Dodaj do ulubionych

Metamorfoza :D

24.06.10, 18:39
A więc jestem podobna do Mirandy Crosgrove.

http://img535.imageshack.us/img535/8295/mirandacosgrovel.th.jpg

Chciałabym przejść metamorfozę by wyglądać tak:

http://img682.imageshack.us/img682/2699/dgfhgj.jpg

Napiszcie prosze szczegółowy plan krok po kroku co musze zrobić i ile kasy na to wydać wink
Obserwuj wątek
    • kingella24 Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 18:43
      zrobić się na blond big_grin
      • justi190998 Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 18:46
        PO CO CI TO ???
        przecież jesteś ładna ...
        oszpecisz się ... mówię ci ... ^^
        • wildgloss Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 18:53
          na zdjęciu to nie jestem ja big_grin to Miranda w młodości ale ja mam taki sam typ urody ( jasna cera i ciemne włosy)
        • pati588 Zgadzam się! 24.06.10, 19:03
          • czarymarykasia Re: Zgadzam się! 24.06.10, 21:31
            daj se siana
        • julcia284 Miranda jest ładna 27.06.10, 17:15
          nie potrzebna ci metamorfoza ; będzisz wyglądała wtedy jak ta sztuczna blądiuncertain
    • nusska Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 18:45
      twoje włosy wyglądają na cienkie^ a ona ma grubsze smile
      napewno sie przefarbować trza, ale to 'i tak nie bd tak '..
      • szprotka02 Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 18:59
        to tak:
        silikonki >3000zł ... xD

nie no dziewczyno piękna przecież jesteś smile
        • wildgloss Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 19:03
          Ludzie TO NIE JA big_grin!
        • dirty Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 19:03
          nie ma po co. ładną masz buśkę przecież.

• kajkox Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 19:03
      operacje plastyczne .

i zgrubnij . duuużo zgrubnij .

i się oszpeć.
      i farbnij na blond. i bądź plastikiem .
      a no i plus makijaż.

sory za błedy. pzdr.
    • mejbelajn. Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 19:04
      Jeśli jesteś podobna do niej metamorfoza Ci niepotrzebna. Serio, napewno jesteś wyjątkowa i śliczna. Ja też mam ten typ urody.. W sumie pasuje mi, gdyby nie troszkę zbyt małe oczy. Ale nie narzekam. I nie zmieniaj się w plastik, proszę, zrób to dla mnie x_x.
      • wildgloss Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 19:08
        Mam 15 lat i na pewno nie chcę być plastikiem big_grin Po prostu chciałam w te wakacje coś w sobie zmienić (kobiety tak mają heh big_grin )
        • majson Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 19:17
          ludzie troche nie zczaili że to nie twoja fota ale tam miesza z tym. Musiała byś
          sobie farbnąć włosy na pasemka blond, zrobić taką jak by trochę grzywkę. Albo
          się barrdzo bardzo opalić albo chodzić na solara, przerobić se zęby albo chociaż
          wybielić zależy jakie masz teraz bo nie wiem... no co do biustu to wież trochę
          powiększyć... jakoś se ładnie brwi wydepilować tak jak ona ma, makijaż i chyba
          na tyle big_grin
    • braveheart ojj.. 24.06.10, 19:20
      No to musisz oczywiście pomalować włosy w taki sposób jak na drugim zdjęciu,
      zrobić przedziałek na środku głowy ;p
      opalić się , bardzoooo opalić!
      P.S moim zdaniem ta metamorfoza, nie jest ci potrzebna , a już napewno nie
      taka . Ale jeżeli bardzo chcesz zmienić coś w swoim wyglądzie , to niech to
      nie będzie taka jak na druigm zdjęciu . Przecież masz tyle różnych możliwości.
      Zetnij włosy , pomaluj je , ale nie rób się na taką tapeciarę . Tak jak na
      drugim zdjęciu dobrze wyglądają tylko gwiazdy .
      Mam nadzieje że pomogłam;*
    • wildgloss Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 19:59
      Niektórzy myślą że wyglądam jak dziecko big_grin big_grin big_grin kajkox mnie wzięła za pustą lalę... Dzięki majson i braveheart ! kiss I dla uspokojenia big_grin - nie zmienię się w tapeciarę, bo nawet nie miałam zamiaru big_grin Wolę spędzać czas z przyjacółką niż przed lustrem smile tongue_out
    • silllver Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 20:02
      Nie zmieniaj się. Bądź sobą. big_grin
      • mweezy . 24.06.10, 20:09
        rozumiem fakt, że chcesz coś zmienić w swoim wyglądzie, ale nie upodabniaj się
        do pani z drugiego zdjęcia bo będziesz wyglądała nie dość, że ździebko sztucznie
        to jeszcze nudno. możesz na początek zacząć zmieniać swój sposób ubierania się
        czy makijaż. jeśli będziesz się czuła lepiej, to zrób sobie fryzurę, która
        będzie ci pasowała. nic na siłę. powoli c:
    • indywidualistka Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 21:20
      Żartujesz?
    • hektor18 Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 21:26
      moim zdaniem Miranda jest ładniejsza od tej na zdjęciu, więc nic nie zmieniaj smirkbig_grintongue_outsmile
    • magic_ Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 21:30
      ja też chciałam z dwa miesiące temu z klona Fanning zrobić się na kogoś chociaż
      trochę podobnego jasmine villegas. ale nic z tego ;P
      • wildgloss Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 21:39
        i czemu się nie udało? wink
    • seneka4 Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 21:40
      Byś musiała chodzić na solarium i zrobić sobie blond pasemka + makijaż czarna
      kredka ,maskara i puder . (: no i silikony. ^^
      • kaktusowa Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 21:47
        TO JEST TOTALNA MNIANA NIE MOŻNA TEGO PORÓWNYWAĆ NA PIERWSZYM ZDJĘCIU
        TO JESZCZE DZIECKO A NA TYM DRUGIM TO DOROSŁA KOBIETA
        • wildgloss Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 22:15
          tu chodziło o typ urody a nie wiek tongue_out
    • zaczepista WTF ? 24.06.10, 21:45
      POJEBAŁO CIĘ ?!
      • kaktusowa Re: WTF ? 24.06.10, 21:48
        zaczepista też nie popieram ale mozna kulturalniej
    • lemonade. Re: Metamorfoza :D 24.06.10, 22:20
      .. dowody płatności w kapuście przyjmuję...
    • wildgloss Re: Metamorfoza :D 25.06.10, 11:52
      ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? big_grin
    • a_vie Re: Metamorfoza :D 27.06.10, 14:48
      ciemne włosy i jasna cera-najlepsze co może być.
      a ty chcesz się zmasakrować i zrobić z siebie jakaś blachare? fuuuuuuuuuj ble
      rzygam jak widze farbowany blond. i jeszcze na solarke idź to ci resztki mózgu
      wypali.

co te dzieciaki teraz mają w głowie...
      • musicxstar Re: Metamorfoza :D 27.06.10, 14:56
        no wiec nie bede tutaj cie krytykowac, bo szukasz pomocy a nie ostrych słów. Idz do
        fryzjera przemaluj sie na blond i zrob pasemka.
      • wildgloss Re: Metamorfoza :D 27.06.10, 17:08
        Ja tu nie widzę blondu, ale ok. Nienawidzę swojego typu urody a'la chińska laleczka. Lato to luz w stroju, fryzurze, oraz zachowaniu (jak to kotek napisał). Jak czytałam to co napisałaś to pomyślałam że moja babcia jest bardziej tolerancyjna... Piszesz 'co te dzieciaki teraz mają w głowie', wchodzę na twój profil i widzę że jesteś młodsza ode mnie... Nie rozumiem takich nietolerancyjnych ludzi, pewnie jak widzisz jakąś subkulturę to obgadujesz albo myślisz: debile. NIENAWIDZĘ CZEGOŚ TAKIEGO. Każdy ma prawo wyglądać tak jak mu się podoba. Ocenianie po wyglądzie jest tak płytkie i powierzchowne że rzygać mi się chce na takich ludzi.
        • vivienne. Re: Metamorfoza :D 27.06.10, 17:20
          Droga Założycielko tematu. Wiem, że się powtórzę, ale naprawdę nie ma co
          wymyślać z wyglądem i upodabniać się do innych. Na Twoim miejscu uwydatniłabym
          tylko swoje atuty. Delikatny makijaż, ciekawa fryzura i nic poza tym. Mam
          nadzieję, że zmienisz swoje nastawienie. Buziaki . : *
          • wildgloss Re: Metamorfoza :D 27.06.10, 17:56
            Dzięki vivienne. kiss ale z tego co wyczytałam to też chcesz wypróbować farbę zmywalną 'szamponetkę' hehehe :p Może i masz rację z tym żeby się nie upodabniać do kogoś, ale ja nic nie chcę na siłę, ja po prostu mam ogromną chęć na zmianę big_grin braveheart napisała: 'ale jeżeli bardzo chcesz zmienić coś w swoim wyglądzie , to niech to nie będzie taka jak na drugim zdjęciu', a że podoba mi się typ urody dziewczyny na drugim zdjeciu a nie np. rudej to trudno kochane tongue_out o gustach się nie dyskutuje smile
    • elis Re: Metamorfoza :D 27.06.10, 17:58
      Musisz się spytać jej:
      http://img682.imageshack.us
/img682/2699/dgfhgj.jpg
      jak tak wyglądać
    • zbieramchmury Re: Metamorfoza :D 27.06.10, 18:04
      bądź sobą, a nie upodabniasz się do kogoś innego.
      • vivienne. Re: Metamorfoza :D 28.06.10, 00:18
        Wildgloss, haha, masz mnie : ))) Szukałam informacji o szamponetkach, kolorach
        itd. Poszłam do fryzjera i od razu pomysł ulotnił się z główki. Mam długie
        włosy, które łatwo się niszczą (choć nie prostuję, nie suszę, nie kręcę) a
        jakbym tak dodała jeszcze odrobinę amoniaku szamponetkowego to już amen. : p
        Poza tym, nie miałam zamiaru do nikogo się upodabniać. xdd
        A co do dziewczyny ze zdjęcia, to Amanda Bynes? Łaadna jest, to prawda :]
    • kcjb Re: Metamorfoza :D 28.06.10, 00:35
      haha xD nie wiem idz do kosmetyczki, do fryziera, gdzies sie opal..i jubz bd
      lepiej, i ubieraj se ładnie.. ale to bd kosztowac w ch*j kasy
    • wildgloss Re: Metamorfoza :D 28.06.10, 18:53
      ktoś idzie do fryzjera i z katalogu fryzjerskiego wybiera fryzurę, to nie zarzuca mu nikt ze się upodabnia do modelki z katalogu, a mi się akurat fryzura aktorki podoba to piszecie że się upodabniam do niej... każdy się do kogoś upodobnia, no chyba że wymyślacie skomplikowane, niepowtarzalne fryzury jak lady gaga ale wiadomo ze tak nie jest smile najpierw trzeba zobaczyć, potem chcieć smile każdy kto idzie do fryzjera chce daną fryzurę bo wie jak ona wygląda ( więc musiał ją zobaczyć i od kogoś skopiować) smile i jeszcze jeden przykład: wybierając farbę kierujecie się zdjęciem koloru włosów pani na opakowaniu, tutaj nie powiecie że to upodabnianie się do tej na zdjęciu opakowania, a przeciesz to jest to samo co pokazanie zdjęcia akorki fryzjerowi by wiedział jaki kolor na włosach ma mi zrobić smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka