marina_10 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 06.11.10, 11:35 1. Ulubiony gatunek muzyki? Pop i troche rock 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół? Cheryl Cole, Katy Perry, Usher, Taylor Momsen. A zespól to oczywiście Paramore. 3. Ulubiona piosenka i płyta? po kolei Promise This, Firework, DJ Got Us Fallin' In Love, Make Me Wanna Die i Decode. A płyta to chyba Teenage Dream Odpowiedz Link Zgłoś
izika8 Polskie nastolatki słuchają... 06.11.10, 13:55 1. Pop, pop rock, hip-hop 2. Rihanna ! ! ! może trochę EMINEM 3. Only Girl (In The World), What's my name, Love the way you lie, I like it, Odpowiedz Link Zgłoś
dres Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 06.11.10, 14:06 ja słucham hip-hopu,techno i popu ulubiona piosenkarka to Wdowa i Ke$ha/piosenkarzeja i reszta Zespół:nie mam Piosenki:,,Mama będzie zła"i ,,Zapomniała''-Wdowa ,,Canibal'' i ,,Take It Off''-Ke$ha Płyta-,,Super Extra"-Wdowa i ,,Animal" i parę piosenek ,,Canibal''(które znam)-Ke$ha Odpowiedz Link Zgłoś
mrs_leto Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 06.11.10, 14:25 Ulubiony gatunek: rock, metal Pisenkarz, zespół: 30 seconds to mars, Green day, Biffy Clyro, Linkin Park, Paramore, Muse Ulubiona piosenka: Not afraid, Waiting fot the end, Resistance, Bubbles, The only exception Ulubiona płyta: 21st century breakdown, Beatiful lie Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1997 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 06.11.10, 15:11 Pop, rock, dance. Większość wykonawców powyższych rodzajów muzyki xD Większość piosenek tych wykonawców xD Odpowiedz Link Zgłoś
smilesoul <3 06.11.10, 16:20 1. kpop, rock, metal 2. piosenkarka BoA, piosenkarz Hangeng, a zespoły: Super Junior, SHINee, FT Island, Big Bang, SNSD, miss A, DBSK, System of a Down, 3 Doors Down, Nirvana 3. BoA - Hurricane Venus, BoA - Copy & Paste, Hangeng - My logo, Super Junior - Bonamana, Super Junior H - Pajama party, SHINee - Hello, FT Island - I hope, SNSD - Oh, SNSD - Gee, miss A - Breathe, DBSK - Mirotic Na jedną nie mogłam się zdecydować ^__^ Odpowiedz Link Zgłoś
lutaxd Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 06.11.10, 17:21 1. Ulubiony gatunek muzyki? 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół? 3. Ulubiona piosenka i płyta? ad 1. Rap, reggae. ad 2. Ras Luta, Marika, EastWest Rockers. ad 3. Irie irie irie- East West Rockers, Eldo- Nikt Nie Zrobi Tego Za Mnie. Zapiski z tysiąca i jednej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
saraxd Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 06.11.10, 17:53 1 . Hip - Hop , Rap , Pop 2 . Peja , rihanna , eminem , david geutta , dj tiesto , i tp . . 3 . Rihanna-Only girl , Eminem - Not Arifraid , Odpowiedz Link Zgłoś
franklin Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 06.11.10, 19:40 1. Ulubiony gatunek muzyki? rock alternatywny, punk rock, nu metal 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół?paramore, 30 seconds to mars, linkin park, kings of leon, stone sour, new found glory 3. Ulubiona piosenka i płyta? piosenki:"my heart" i "emergency" paramore, "hurricane" i "the kill" 30stm; płyty: "Only by the Night" kings of leon, "this is war" i "a beautiful lie" 30stm oraz wszystkie płyty paramore Odpowiedz Link Zgłoś
czops Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 07.11.10, 00:09 1 punk rock, ska 2 sum 41 simple plan zabili mi zółwia 3 take my hand xd love music Odpowiedz Link Zgłoś
monisia98 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 07.11.10, 09:03 1.Rock! 2.Muse,Linkin Park,The music,Placebo,Gorillaz,Green Day,Pink Floyd,Gossip,Empire of the sun, i najważniejsze !! MASSIVE ATTACK ! 3.The music : strength in numbers Mało dziewczyn w moim wieku słucha rock większość słucha lady gagi i nie wiedzą o czym ona śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 07.11.10, 09:15 1. Pop 2. Justin Bieber 3. Baby , My World Odpowiedz Link Zgłoś
massieblair rock <3 07.11.10, 10:54 Ja słucham rock'a i metalu. Moje ulubioone zespoły są wymienione na moim profilu no ale tu też wymienię: -3 doors down -30 seconds to mars -muse -metallica -green day -nirvana -ac/dc -linkin' park -kings of leon -paramone -florence and the machine Odpowiedz Link Zgłoś
nika_98 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 07.11.10, 11:05 1. Rock 2. Evanescence, Nirvana 3. Nie mam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
malinka.. Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 07.11.10, 11:13 Pop x3 Varba <3 Piosenka-nie mam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
julaa. Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 07.11.10, 11:15 1.popu 2.Eminem , rihanna ,the Downtown Fiction 3.nie mam ulubionej płyty ... I just wanna run Odpowiedz Link Zgłoś
zajawkowax33 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 07.11.10, 16:09 1 . Rap <3 . 2 . KaWu i Pih , Firma . 3 . Rany kute - Pih , Rosyjska Ruletka - Pih . Nielegalne Rytmy . Odpowiedz Link Zgłoś
victoria_ hmn... 07.11.10, 16:11 1. ulubiony gatunek - rock 2. ulubiony zespół 30 seconds to mars 3. ulubiona piosenka - good Charlotte - like it's her birthday Odpowiedz Link Zgłoś
alicobella Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 07.11.10, 16:51 1. Rock, trochę popu metal symfoniczny 2.Nightwish, Kerli, P!nk, Evanescence, 30 seconds to mars, Muse, Florence and the machine 3.Strange-Kerli, Decode- Paramore i wiele, wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia267 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 07.11.10, 16:58 zuziio napisał(a): > Od razu proszę - nie kasujcie tego tematu. > Uwielbiam słuchać muzyki. Często poruszam tematy z nią związane na swoim blogu. > Do > swojej comiesięcznej gazetki blogowej "Fabulous" chciałabym przygotować raport > pt. "czego słuchają polskie nastolatki". I dlatego proszę was o pomoc. Moglibyś > cie > odpowiedzieć na kilka pytań: > 1. Ulubiony gatunek muzyki? > 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół? > 3. Ulubiona piosenka i płyta? ________________________________________ 1. Pop 2.Enrique Iglesias kc;**<3 3.hmm... "hearbeat" i "euphoria"<3 Odpowiedz Link Zgłoś
bfmvfan Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 07.11.10, 20:59 zuziio napisał(a): > Od razu proszę - nie kasujcie tego tematu. > Uwielbiam słuchać muzyki. Często poruszam tematy z nią związane na swoim blogu. > Do > swojej comiesięcznej gazetki blogowej "Fabulous" chciałabym przygotować raport > pt. "czego słuchają polskie nastolatki". I dlatego proszę was o pomoc. Moglibyś > cie > odpowiedzieć na kilka pytań: > 1. Ulubiony gatunek muzyki? > 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół? > 3. Ulubiona piosenka i płyta? 1. Metal, Rock, Hard Rock - jak zwał , tak zwał ;D 2. Bullet For My Valentine ( jak widać po nicku ) , Skillet, Muse, My Chemical Romance, Metallica, Story Of The Year, i wiele, wiele WIELE innych ;D 3. Płyty ulubionej nie mam , a jeśli chodzi o ulubioną piosenkę - to zmienia się z dnia na dzień. Jak na dziś "Waking The Demon" BFMV. Zespół odkryłam stosunkowo niedawno, ale jak usłyszałam ich kawałki... Och! Cos we mnie drgnęło, i się zakochałam! A ja zawsze taka delikatna byłam, lekki Rock , a tu BUM! i Metal xdd Ale kocham, kocham tę muzykę, bo jak słysze to, to czuję to, co przekazuje piosenka, każde uderzenie w struny gitary wywołuje na mojej skórze ciary, dźwięk perkusji aż rozkakuje mi skakać... Czuję się tak, jakby ta muzyka była wem mnie. Niesamowite uczucie.Wybaczcie za offtop ;D Nie mogłam się powstrzymać ;* Odpowiedz Link Zgłoś
bfmvfan Och, troszkę jeszcze doszło ... 30.12.10, 12:10 Teraz, Bullet for My Valentine przeskoczyło na dalszy plan System of a Down - The best !!!!!! Drowning Pool - ACH !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 08.11.10, 16:13 pop/ rock i rap ale nie cierpie Polskiego . tylko rap angielski ; ) z popoworockowych wokalistek to Demi Lovato , wiem to star disneya ale ona ma na prawde duży talent i ona nie śpiewa dobrze na płycie ! Na żywo tak samo wszystko wyciaga i nie falszuje . XDD uważam ze sie marnuje u Disneya ^^ omg jak sie rozpisałam ^^ mój ulubiony raper to oczywiście Eminem < 3 ale podobają mi sie mieszanki popu z rapem też . Np . 'love the way u lie ' ' air planes ' Mam kilka : Demi = Get back , La la land Eminem = Not afraid . Odpowiedz Link Zgłoś
aguuu__ Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 08.11.10, 16:47 1. rap 2. o.s.t.r grubson 3. te co mają . Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza ten temat to jednak najczęstszy powód do kłótni. 08.11.10, 16:53 1. zdecydowanie rock, rock i dalej. od zagranicznego do polskiego. 2. hmm, tu nie odpowiem jednolicie. wiele mam tych "the best". ale wg mnie Serj Tankian, czyli dawny wokalista SOAD'a. a zespół? Coma - polski, magiczny rock <3 3. męczę płytę S.Tankiana "Imperfect Harmonies" wraz z "Left of Center". Odpowiedz Link Zgłoś
metalowa Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 08.11.10, 18:02 1. Rock, metal 2. Kurt Cobain , James Hetfield, Metallica 3. Welcome Home (Sanitarium) , Kill 'Em All Odpowiedz Link Zgłoś