detektywintruz Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 17.11.10, 17:43 1. rock. 2. joann jett, juliette lewis. piosenkarza nie mam. zespół..? mam kilka. Paramore, Flyleaf, The Runaways, Marsi, Nirvana. 1. Goo Goo Dolls - Iris. płyty nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
tocia Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 17.11.10, 18:22 1. Rock 2.30 Seconds To Mars 3.Hurricane, " A Beautiful Lie " Odpowiedz Link Zgłoś
metalhead rock i metal the best! 17.11.10, 19:27 1.rock i metal 2.james hetfield,serj tankian (metallica,Budgie,Riot,pantera,mercyful fate,accept) 3.z ulubiona piosenka to ciezko bo duzo ich jest...ale ostatnio to fight fire with fire i parents(budgie) a ulubiona plyta to na razie Riot-fire down under i RHCP-mother's milk :] Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarka1998 Czego słuchają polskie nastolatki? 19.11.10, 14:50 1. hym...hip hop, pop, r&b, reage no to chyba wszystko 2. Rihanna, 3.b.o.b feat. hayley williams of paramore airplanes, nie wiem czy jeszcze coś jest Odpowiedz Link Zgłoś
do_s_ia4 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 19.11.10, 14:57 1 Rock 2 Hayley Williams,Paramore 3 Brick By Borring Brick Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 20.11.10, 10:56 1. Ulubiony gatunek muzyki? j-pop, k-pop, rock 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół? Piosenkarka:Koda Kumi , piosenkarz: Eminem,zespół: 2NE1 3. Ulubiona piosenka i płyta? 2NE1 - It Hurts płyty nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
weronika98 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 20.11.10, 14:36 Słucham i wielbie Michaela Jacksona. gatunki muzyki; najczesciej pop rock czasem metal nie mam jednej ulubionej piosenki i płyty musialabym wymienic conajmniej 10 xd Odpowiedz Link Zgłoś
lodousta Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 20.11.10, 14:45 ja to lubie techno energy pop i nawet disco polo Miley Cyrus itp.. Britney Spears Shakira ;* loca i only girls Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 20.11.10, 14:55 1. Ulubiony gatunek muzyki? pop, czasem rock. 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół? piosenkarka miley cyrus, rihanna. zespół lifehouse i paramore. 3. Ulubiona piosenka i płyta? hayley williams - aeroplanes, miley cyrus - i hope you find it, james blunt - goodbye my lover [to na doła XD] Odpowiedz Link Zgłoś
crunchyou Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 20.11.10, 15:42 1. REGGAE 2. MUSE, EWR, RAS LUTA, NIRVANA 3. ECHOES - KLAXONS Odpowiedz Link Zgłoś
notcool Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 21.11.10, 14:34 zalezy jakie nastolatki, ogólnie słucha się wszystkiego, ja np. słucham reggae i rocka. uwielbiam red hot chili peppers, guns n roses, boba marleya, maleo reagge rockers, him. ulubiona piosenka to bob marley - bad boys a płyta? hmmm chyba 'stadium arcadium' red hot chili peppers Odpowiedz Link Zgłoś
malinaa. Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 21.11.10, 14:48 1. Ulubiony gatunek muzyki: Pop, Rock 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz: Rihanna, Paramore 3. Ulubiona piosenka i płyta: B.o.B / Hayley Williams - Airplanes, Rihanna - What's My Name, a plyty ulubionej nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
leni Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 21.11.10, 18:02 1. metal i rock 2.metallica, 30 seconds to mars 3. Black Album, Master of Puppets, Jared Leto, James Hetfield Odpowiedz Link Zgłoś
lilly4 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 21.11.10, 18:11 1.brit-pop punk-rock 2.manchester !!!! <3 3.Zero życia- piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 21.11.10, 20:05 1. Metal 2. Ulubiony zespół - ostatnio chyba Bullet For My Valentine Ulubiony piosenkarz - Matt Tuck, Ozzy Osbourne, Ville Valo Ulubiona piosenkarka - chyba nie mam.. Ewentualnie Otem Shamaya i Amy Lee. ;p 3. Ulubiona piosenka - chyba Scars of life - Bullet with your name Ulubiona płyta - Korn III - Remember Who You Are Odpowiedz Link Zgłoś
leave.me.alone Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 21.11.10, 21:32 Hard Rock i Metal Metallica <>Guns n ' roses,Iron Maiden i więcej Ulubiona piosenka : Hmm... dużo mam ulubionych no ale jak tak to Master of Puppets,płyta o tym samym tytule,Black Album,The number of the beast,Apettite for Destruction Odpowiedz Link Zgłoś
joint Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 21.11.10, 23:11 1. reggae. 2. natural dread killaz, east west rockers, kacezet, dreadsquad. 3. kacezet & dreadsquad - maruda / płyta - '' stara szkoła '' Odpowiedz Link Zgłoś
nela_96 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 22.11.10, 13:44 1. Ulubiony gatunek muzyki : Rock i rap ! 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz ? Zespol : EMINEM i AC/DC . 3. Ulubiona piosenka i plyta ? : Mockingbird - Eminem & Iron and Wine - Flightless Bird, American Mouth ; Recovery ! ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
laleczka. Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 22.11.10, 13:57 1.Pop rock 2.Artur Rojek James Blunt, Beyonce Shakira Perry, Tlove Odpowiedz Link Zgłoś
dianaa Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 22.11.10, 15:11 1.muzyka klubowa to znaczy trance hause 2. z wykonawców to zdecydowanie nicco i zespól Komodo 3. nie mam ulubionej Odpowiedz Link Zgłoś
cynka Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 22.11.10, 17:29 Mój ulubiony zespół to grann day kocham go a piosenka 21 guns Odpowiedz Link Zgłoś
candy21 . 22.11.10, 17:35 1. Ulubiony gatunek muzyki? - rock 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół? - Chester Bennington, Linkin Park 3. Ulubiona piosenka i płyta? "Hybrid Theory '' LP. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
drakangel Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 22.11.10, 17:36 1. Reggae 2.StarGuardMuffin 3.O muzyce reggae | Sometimes <starguardmuffin> Szanuj Odpowiedz Link Zgłoś
xicaughtmyselfx Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 22.11.10, 17:43 1. Rock , numetal , grunge . 2. Paramore , 30 STM , Linkin Park , Nirvana,Simple Plan 3. Simple Plan - The end , Linkin Park - Numb Odpowiedz Link Zgłoś
natilove1 xdd 23.11.10, 01:32 1. Trance, Electro House. Oraz sama tworzę muzyke typu Tech-House, progressive trance - Dj MindFly 2. Emma Hewitt, Tiesto, Armin van Buuren, David Guetta, Gareth Emery .. i wiele, wiele innych 3. Serge Devant feat. Emma Hewitt - Take Me With You Odpowiedz Link Zgłoś
electric Nieliczne sluchaja metalu! 25.11.10, 03:31 1. Metal 2. Trudna decyzja, ale chyba Amon Amarth (lubie mitologie norweska/skandynawska, a oni m.in. wlasnie o niej tworza swoje utwory) 3. Niestety nie potrafie wybrac. Ostatnio mam obsesje na punkcie albumu Sacrament (by Lamb of God) a takze Evangelion (naszego polskiego Behemotha) Mam dopiero 14 lat, ale mysle, ze znalazlam juz swoj gust muzyczny. Niektorych moze to dziwic, ale od prawie dwoch lat delektuje sie muzyka metalowa (heavy, thrash, death, black) i jednocze sie z nasza wspaniala wspolnota "metalheads" - i lamie stereotypy "brudasa" - jestem dobra uczennica, ciesze sie zyciem, ale nie popadam w skrajnosci. Metal dodal mi skrzydel kiedy mialam problemy i wbrew opinii osob o zamknietym umysle, wprowadzil na dobra droge. Poznalam siebie, smialo mowie, ze jestem agnostyczka. Moj charakter stal sie umocniony a moja wola silniejsza, jestem pelna zapalu, pewniejsza siebie i skora do pomagania innym (rowniez poprzez doskonalenie siebie, swoich zdolnosci, poszerzanie wiedzy i umiejetnosci) ale zarazem spokojniejsza i stabilna. Nie wiem, czy Was nudze, ale szczerze mowiac malo mnie to obchodzi. Chcialam sie tylko podzielic tym, ze metal to nie satanizm, a dobro - przynajmniej dla mnie. Ciesze sie, ze tak szybko (mam dopiero 14 lat) odnalazlam swoja droge. Tego samego zycze Wam - zeby muzyka pomogla Wam sie odnalezc. Moge nie miec racji, ale mysle, ze nie da sie tego osiagnac sluchajac lalusiow/plastikow, ktorzy w swoich piosenkach nie przekazuje tak naprade nic. No moze poza promowaniem glupiego lansowania sie, seksu, iluzji milosci (w ktora tak latwo nam, nieuksztaltowanym jeszcze w pelni nastolatkom, uwierzyc) itepe itede Na wszystko przyjdzie czas, tyle Wam powiem. Odpowiedz Link Zgłoś