nusska 28.06.10, 13:30 taa ,więc mozecie mi powiedzieć jaki mam kolor włosów? <lol> boo według mnie mam "myszowate" i od razu na jaki kolor można je zafarbować ? [ szamponetką ] a wy jaki macie kolor włosów ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice_cullen08 Re: kolor włosów. 28.06.10, 14:10 Wydaje mi się, że masz ciemny blond Ja mam ciemny brąz Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: kolor włosów. 28.06.10, 14:14 Ty masz ciemny blond... Pomaluj na taki rudawy takie co ma wokalista Paramore Uwielbiam ten kolor. ;d Nie maluj na czarnoo...! Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: kolor włosów. 28.06.10, 21:22 to nie jest (chyba) ciemny blond to jest taki mieszany raczej . Odpowiedz Link Zgłoś
chicle Re: kolor włosów. 28.06.10, 14:14 Masz blond. Możesz zrobić na jaśniejszy blond, bądź przyciemnić na kasztanowy. Masz szczęście, bo z Twojego koloru może wyjść KAŻDY. Ja mam naturalne brązowe, ale przefarbowałam ostatnio na czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
szprotka02 Re: kolor włosów. 28.06.10, 14:19 czemu zacenzurowałas! ładna jesteś a włoski masz piękne i nie koloryzuj bo zniszczysz Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: kolor włosów. 28.06.10, 14:36 mam taki sam kolor włosów Według mnie masz/mam taki jakby złotawy ;p W rudym lub brązie było by ci ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
lionka Re: kolor włosów. 28.06.10, 19:50 Ty masz ciemny blond-chyba;/ A ja mam kolorowe włosy bo mam 3 kolory: -czerwone pasemka -błond pasemka -i swoje brązowe ale tych czerwonych jest najwięcejXDD Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: kolor włosów. 28.06.10, 19:50 ciemny blond, całkiem ładny, nie radzę farbować. ale jak już musisz, to każda farba na nim sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
conversesgirl Re: kolor włosów. 28.06.10, 19:52 Ciemny blond albo jasny brąz. Najlepiej na czerwono Albo na fioletowo. Ja mam czerwone Odpowiedz Link Zgłoś
demilovatocool Re: kolor włosów. 28.06.10, 21:17 masz ciemny blond możesz ufarbować na kasztana Odpowiedz Link Zgłoś