paaaty. 25.06.10, 19:49 Hej, mam pytanko . Kiedy myjecie włosy - rano czy wieczorem? Jeśli wieczorem to jak nazajutrz stylizujecie włosy, doprowadzając je do "ładu " ? Jeśli taki wątek się już pojawił to wiecie co robić . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elisss92 Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 19:51 wieczorem. mało tego- chodzę spać w zawiniętych ręczniku włosach ;] i przez sen go ściągam. Nie mam problemów z rozczesywaniem ani nic. rano tylko je troche przeprostuje (mam proste z natury, ale są takie rano ni w d. ni w oko), wichrzyciel i błyskacz (nazwy dwóch fluidów do włosów ; P) , trochę lakieru i juz ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
jblove Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:03 Ja myje wieczorem po myciu psiukam sobie specjalnym lakierem do stylizacji wosów(żeby lepiej się układały)rano nie mam problemów z rozczesywaniem. Prostuje włosy i noszę rozpuszczone albo w kitke, warkocze itp. xDxD Odpowiedz Link Zgłoś
patimari22 Re: Stylizacja włosów rano . 26.06.10, 11:46 Ja myje i rano i wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_ Re: Stylizacja włosów rano . 26.06.10, 12:13 Ja myję wieczorem. Zaraz po kompieli gdy włosy mam wilgotne wcieram w nie taki płyn 'jedwab' By się nie niszczyły przy prostowaniu Rano nie mam problemu z ich rozczesywaniem. zawsze je prostuje gdyż z natury mam je kręcone czego nienawidzę Odpowiedz Link Zgłoś
paaaty. Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:10 Mi się coraz bardziej włosy kręcą w takie rurki, a na dodatek są strasznie suche, jak to loki mają w naturze. myję włosy codziennie wieczorem, suszę tylko czubek głowy, a najbardziej grzywkę, to właśnie z nią mam zawsze największy kłopot. Gdybym wysuszyła włosy po długości maiłabym straszliwe siano . Potem lekko podprostowuje grzywkę, bo nasada włosów wraz z grzywką się tylko falują. spryskuję lekko lakierem, a żeby loki nie były suchę dodaję mgiełiki z Dove. Gdy wstaję rano tylko prosuje i dodaje trochę pianki z NIVEA . A jak Wy układacie włosy ? Odpowiedz Link Zgłoś
exam. Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 19:51 myję wieczorem. rano moje włosy nie wysuszyłyby się na czas. a suszarce mówię nie. no chyba, że w przypadkach rangi wysokiej. jakoś radę daję. najgorzej z grzywką; / Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_x3 Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 19:51 ja myjecodziennie rano. Później tylko pianka i gitara. Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. ee.. 25.06.10, 19:54 ja myję włosy codziennie rano, suszę (nie do końca) i stylizuję pastą :3 Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepista Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:00 Ja tez myje wieczorem , ale niektorzy mowia ze lepiej rano ?! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:06 przez długi czas myłam wieczorem, dziś sobie nie wyobrażam przeżycia całego dnia w takich włosach, więc myję rano. suszę tylko grzywkę i lekko resztę, ale tak, żeby sobe sama wyschła. a że nie mam na nie pomysłu, zostawiam rozpuszczone, w ogólnym nieładzie. :d Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotkaa Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:09 co dzień rano zostawiam tak żeby same wyschły podpinam grzywke do góry i koniec ;D Odpowiedz Link Zgłoś
honest_ Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:09 rano, jak ja mogłabym chodzić w brudnych włosach cały dzień, po nocy -,- Odpowiedz Link Zgłoś
iwa1215242 Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 23:27 myje wieczorem ja też czasami używam jedwabiu rano zazwyczaj prostuje i jest ok, tylko jak mi grzywka 'sterczy', to ją układam, tzn mocze wodą i susze suszarką i jest git nie prostuje jej, bo tak głupio wygląda wyprostowana Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:12 ja myje wieczorami ;D ale czasem rano xd Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:09 Przeważnie wieczorem , a nazajutrz wystarczy szczotka i prostownica ; D Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:13 myję wieczorem, a rano po prostu wstaję i moje włosy są gotowe xD nawet jeśli czasami mi sie poskręcają w nocy to nic z nimi nie robię, no chyba że wygląda to naprawdę masakrycznie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nyc._.lon Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:12 czasem rano - czasem wieczorem . RÓŻNIE . :b nakładam tone lakieru i czeszę pół godziny.. i tak nie zawsze są perfecto . : \\ Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:13 wieczorem , ale tak o 18. to troche wysychają i nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:17 wieczorem, jak się budzę mam straszne loki . znaczy , rano prostuję całość . żałuję tego, ale muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 25.06.10, 20:17 myję wieczorem, układam rano. jeśli ładnie się układają, to związuję je czy coś, a jeśli nie, to pianka, żel lub lakier idą w ruch, w zależności co uważam za stosowne do ujarzmienia moich kudełków :q Odpowiedz Link Zgłoś
shine_ Re: . 25.06.10, 20:27 myję wieczorem, a rano tylko rozczesuje i zapinam grzywkę na górę i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: to jaa... 25.06.10, 20:51 myję wieczorem. Następnego dnia mam rozpuszczone, a tak to kitka c: Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynka24 Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:17 zazwyczaj myje wieczorem a rano je prostuje zzeby wygladaly jakos tak normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynek_smak Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:18 zawsze wieczorem. po myciu i wysuszeniu są strasznie napuszone. : o ale rano jakoś daję radę. rozczesuję, prostuję i nawet wyglądają . używa ktoś może jedwabiu do włosów? Odpowiedz Link Zgłoś
paaaty. Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:22 Czasami jeżeli mam pod ręką, owszem. ale z tego co wiem jedwab nadaję się najbardziej do włosów kręconych, suchych. jeżeli jedwab, to tylko na końcówki, bo u nasady mogłby się przetłuścić Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynek_smak Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:28 o, dobrze że mi powiedziałaś że do kręconych ; D . no no, to tak jak z odżywką, że nie nakłada się u nasady. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
paaaty. Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:39 a wiesz, słyszałam, że podobno jedwab prostuje włosy . tak z własnego, dość małego doświdczenia w to nie wierze. jakoś moich loczków nie wyprostowało . Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:23 wieczorem. rano mam straszną szopę, ale rozczesuję, nakładam piankę i związuję w kitkę lub zostawiam rozpuszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
forgotten. Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:44 Wczesnym wieczorem. Żeby zdążyły wysnąć i się ułożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
yesican_ Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:55 myję codziennie wieczorem. czasem wcześniej czasem później. tylko rozczesuje a rano najczęściej są już normalne więc tylko przeczesuje je grzebieniem/szczotką ;d Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:50 Ja myję zawsze, codziennie, wieczorem i rano mam gotowe i suche do robienia fruzury Z regóły jest to przewarznie warkocz na dole głowy lub bardzo wysoko kucyk Odpowiedz Link Zgłoś
linka14 Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 20:50 Częściej wieczorem.. ale rano wtedy jest maskara.. to tak.. najpierw rozczesuję potem biorę suszarkę oraz okrągłą szczotkę i układam albo lokówkę, wolę jednak pierwszą wersje (szybsza). Zdarza się też rano.. wtedy po prostu czekam aż wyschną, a potem używam prostownicy Odpowiedz Link Zgłoś
dorr . 25.06.10, 21:03 myję wieczorem, później rozczesuję związuję w kucyka i idę spać. rano tylko rozczesuję, czasem dodam trochę pianki. Odpowiedz Link Zgłoś
agata373 Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 21:13 Myję rano Jak umyję wieczorem wyglądają nieświeżo i mam tz. "żąbki" ;/ Strasznie mi się przetłuszczają Potem suszę ale nie do końca i prostuję ;P Czasami myję włosy rano i wieczorem ;P Czasami jak się wykąpie i włosy tak źle nie wyglądają nie myję A potem żałuję ;/ No ale cóż ;P Niestety wole umyć włosy niż być punktualnie na lekcji Odpowiedz Link Zgłoś
carmi Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 21:25 Ja włosy myję wieczorem,a z racji,że mam je z natury kręcone,to po myciu grzywkę podpinam spinką i związuje włosy gumką,a rano tylko sobie rozczeszę włosy i jest super... Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 21:43 Wieczorem. Rano prostuję sobie grzywkę, czeszę włosy i idę. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 22:47 myję włosy zawsze wieczorem. Nie związuję ich do szkoły ( no może czasem jakiś wyjątek xd) w domu po prostu czeszę, czasem podprostuję. Grzywkę trochę modeluję, na koniec lakier i gotowe x D Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 22:49 tylko raz umyłam włosy rano przed szkołą , bo poprzedniego dnia późno wróciłam . zawsze jednak myję wieczorem . rano ? są okej , wystarczy tylko uczesać i wuala ;3 nie kołtunią się ani nic , bo śpię w koczku . =) Odpowiedz Link Zgłoś
bershka_ Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 22:53 myję wieczorem, przeczesuję je, wycieram, kładę się spać.. a jak rano wstaję to są w normalnym stanie więc nie mam raczej z tym problemu *; Odpowiedz Link Zgłoś
spongebob. Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 22:55 stoję przed lustrem dokładnie 10 sekund, tylko mierzwiąc sobie ręką włosy. to moja mega stylizacja rano. peace! Odpowiedz Link Zgłoś
kitty myję rano 25.06.10, 23:34 i układam na okrągłej szczotce. już potrafię zrobić to ładniej niż fryzjerka Odpowiedz Link Zgłoś
tokiwa Re: Stylizacja włosów rano . 25.06.10, 23:38 Ja na wieczór Potem jak rano się budzę, to jeżeli wyglądają w miarę, daję tylko piankę i prostuję grzywkę, a jeżeli wszystkie kosmyki są w inną stronę ,to pod prostuje je trochę, ale nie całe i gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
misska666 wieczorkiem. 25.06.10, 23:52 myję wieczorem, kładę się spać z niemalże ociekającymi wodą i rano wyglądają lepiej niż od fryzjera ale grzywę prostuję, bo cholery idzie dostać z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Stylizacja włosów rano . 26.06.10, 00:42 myję codziennie rano, suszę na okrągłą grubą szczotkę, i tak układają się jak chcą. nie stosuję żadnych specyfików typu lakier, pianka itp. Odpowiedz Link Zgłoś