mells 26.06.10, 14:28 Wątek ze specjalną dedykacją dla osób nudzących się. c: Pogadajmy! Np. na temat wakacji. Wybieracie się gdzieś? x DD Dostałyście jakieś nagrody na koniec roku szkolnego? Podzielcie się swoimi wrażeniami! c: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mells Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 26.06.10, 14:35 Heloł. x D Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa . 26.06.10, 14:45 No heloł . Hm , ja się zapytam . Jak tam te całe zakończenie roku ? c: Odpowiedz Link Zgłoś
aszken Jołł. ;d 26.06.10, 14:49 zakonczenie - no, okej. brałam udział w apelu, krótki byl. ogolnie częśc oficjalna - 30 minut. w klasie z wychowawczynią - łe Boszz. strasznie długo.. pasek był, nie jest źle. ;> nagrody - brak. ; < idzie ktoś na rolki ? ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Heii 26.06.10, 14:51 U mnie trwało strasznie długo.;p Bez czerwonego paska ale z nagrodą zdałam ;D xD - Co wgl.robicie kociaki? Odpowiedz Link Zgłoś
krystaliczna Siem. 26.06.10, 14:53 Zdałam. Bez nagrody i paska. Zakończenie nie było długie a potem poszłysm y z kolezankami na kebaba. : ) Co robicie na wakacje ? Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Ello :) ;**** 26.06.10, 14:53 Sandrolaxd siędzę na nk.. i kotku pl.. Nic mi się dziś nie chce. Nie dotarło jeszcze do mnie to, że są wakacje. Może to przez ta pogodę.. ? Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Ello :) ;**** 26.06.10, 14:54 do mnie też to nie dotarło.U mnie akurat nawet świeci czasem trochę słońce.A wybiera się ktoś do kina na Zaćmienie? Odpowiedz Link Zgłoś
nolie Re: Ello :) ;**** 26.06.10, 15:00 taak, idę na zaćmienie, maraton przedpremierowy. w sumie nie wiem czy mi się chce, ale koleżanki chciały. no ale to moje urodziny. nudzę się okropnie bo wszystkie sobie na weekend wyjechały, na szczęście słońce przynajmniej świeci. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Ello :) ;**** 26.06.10, 14:55 Do mnie też jeszcze nie dotarło, siedzę i na nk, i na kotku, fejsie i wrzucie. Sczerze mówiąc, nudzi mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Ello :) ;**** 26.06.10, 14:57 anne05 napisał(a): > Do mnie też jeszcze nie dotarło, siedzę i na nk, i na kotku, fejsie i wrzucie. > Sczerze mówiąc, > nudzi mi się. Hah.Mi też się nudzi. Planuje iść wyjść z domu i posiedzieć na dworzu ale nie wiem co tam będę robić.xDD Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Ello :) ;**** 26.06.10, 15:00 właśnie przed chwilą byłam na boisku z nadzieją że chłopcy będa grać w nogę i mnie przygarną ; D niestety nikogo nie było. i znowu wylądowałam tutaj : d ; p Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: Ello :) ;**** 26.06.10, 14:58 no ja także nie czuje jakoś specjalnie wakacji ;/ a świadectwo muszę się pochwalić że z paskiem na wakacje specjalnie nigdzie się nie wybieram, a wy kociaki? macie jakieś sprawdzone sposoby na nudę wakacyjną? Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 26.06.10, 14:58 Co do paska: Nie miałam.. Miałam małe problemy z matą.. -.- Zresztą wszyscy mieli problemy.. nasza średnia? 2,40.. Jedna osoba nie zdała. Taki jedne.. Dziwny koleś.. Był z 8 przedmiotów zagrożony. Wszystko poprawił ale na koniec powiedział że mu się nie chce.. Miał szansę pisać komisa ale znów powiedział ż emu się nie chce.. -.- Został ktos u was? Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 26.06.10, 15:00 U mnie wszyscy zdali.Co do sposobów na nudę to nie mam. Gdyby chociaż pogoda była to by się coś tam jeszcze zrobiło a tak to to do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 26.06.10, 15:03 nie, nie dostałam żadnej nagrody. a mogli nam dac coś za koło teatralne xP Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 26.06.10, 15:01 U mnie jeden chłopak pisze poprawkę, ale mam nadzieję, że nie zda - wiem, to chamskie, ale jest naprawdę tak upierdliwy, irytujący i dosłownie głupi, że to przechodzi ludzkie pojęcie. Swoją drogą dresiarz -.- A ja mam średnią 4,3 - jakoś mi się nie chciało uczyć w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 26.06.10, 15:05 Znam to.. Też mamy chłopaka który jest chamski, maca wsyztskie dziewczyny itp.. ; // Był zagrożony.. Złamał noge ale i tak jeździł z swoją matką do szkoły poprawiać.. Ps. Co się dziwić że 2,40? Połowa klasy była zagrożona.. 1 pasek.. -.- Jeśli chodzi o mnie mam średnią 4,70 <!!!!> Odpowiedz Link Zgłoś
nolie Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 26.06.10, 15:02 u mnie jeden pisze w sierpniu, a tak wszyscy zdali. 2.40 ?! matko, u mnie było chyba 4.20. coś koło tego. Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 26.06.10, 15:01 kosz. Od tego jest offtop. Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa . 26.06.10, 15:01 Kurde , mam wrażenie , że w poniedziałek zaś do szkoły .. A tak wgl. to czemu kociaki siedzicie w domu ? Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: . 26.06.10, 15:04 u mnie średnia klasowa to 4.14 ale nas jest 27 więc trudno jest uzyskać dużą średnią. A ja miałam 4.54. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: . 26.06.10, 15:04 narazie to nie ma się z kim spotkac. popołudniu ide na urodziny. ale zreszta trzeba wypocząć po tych 10 miechach Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka_10 Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 26.06.10, 15:03 heioo , specjalnie dla kotka.pl - daj jakieś nowe tematy . . . nudzi mi się . Jak tam u was . ? Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: reigai 26.06.10, 15:07 Niech ktoś powie coś ciekawego..... Błagam. Zaraz umrę z nudów. Albo wiem, podajcie jakieś ciekawe linki..... Możecie obczaić stronę www.supergify.pl - fajne są tam niektóre rzeczy (strona wbrew nazwy nie tylko o gifach) Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 26.06.10, 15:05 A macie kociaki jakieś plany na wakacje?Coś konkretnego? Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 26.06.10, 15:07 Za tydzień na mazury!! :d I mam jeszcze jedno postanowienie.. Musze schudnąć.. Muszę.. Dziś zerwałam ze słodyczami.. ; (( Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 26.06.10, 15:09 lorente napisał(a): > Za tydzień na mazury!! > :d > > I mam jeszcze jedno postanowienie.. > Musze schudnąć.. Muszę.. > Dziś zerwałam ze słodyczami.. ; (( ołł.ja bym nie wytrzymała.Jestem słodyczoholikiem.xD Ale życzę powodzenia w diecie. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana `Dobry den : DD 26.06.10, 15:07 Ja nigdzie nie jade Wole siedzieć w chacie z qmpelami Ja dostałam książke na koniec- 'Siłaczke' hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: `Dobry den : DD 26.06.10, 15:10 Wakacje w domu to tez fajna sprawa.. ; )) Zwłaszcza gdy rodzice gdzieś idą.. : D Dom dla siebie.. : )) Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 26.06.10, 15:11 no przydałby się chat. Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 26.06.10, 15:14 siemka. wybieram sie dopiero osiemnastego. a w dodatku wszyscy powyjeżdzali już . nie wiem tylko jakiego groma ta kwcześnie . chyba sobie pazurki pomaluje bo zaraz padnę . Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: co do chatu.;p 26.06.10, 15:12 To kotkowiczki chyba na jakimś kiedyś pisały... o ile się nie mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: co do chatu.;p 26.06.10, 15:16 o.. nie lubie tego chatu. Raz weszłam.. Nie wiedziałam o co chodzi.. Nikt mnie nie chciał więc strzeliłam focha i poszłam.. haha ; d Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: co do chatu.;p 26.06.10, 15:19 Jest taki wątek z pytaniami odnośnie serwisu i wysunęłam propozycję odnośnie chatu (podobnie jak wiele innych osób), niestety, jak widać bezskutecznie. I jeszcze przydałyby się wiadomości na priv ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: co do chatu.;p 26.06.10, 15:20 lorente napisał(a): > o.. nie lubie tego chatu. > Raz weszłam.. Nie wiedziałam o co chodzi.. Nikt mnie nie chciał więc strzeliłam > focha i > poszłam.. haha ; d haha. A podaj do niego link...Było by lepiej pisać tam... Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: co do chatu.;p 26.06.10, 15:22 szczeże? nie pamiętam już.. : d pamiętam że był założony temat.. a w n im był podany link.. kliknęłam z ciekawości.. niestety szybko wyszłam :d;p Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: .^ 26.06.10, 15:22 Zróbmy petycje do kotka na temat chatu.xD Niech ktoś założy wątek i będziemy się podpisywać...Może to pomoże. A jak nie to nie wiem.Niech ktoś mi poda e-maila do kota to też spróbuję... Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: .^ 26.06.10, 15:23 o ile wiem było już coś takiego ale można próbować! Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa nuda .. 26.06.10, 15:23 Ku źwa , łaże po necie tu i tam , znów tu zajrzałam i co ? Nuda . >.< Nawet byłam na spacerze z przyjaciółką , ale poszłyśmy do domu bo nie było co robić . Może jak już wyjade to zapomne , że istnieje takie słowo jak nuda . A nawet tu , nie ma o czym gadać .... Chyba , że macie jakiś sensowny temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Pytanie dla znudzonych geniuszy! :D 26.06.10, 15:25 Czy delfiny......... śpią? Odpowiedz Link Zgłoś
littlebx33 Re: Pytanie dla znudzonych geniuszy! :D 26.06.10, 16:16 tak śpią , ponieważ każde zwierze potrzebuje snu , a delfiny w szczególności . Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa @sandrolaxd 26.06.10, 15:27 No , nawet dobry pomysł . Ale wątpie , czy coś to da . Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: nuda .. 26.06.10, 15:27 No nie za bardzo sensowny.xD Kurnaa.Taka nuda że ja nie wiem.Cały dzień siedzę na kompie i oglądam telewizję.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: nuda .. 26.06.10, 15:28 Ja też.. Coś czuję że rodzice zaraz zaczną ryczeć.. :d Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: nuda .. 26.06.10, 15:30 heh.moich starych nie ma w domu.Ale ja chyba zaraz zacznę ryczeć z nudów. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: nuda .. 26.06.10, 15:32 a moi jakiś film oglądają , więc mam spokój . c: Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: nuda .. 26.06.10, 15:32 Hm.. Ja jezcze chwilkę pobędę i ide do starej dobrej koleżanki z podstawówki znając ja będzie sprzątać.. ale może wyjdzie pograć sobie w nogę.. Odpowiedz Link Zgłoś
orbit sandrolaxd 26.06.10, 15:39 nie płacz. ; ** aj właśnie wróciłam do domu, bo jeździłam na deskorolce. nie mam już sił na nic. ale mi się troszeeczke nuudzi . też. jak wszystkim .^^ Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney no a ja.... 26.06.10, 15:41 szyję sobie fartuszek i myślę że wyjdzie ładny. będę gotować dzisiaj ciacha! Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Ołki kotki . 26.06.10, 15:34 to zakładam ten watek z petycją i kotki podpisywać się .;p ok? Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: rób ale myślę że będzie skasowany.. 26.06.10, 15:38 Zrobiłam już wątek. Podpisywać się .;p A jak będzie to trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: rób ale myślę że będzie skasowany.. 26.06.10, 15:39 Daj do niego linka ;p Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: rób ale myślę że będzie skasowany.. 26.06.10, 15:41 Ten wątek i tak nic nie da . Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfankacyrus Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 26.06.10, 15:41 no to hejaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: link 26.06.10, 15:44 www.kotek.pl/forum/02,3000,113436020,113436020,Petycja_do_Kotka_p.html Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: tuu.link. 26.06.10, 15:42 www.kotek.pl/forum/02,3000,113436020,113436020,Petycja_do_Kotka_p.html Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: tuu.link. 26.06.10, 15:45 hehe, podpisałam się <zaciesz> A teraz co będziemy robić? Nudno trochę. Wiem, zagrajmy w pytanie czy zadanie!... Ale nie chyba przez net da się tylko w pytanie xD Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_malfoy A ja idę na pielgrzymkę ;) 26.06.10, 15:56 diecezja Koszalińsko-Kołobrzeska, idzie ktoś ze mną?? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: A ja idę na pielgrzymkę ;) 26.06.10, 16:02 Raczej nie ^^' JA tam zdałam z paskiem i nagrodą ;p średnia 5.0 xD Wakacje ? Chyba moze Bałtyckie ? Odpowiedz Link Zgłoś
suczka Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 26.06.10, 16:03 Jeżeli chodzi o koniec roku to nagrody poprostu masakra!! Znaczy tylko baba od polaka nam kupiła (oczywiście nie za swoje ale wybrała) super książki ja np. Dostałam Pamiętnik narkomanki i Przed świtem A za pasek Nad niemnem!! Nie dość że przerobiliśmy już 100 lat temu to jeszcze w domu mam i i tak nie czyta,łam Na wakacjach wybieram się na 3 tygodnie na taki obóz tydzień zakopane , później mazury a następnie nasz bałtyk!! I na 2 do włoch Jupi Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 26.06.10, 16:10 Siedze i odpisuje. i słucham muzy, i piszę na gg i na skejpie, chwilami gram. łaaaa dużo nie ? ;d A i jeszcze jem truskafy. Odpowiedz Link Zgłoś
littlebx33 Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 26.06.10, 16:15 emm .. no to tak .. moja średnia nie jest zachwycająca bo jedynie 3.92 no ale cóż w tym roku sobie odpuściłam lecz w następnym ( 3 kl gimnazjum ) biorę się w garść ponieważ muszę się dostać do dobrej szkoły . no a dostałam jedynie dyplom uczęstnictwa w szkolnym 'Festiwalu Młodych Talentów' i dyplom za zajęcie 1 miejsca w tym konkursie . ;d no a plany na wakacje ? Jeszcze nie wiem .. może gdzieś się wybiore .. do rodziny , albo poprostu będę z przyjaciółmi codziennie gdzieś wypadać . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: JołłxDD Banalne pytanie:Cieszycie się z wakac 27.06.10, 19:04 Ooo takk cieszymyy ;p a co porabiacie dziewczynki mee ? xDd Odpowiedz Link Zgłoś
chupachuck Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 27.06.10, 19:13 ja się nie nudzę, ale odpowiedzieć mogę ;dd ja jadę na kolonie do szklarskiej poręby już 1. VII. a później jade w sierpniu jak co roku do zakopanego ;dd Co do szkoły zdałam z paskiem więc chyba nieźle a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 27.06.10, 19:24 a ja się mogę wkręcić w sł!t temacik aka offtop? Kradziej Czasu wita i pozdrawia. nie cieszę się z wakacji. całkiem serio i poważnie. a jadę albo do Włoch albo na wycieczkę Świnouście-Berlin-Dania-Szwecja. bliższy memu sercu jest temat muzyki: czego kociaki słuchacie? Odpowiedz Link Zgłoś
patka979 Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 27.06.10, 19:27 O jak fajnie bo ja się bardzo nudzę xD Ja słucham Popu NAJCZĘŚCIEJ To ja was zapytam jaka jest wasza ulubiona stronka? i też o muzykę, jaki jest wasz ulubiony piosenkarz\ piosenkarka? Mój to Michale Jackson Odpowiedz Link Zgłoś
patka979 Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 27.06.10, 19:28 patka979 napisał(a): > O jak fajnie bo ja się bardzo nudzę xD > Ja słucham Popu NAJCZĘŚCIEJ > To ja was zapytam jaka jest wasza ulubiona stronka? i też o muzykę, jaki jest > wasz ulubiony piosenkarz\ piosenkarka? Mój to Michale Jackson Sorki poprawka Michael Jackson *pisałam szybko jak teraz* Odpowiedz Link Zgłoś
orginalna Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 27.06.10, 19:29 Na koniec dostałam 2 książki i jak zwykle wysłuchałam kazania dyry. Na wakacje wybieram się do Chorwacji, a potem od razu do Włoch ! Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Ale do du** pogoda ; // Pada i pada;.A u was? 13.07.10, 16:48 By się chciało35 stopni jak nic!! Odpowiedz Link Zgłoś
mells Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 12.07.10, 14:10 Hej koty i kotki. : p Jaka u was dzisiaj pogoda? Ja się smażę normalnie. Ok. 35 stopni będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 12.07.10, 14:16 Tragedia - 38 w cieniu ale jest lekki wiatr więc jakos wytrzymuję siedzę w domu bo na dwór boje się wyjść Odpowiedz Link Zgłoś
mells Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 12.07.10, 14:18 W mojej miejscowości nad "naszym" zalewem utopił się wczoraj chłopak. Nie znałam go, ale jak się dowiedzałam, to trochę się przejęłam. [*]... Odpowiedz Link Zgłoś
squash Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 12.07.10, 14:27 o, przykro. [*] ja zamulam w domu. przeczytałam wszystkie książki, zmęczyłam dwuletnią siostrę zabawą, upiekłam ciasto. teraz przypominam sobie hity lata 2009 na YT. (; wam też tak szybko wakacje przeciekają przez palce? Odpowiedz Link Zgłoś
kisses4you Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 12.07.10, 14:30 upss . szkoda chłopaka [*] Odpowiedz Link Zgłoś
mells Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 13.07.10, 13:43 No szkoda. Ale jak nie umiał pływać, to po gó... za przeproszeniem wypływał tak daleko na tym materacu. Dobra, trudno. Ale wakacje szybko mijają! Yhh. Jeszcze półtora miesiąca. c: Jedziecie gdzieś jeszcze? Ja prawdopodobnie do Wrocławia. c: Odpowiedz Link Zgłoś
felina Re: Wątek dla osób nudzących się - pogadajmy! ;-) 13.07.10, 16:32 hej! We Wrocławiu jest fajnie byłam na wycieczce klasowej w czasie roku szkolnego.Ja miałam jeszcze jechać na obóz harcerski ale nie wypaliło.A propo należy ktoś z was do harcerstwa ?? ;p ) Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana U mnie teraz buuuurzaaaa! :3 13.07.10, 16:40 A przed chwilą wyszłam z basenu,bo zaczęło padać Odpowiedz Link Zgłoś
music11 Re: U mnie teraz buuuurzaaaa! :3 13.07.10, 16:47 a u mnie gorąco i nieprzyjemnie.słońce świeci i żadnej zmainy łeee. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: U mnie teraz buuuurzaaaa! :3 13.07.10, 16:56 U mnie jest duszno, przeszła burza właśnie. Okropnie lało niedawno. A jak jest u was? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronssa Re: A u mnie słońce ;/ 13.07.10, 17:02 boże znowu to powalone słońce . ja chce deszcz (: Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: A u mnie słońce ;/ 13.07.10, 17:09 Deszcz był taki przyjemny Chłodniej jest niż wczoraj u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś