Dodaj do ulubionych

one direction!!!!

09.03.13, 18:54
cześć stworzyłam dla was kodeks true directioners:
1. musisz być żonom Harrego , Najala , Luisa , Zaynya , albo Liama !!
2. jeżeli wieżysz w larrego to nie jesteś directioners
3. musisz znać na pamieńć wszystkie piosenki chłopcuw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5. musisz mieć wszystkie płyty
6. musisz wiedzieć wszystko o chłopcach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7. nie możesz lubieć taylor bo zraniła Harrego
8. NIE NAZYWAJ SIE TRUE DIRECTIONERS JEŚLI NIE JESTEŚ Z CHŁOPCAMI OD X FAKTORA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

mam nadzieje że muj kodeks okazał sie pomocny i wiecie już czy jesteście PRAWDZIWYMI DIRECTIONERS buziaki siostry ; ** . !
Obserwuj wątek
    • horankowa Re: one direction!!!! 09.03.13, 18:57
      jestem z nimi od x faktora od 2008 roku kocham chłopców!!!!1kisskissserce
      • truedirectioner Re: one direction!!!! 09.03.13, 19:03
        nie możesz być od 2008 bo oni wtedy nie byli w x faktorze tylko w 2007 tempa cioto TY ICH NIE KOCHASZ BP NIC O NIH NIE WIEŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! shock sad cry angry sciana
        • horankowa Re: one direction!!!! 09.03.13, 19:13
          pomyliłam cyferki!!!!!!!!!!!1 nic nie wiesz o mnie i miłości do one d!!!!!kocham najalaserce
          • truedirectioner Re: one direction!!!! 09.03.13, 19:19
            horankowa napisał(a):

> pomyliłam cyferki!!!!!!!!!!!1 nic nie wiesz o mnie i miłości do one d!!!!!kocha
            > m najalaserce

wiem dużo bo nie morze być wienksza niż moja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • ellen100p Re: one direction!!!! 09.03.13, 19:47
              Litości dla moich oczu! A Ty może zamiast pisać jakieś durne farmazony to może otworzyłabyś słownik ortograficzny!
        • klacia96 Re: one direction!!!! 09.03.13, 23:20
          scared błagam ;c ranisz mnie dzieciaku ! ;c i nie tylko mnie !!!! ogarni się dobrze Ci radzę ! Kiedy chłopcy byli w X Factor ? w 2007 ? OMG ratuuuuuunku !!!! I Ty jesteś wszech wiedząca directioner ? Zajebiście ;c
    • damonlove damonlove 09.03.13, 19:59
      Może zamiast kochania ich zacznij się uczyć bo raczej nie bd żoną tego czy tamtego jak nie bd znać angielskiego, a wiem, że na pewno nie znasz bo ty nawet polskiego nie znasz. Jak nie wierzysz to sprawdź sb w słowniku wszystkie słowa jakie napisałaś, albo chociaż jedno wink
      • grim Żal dupę ściska. 09.03.13, 20:56
        brawo Gratuluję świetnej prowokacji. Jaki jest cel w zaśmiecaniu forum?
    • kingaal69 Re: one direction!!!! 09.03.13, 22:52
      Super ale chyba imiona pomyliłaś i date x factora ... Ale z cb True Directioner a teraz podaj date urodzin każdego i rodzinne miasto . Ciekawa jestem odpowiedzi brawo
    • jcatforever ... 09.03.13, 23:05
      Dziecko drogie, zamiast zaśmiecać forum wzięłabyś się za naukę! Co za tępota! A tak wgl. to 1D wzięło udział w X Factor w 2010 r a nie w 2007 czy 2008...
      I naucz się pisać poprawnie imiona!
      Właśnie swoją tępotą i głupotą pokazałaś jaka jesteś "true directioner" !
      Brawo! uncertain
      • gabiihela Re: ..Heeej 09.03.13, 23:15
        Cześć wiesz tak dokładnie to Liam był na przesłuchaniach w X Factor ale nie udało sie ;c xDe shock
    • gabiihela Re: one direction!!!! 09.03.13, 23:07
      Od Gabi i Heli.<br />
      Zasada 9.Jeśli nauczysz sie PISAĆ imiona chłopakÓw z 1D możesz sie nazywać Directionerka..<br /> (ale nią nie będziesz)<br />
      10.Naucz sie pisać X FACTORA a nie dziecko FAKTORA...<br />
      11.brawo za spostrzegawczość bo napisałaś dobrze ''Harrego'' i ''Liama'' WOW to już jakiś wyczyn brawo <br />
      12.Nie musze być żoną LIAMA NIALLA HARREGO ZAYNA LOUISA żebym była TRUE DIRECTIONERS.. <br />
      13.Jeśli wierze w Larrego i TAK jestem TRUE DIRECTIONERS<br />
      14 .Nie musze mieć ulubieńca z 1D żeby być DIRECTIONERKĄ bo directionerka kocha ich wszystkich jednakowo !!!.<br />
      15.Mała jak ty umiesz pisać....Zajrzyj do słownika (jak ty wogóle wiesz co to jest słownik..)piwo<br />
      Od GABI:
      Wiesz dziecko naucz sie najpierw pisać a później pisz coś o 1D i jakieś kodeksy naucz sie pisać ich imiona to po pierwsze ... NIE MUSZE MIEĆ WSZYSTKICH PŁYT moge lubieć Taylor (chociaż jej nie lubie xDe) !!!! po prostu NO COMENT!!!!sciana<br />
      Od Heli.<br />
      NO COMENT !!!!! sciana<br />
      NARA BEJBE !!!!

• sunnygirl7 hahahahahahahaha 09.03.13, 23:40
        Nie wierzę, wkręcacie mnie co nie? Trolling, prawda? Jak nie to hahahaha w 2008 to ty się kochana chodzić nauczyłaś.. Nie zaśmiecać forum dzieciaki, tylko psujecie normalnym directioners reputację. W waszym wieku to ja się bawiłam w piaskownicy, spadać na huśtawki a nie, PEACE YO
    • emily69 Pozdro dla Ciebie... True Dajrekszioner -,-' 09.03.13, 23:43
      1. Nie jestem prawdziwą directioner Bo ja jestem żoną Liam'a, Zayn'a, Louis'a, Harry'ego i Niall'a a nie Harrego , Najala , Luisa , Zaynya , Liama
      2. Wierzę w Larry'ego 50/50, ale patrząc na tw kodeks to chyba nie jestem directioner
      3. ZAŁAMKAA !! Nie znam chyba 1 lub 2 ale to znaczy, ze nie jestem Directioner ojojoj
      4. nie masz punktu 4 -,-'
      5. Nie mam żadnej płyty big_grin
      6. Kurfaa.. problem.... np. Nie wiem co teraz aktualnie robią uncertain
      7. Lubię ją i nie ...
      8. Ku*wa jestem z nimi od 2005 roku wink więc spx wink

Nie twój kodeks nie okazał się pomocny, niestety nie wiem czy jestem prawdziwą Directioner czy nie. Radzę idź do lekarza bo z ortografią ciężko a co do tego kodeksu to jebni* się dziecko w czoło, ale tak mocno -,-'
      AMEN xx
      • darcy_98 Re: Pozdro dla Ciebie... True Dajrekszioner -,-' 10.03.13, 01:12
        1. taa. ja jestem żoną Liam'a, Niall'a, Louis'a, Harry'ego, Zayn'a, Sandy'ego (gra na basie), Josha ( perkusja) i innych wchodzących w skład zespołu..
        2. Przecież można być Larry Shipper, nikt nam nie zabroni -.- I NIC TO NIE ZMIENIA I TAK JESTEŚ DIRECTIONER, pod warunkiem, że szanujesz Dan, El i Pezz smile
        3. hahaha, nie.
        4. -
        5. płyty też nie trzeba mieć, ale powinno sie big_grin
        6.aha, powinnaś wiedzieć dużo, ale nie da się wiedzieć wszystkiego..
        7.można ją lubić.. -.-
        8. . DIRECTIONER NIE MUSI BYĆ OD POCZĄTKU, LECZ DO KOŃCA <3
        a wgl. zespół powstał w 2010 roku.. -.- (dokładnie 23 lipca 2010 roku, o godz. 20:22 )
        hahah, "kodeks" nie okazał sie pomocny..
        ILE WY MACIE LAT?! 8 ? CZY MNIEJ ?!? i nie nazywaj mnie "siostrą" !shock
        pozdro, ~ ForeverDirectioner
    • julka02_02 Re: one direction!!!! 09.03.13, 23:53
      Gratulacje pomysłu -,- brawo sciana
    • sophie_ Re: one direction!!!! 10.03.13, 00:26
      No to fajnie masz koleżanko. smile
    • xpepexx Re: one direction!!!! 10.03.13, 00:39
      Punkt 1. Nie ma tam albo, ponieważ Directionerka kocha każdego a nie tylko jednego ...
      Punkt 2. Nie jestem True Directioners, ponieważ nie wierzę w Larry'ego . A to ciekawe ...
      Punkt 3. Tak znam wszystkie piosenki chłopcUw ...
      Gdzie punkt 4 ? o.O
      Punkt 5. Nie mam ani jednej płyty ... Nie jestem True Directioners . Ciekawe ...
      Punkt 6. Wiem to co mi potrzebne do życia ...
      Punkt 7. Jestem jej fanką . Zraniła go ? A to ciekawe . Jeszcze bardziej ciekawsze niż punkt 5 i 2 ...
      Punkt 8. Nie jestem z chłopcami od x-factora . Nie jestem True Directioners . A to ciekawe ... DIRECTIONERKĄ NIE JEST SIĘ OD POCZĄTKU, DIRECTIONERKĄ JEST SIĘ DO SAMEGO KOŃCA !
      Dowiedziałam się, że nie jestem True Directioners . A to ciekawe .
    • awkward. Re:taka 'true' że aż za bardzo -,- 10.03.13, 01:04
      Weź ty się lepiej pie...ij w ten pusty łeb.
      Naucz się poprawnej pisowni.
      Podpowiem ci, że imiona piszę się z dużej litery.
      Mam takie jeszcze jedno pytanie. Uważasz, że ty jesteś true?
      Przecież ty ku... nawet poprawnie ich imion nie potrafisz napisać.
      Nie wiem czy wiesz, ale komputer poprawia błędy ortograficzne. Mogłabyś wyciągnąć z tego jakieś wnioski.
      Następnym razem zastanów się zanim zrobisz z siebie idiotę...
    • vika636 Re: one direction!!!! 10.03.13, 07:33
      1. Nie nazywaj się Polką, bo nie znasz ortografii ;p -,-
    • vika636 Re: one direction!!!! 10.03.13, 07:39
      no i jeszcze zapomniałabym że nie ma punktu 1. nie nazywaj się true directioner jeśli nie lubisz niall'a =,=

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka