym na
      forach internetowych. ALe jak już tu powiedziała katsuumi czasami wyobraźnia
      płata figle.
      • joda.xd Hmm .. 24.06.10, 19:07
        Wiesz co ?
        To okropne a mi sie cos mniej strasznego działo a jedno straszne i jedna mojego
        dziadka .
        Więc ta dziadka to taka ,że miał takiego słupa i na nim takie podstawki i
        kwiatki . xd
        No i przez długi czas jeden i zawsze ten sam kwiatek po nocy stał na ziemi .
        A gdyby spadał to by była rozsypana ziemia czy cos a on poprostu stał .
        A ta moja mniej straszna to taka ,ze kiedyś zawsze jak szłam spać pukało mi coś
        w okno . Sprawdzałam czy cos tam jest ale nic . Przez pierwsze dni chodziłam
        spać do mamy potem przyzwyczaiłam sie .
        A ta najgorsza to moja kolezanka (nie wiem czy wierzyc jej w to do konca i
        oficjalnie nie wierze) uwaza ,ze jest taka dziwna i ze za kazdym razem jak idzie
        spać to walczy z duchami i te duchy moga nawet jak nie śpi zadawać jej bol .
        Kiedys pokazała mi na ręce ogromne sznyty . Ale mogła sobie je sama zrobić . I
        mowila,ze tych duchow my nie widzimy ale tam gdzie są jest zimniejsze powietrze
        i ja faktycznie czesto w takie miejsca sie natykałam . Ale to mogłą być moja
        wyobraźnia . I twierdziła,że jak duchy wygrają to ci co wiedzą o tym umrą i
        wszyscy ich bliscy . Ale w jej wersji zabiła duchy .
        Nie wiem czy w to wierzyć, ale wtedy wierzyłam i strasznie przeżywałam .
    • linda Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 21:44
      pomodl sie za te dusze i napewno nie raz wiesz skoro twoj tata wykopal kosci to znaczy ze cos zaklucilo ich spokuj czy cos i domagaja sie wlasnie od ciebie modlitwy i napewno nie jednej a nie drecza rodziny tylko ciebie o to ciebie sobie upodobaly moze to dlatego ze masz dobre serce ( nie wiem jaka jestes ) ale wiem ze duchy nie gnebia ludzi od tak i ja wierze w duchy bo od smierci do dnia pogrzebu one bladza po ziemi i nawiazuja kontakt z zywymi doznalam tego kilka razy na wlasniej skorze ale wiesz co koncze i nie rozpisuje sie bo mam wrarzenie jakby to mnie mialo cos zaraz za noge zlapac i co chwila patrze pod biutko....uuuuf nic nie masmile hehee i nie boj sie ich one nic ci nie zrobia potrzeba czasu az przedostana sie z odchloani do nieba czyli ze jak je uwolnisz a czasami to dlugo trwa confused
    • xnamex Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 21:50
      powiedz rodzicom i tyle. Wydaję mi się, że to wszystko tylko ci sie wydaję. Raz usłyszałas
      pukanie, bardzo się przestraszyłaś, "zakodowałas to wyraźnie w mózgu, no i teraz to
      wszystko wytwory twojej wyobraźni...chyba...trudno mi o tym mówić, bo nigdy nie
      miałam czegoś podobnego
    • gwiazdka_14 Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 21:50
      Powiedz jak najszybciej rodzicom i się pomódl.
      • mickey66 Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 19:03
        ja to bym się strasznie bała.
        powiedziałabym to rodzicom i poszła do jakiegoś lekarza
    • wildgloss Re: Zjawiska Paranormalne . 24.06.10, 22:10
      Nie chcę cię straszyć ale ostatnio oglądałam film na podstawie faktów. Była to opowieść o rodzinie która się wprowadziła do domu, w którym jeden z członków rodziny zabił ją (swoją rodzinę), potem zaczęły się dzieć dziwne rzeczy: dokładnie o tej godzinie o której zostali zabici, głosy słyszała tylko dziewczynka wprowadzonej rodziny, matce nic się nie przydażało a ojciec po jakimś czasie został opętany i chciał ich zabić. Gdy się wyprowadzili wszystko wróciło do normy. Mogę się dowiedzieć od koleżanki tytuł tego filmu jeśli chcesz. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze smile trzymaj się!
      • cherry.creme @wildgloss 27.06.10, 19:02
        Dowiedz się ;]]
    • robmania Re: Zjawiska Paranormalne . 25.06.10, 13:28
      Słuchaj nie wiem czy jesteś wierząca. Jednak gdybyś była wiedz, że godz. 3.00
      nad ranem to godzina szatana. Dusze nie przychodzą, gdy Bóg ich nie wyśle.
      Sądzę, że powinnaś porozmawiać z rodzicami, być może potrzebna jest konsultacja
      księdza!!
    • star_150 Re: Zjawiska Paranormalne . 25.06.10, 14:06
      o jejciu jak ja w nocy zasnę.confused

opowiem wam jedną historie którą opowiadała mi moja przyjaciółka. było tak że
      umarł jej dziadek (nie pamiętam czy akurat dziadek wiem ze ktoś z bliskich), tak
      jak zawsze po pogrzebie je się taki obiad (no nie) no i oni jak siedzieli już
      przy stole to zaczęła skrzypiec podłoga jakby ktoś chodził po domu, widelce na
      stole jakby zaczęły się trzęść, a jak jej tata późnym wieczorem oglądał w jakiś
      film to słyszał jakieś głosy. (to wszystko działo się w domu jej babci czyli tam
      gdzie mieszkał jej dziadek) te wszystkie zjawiska czuła i widziała cała rodzina.

a co do twojego problemu to radziłabym pogadać z mamą tak szczerze, przed
      początkiem rozmowy zapewnić żeby tylko cie nie wyśmiała.Potem podjęlibyście co
      zrobić dalej czy poprosić o pomoc księdza czy się wyprowadzić (bo ja to bym nie
      mogła mieszkać w domu gdzie kiedyś był cmentarz). jeżeli nie chcesz rozmawiać
      to możne nagraj na MP3 jakąś muzykę i słuchaj jej do puki znowu nie zaśniesz (ja
      też czasami jak się boje, nawet w dzień włączam telewizor czy radio).

A co do tego cmentarzu to niedaleko obok mojej wioski (kiedyś, dawno) zapadła
      się cerkiew wraz z ludźmi, ponieważ chyba uciekali przed jakimś
      niebezpieczeństwem i skryli się w tej cerkwi. Teraz wieczorem jak się wsłuchasz
      to słychać bicie dzwonów i ludzi śpiewających jakieś pieśnie. osobiście tam nie
      byłam bo się strasznie boje.
      może to właśnie jak w tej cerkwi byli ludzie to teraz są jakieś duchy i może to
      teraz tak jest u ciebie.

nie martw się będzie dobrze.kiss
      jak rozwiążesz jakoś ten problem to napisz tu na forum.
    • arya555 Zjawiska Paranormalne . 25.06.10, 17:27
      Zapomniałam dodać ze moj tata jak sie wprowadzilismy do tego domu jak robil
      remont i zrywal podlogi to znalazł w jednym pomieszczeniu pelno ludzkich kosci
      a najlepsze jest to ze ja mam teraz tam pokoj xDDDD w nocy sram ze strachu jak
      sobie o tym przypomnewink)))
    • kasia1512 Re: Zjawiska Paranormalne . 25.06.10, 17:33
      Powiedz to rodzicom na wszelki wypadek wink
      • toffika Re: Trzecia w nocy! 25.06.10, 17:44
        To godzina szatanów , bo coś takiego było ze Jezus umarł o 15 a 3 to jakby
        przeciwieństwouncertain
        Powiedz siostrom , a potem razem powiedźcie rodzicą
        • alexis69 Re: Trzecia w nocy! 26.06.10, 17:47
          Może i to prawda z tą godziną szatana sciana

Dzisiaj poszłam spać równo o 3.00, bo chciałam sprawdzić czy znów coś się wydarzy ..
          Zostawiłam zapalone światło w pokoju i położyłam się spać..
          5 minut po trzeciej usłyszałam jakiś hałas na dole..
          Bałam sie tam zejść szczególnie że jest godz. 3 ! .. ale poszłam .
          Moi rodzice spali, potem poszłam do łazienki na dole i podczas gdy w niej byłam
          usłyszałam pukanie do jej drzwi shock Poszłam do mamy spytać czy to ona pukała i w
          odpowiedzi usłyszałam : nie, idź spać .
          Szybko pobiegłam po schodach do góry i położyłam się do łóżka i nakryłam kołdrą
          po same uszy . Po kilku minutach światło w moim pokoju zaczęło się zapalać i
          zgaszać i tak kilka razy . Strasznie się bałam crying Zasnęłam dopiero jak się
          rozwidniło . sciana
          Dzisiaj ide na noc do babci bo w tym domu już nie wytrzymam sad
          Mówiłam mamie o tym wszystkim, ale mi nie wierzy cry
          • kc_m Re: Trzecia w nocy! 13.08.10, 05:15
            " CHOCIAZ DO TRZECIA W NOCY A NIE PIETNASTA W KLUBIE ZADNA Z TYCH DO PIET CI
            NIE DORASTA" JAKBY CO TO PIH-SMIERC NAS NIE ROZLACZY. WIEM ZE NIE W TEMACIE ALE
            TAK MI PRZYSZLO NA MYSL. CIAO. piwo
        • karolcika2205 Re: Trzecia w nocy! 14.08.10, 19:22
          zgadzam się , to godzina szatanow, duchow i tego wszytskiego.
    • leesh Re: Zjawiska Paranormalne . 26.06.10, 18:18
      Powiedz rodzicom.!
      Oni powinni pomóc wink

• idiotka_ Re: Zjawiska Paranormalne . 26.06.10, 18:39
      powiedz siostrze o tym i zapytaj się czy możesz z nią spać. zobaczysz czy tak jest tylko u
      ciebie czy też w pokoju czy też w całym domu. a może ona też takie coś ma tylko nie chce się
      przyznać.
      • joda.xd .... 26.06.10, 19:08
        Słuchaj .
        Rozumiem cie doskonale .
        To wypróbuj to" Nie boje się Was"
        Moze poskutkuje .
        Nawet cie nie znam, ale ci wierze .
      • shine_ Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 18:49
        ja bym powiedziała siostrze i wypytała się czy jej też się coś takiego zdarzyło.
        Może masz bogatą wyobraźnie albo widziałaś jakiś film, w którym takie rzeczy się
        zdarzały. Naprawdę nie umiem Ci pomóc bo nigdy takiego czegoś nie przeżyłam.
    • jarelo byc może duchy istnieją. 26.06.10, 20:32
      albo twoja wyobraźnia szwankuje.
    • werka197 Re: Zjawiska Paranormalne . 26.06.10, 20:45
      ja jak bylam mlodsza to tez sie czesto balam . teraz sie nie boje =) powiedz
      najlepiej rodzicom ...
      • koloorowa. Re: Zjawiska Paranormalne . 26.06.10, 21:22
        po 1. powiedz rodzicą a po 2. pomódl się xd to pomaga , uwierz . ja też miałam
        podobne sytułacje np , krótko po śmierci moich dziadków , przyszli do mojego
        domy ( aż 2 razy ) skapneliśmy się bo mój pies cały czas szczekał i szczekał i
        nie mógł przestać . a jak powiedziałam o tym mojej pani od religi to powiedziała
        , że przyszli się pożegnać albo , że po coś przyszli xd ( dziwnie ) a jeszcze
        miałam takie coś , że sama raklemówka ( byłą pusta ) spadła z tapczanu i w ten
        sam dzieć świecznik ( duży ! ) sam się przewrócił ;/
        ja też się boje czasem zasnąć , a najgorsze jest to jak wszyscy już spą a ja nie
        ! i nie moge zasnąć . shock

dlatego naprawde Ci współczuje , bo ja się bałam ale jak bym była na twoim
        miejscu to bym miała nasrane w gacie indifferent
        powodzenia wink
    • famous_ash Re: Zjawiska Paranormalne . 26.06.10, 21:27
      ale fajnie haha, żart
      Powiedz rodzicom. U mnie w domu CODZIENNIE, no prawie, o 3 w nocy ktoś chodzi po
      schodach i tylko ja i brat o tym wiemy bo mamy pokój na górze. Jak rodzicom coś
      mówie o duchach u nas w domu to sie smieja.
      Albo masz taką dużą wyobraźnię, tak jak ja. Jak byłam chora to moja wyobraźnia
      trochę przesadziła, zresztą już sama nie wiem czy to była moja wyobraźnia czy na
      prawdę, ale wiem że obudziłam się po 3 w nocy, a właściwie ktoś mnie obudził. A
      później gadałam z DUCHEM! Najgorsze to to, że słyszałam co on mówi :p
    • szczepan Re: Zjawiska Paranormalne . 26.06.10, 23:55
      Nie zwariowałaś. smile

Skoro mieszkasz na cmentarzu to musisz zaakceptować skutki mieszkania a takim
      miejscu sad

To może być trudne ale z pewnością dasz radę alexis wink

Nie daj się tym demonom big_grin Nie możesz się dać przestaszyć, a przecież o to im
      chodzi tongue_out

Wiem troche z doświadczenia bo też miałam do czynienia z tymi rzeczami kiss

Pamiętaj nie pokazuj im że sie boisz surprised

I nie możesz też tłumić w sobie negatywnej energii ani wyładowywać jej w domu uncertain

Musisz sie jej pozbyć raz na zawsze, to trudne no ale cóż, bywa indifferent

Musisz się oczyścić duchowo smirk

Jeśli będziesz postępować wg tych wskazówek problem zniknie, lecz tylko w około
      50-ciu % , shock

Zawzięcie powtarzaj sobie że się ich nie boisz !! angry

Jeżeli nie będziesz tego powtarzać może być gorzej niż jest confused

A jak pobędziesz się problemu i wszystko będzie ok, możemy iść na jakieś bro. piwo

Szczepan devil
      • blondi_girl Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 00:04
        ej, przez ciebie teraz sie boję ;//
        chybabym zwariowała gdybym miała cos takiego w domu, bo jestem podatna na
        wszelkie głupoty, boję sie nawet zwykłych strasznych historii ;/
      • szczepan Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 00:09
        szczepan napisał(a):

> Wiem troche z doświadczenia bo też miałem do czynienia z tymi rzeczami kiss

ehh mialem a nie mialam -,-

• stokrotka_q Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 12:40
      o jaaa... powiedz rodzicom. razem coś wymyślicie
      • mweezy . 27.06.10, 12:53
        powiedz rodzicom, być może oni również zauważyli coś dziwnego czy niepokojącego.
        cóż, myślę jednak, że masz bujną wyobraźnię. ja też raz w nocy usłyszałam
        miarowe stukanie do drzwi czy jakieś dziwne szuranie, cień, jednak nigdy nie
        staram się myśleć, że to coś nadprzyrodzonego, bo nie mam konkretnych powodów do
        strachu. podchodzę do tego ze spokojem i staram się trzymać wyobraźnię na wodzy. c:
        • winter.summer ttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutaj ! 27.06.10, 19:09
          Mi kiedyś dokładnie o godz. 4:20(noc) otwierały się drzwi . Same . Zawsze mam
          zamknięte drzwi na noc , a kiedyś właśnie się same otworzyły . Do dzisiaj się
          o tej godzinie otwierają . To już jest od ok. 2 miesięcy . Dlatego moja mama
          też to zauważyła dlatego zostawiłyśmy włączony komputer na noc i ustawiliśmy
          kamerkę od komputera na drzwi . No i co się okazało ? Że nikogo tam nie ma a
          klamka się sama przechyla . I na filmie zobaczyliśmy godzine dokładną . Z 2
          dni . I w każdym dniu było to o 4:20:57 godz.

...
          Dziwne , ale sie już przyzwyczajilłam
          • karolcika2205 Re: ttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutaj ! 14.08.10, 19:23
            o kuuuuuuuuuuuuuuuurde ! ;oo.
    • dirty hmmm 27.06.10, 18:42
      hmmm. dziwna sprawa. wiesz..nie dawno u mnie wysiadły korki w domu a po chwili
      się włączyły i lodówka zaczęła w tym momencie buczeć. buczała tak około 10
      minut. potem coś pukało w rurach a wieczorem ktoś pukał do mojego pokoju !
      wszystko w jeden dzień ! może to jakieś duchy? no ja nie wiem. alexis69 - mamy
      chyba wybujałe wyobraźnie xd
    • alass_s Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 18:44
      Ciekawe te twoje historie. Mogę przez nie dzisiaj nie zasnąć xD
      A co do dotykania twojej nogi w nocy.. to może był pająk. Może to twoja
      wyobraźnia wytrwarza te różne zjawiska, pukanie itd. Powiedz rodzicom, tak o.
    • chupachuck Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 18:47
      Powinnaś powiedzieć rodzicom, ale zachowuj się normalnie a nie jak wariatka. Co
      do tej nogi też tak czasami mam ale nie martw się ciało daje czasami takie
      złudzenia, a i ja też bym się przestraszyła jak by mój tata znalazł trupa i
      dowiedziała się że tu gdzie mieszkam był cmentarz...
    • dona94 Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 18:56
      wiesz , za bardzo Ci nie wieżę ale lepiej pwoiedz rodzicom , !
      • agusiax3 Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 19:04
        faktycznie, powiedz rodzicą. ktoś tam mówił, żebyś szła do księdza, ma rację. najlepiej
        takiemu jakiemu ufasz. smile szczęścia. piwo
    • delicious Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 19:01
      Zakładam, że rodzice Ci nie uwierzą - norma. Myślę, że możesz wziąć przykład z
      filmów (serio). Poszperaj na strychu czy czymś, poszukaj historii domu, jakichś
      akt, popytaj sąsiadów. Moja przyjaciółka miała podobnie. Nie wierzyłam jej,
      dopóki na próbę nie pomieszkałam u niej przez kilka dni. To było straszne, ale
      minęło. Tak samo z siebie. Życzę powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka