avrile Re: Uzależnienie od wirtualnych gier... 01.07.10, 14:48 Ja też grałam w IMVU. Wciągnęło mnie. A jak tak, że chciałam pakiet VIP. To spadłam z krzesła, jak zobaczyłam cenę. Z kolei gry takie jak switchin też głupie. No bo, żeby mieć pieniądze trzeba sobie doładować. Konkretny ŻAL.PL Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Re: Uzależnienie od wirtualnych gier... 01.07.10, 14:51 Pierwszy raz słyszę o MPG ... czy jakoś tam. Odpowiedz Link Zgłoś
askuu03 Re: Uzależnienie od wirtualnych gier... 01.07.10, 16:34 Ja gram, jednak nie jestem uzależniona. Mój brat chciał kiedyś kupować coś do tej gry za kase ale wybiłam mu ten pomysł z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
stephen.jerzak7 Re: Uzależnienie od wirtualnych gier... 01.07.10, 17:03 ja gram w world of warcaft i muszę przyznać ze fajna gierka gram w nią już od 5 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_ Re: Uzależnienie od wirtualnych gier... 01.07.10, 17:20 kiedyś grałam w internetową grę Stardoll.com - trzeba tam wysyłać sms-y za 10 zł, żeby mieć wirtualne pieniądze. .co chwilę prosiłam mamę, tatę czy nawet siostrę, żeby mi dali wysłać "jednego sms'a. tylko za 10 zł." na szczęście zapomniałam hasła do konta i się opanowałam. wkurza mnie jak ktoś gra w 'Metina' ! co w tym ciekawego ?! a jeszcze gorzej jak ktoś gada o tym non-stop ! a znam kilka takich osób.... Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Uzależnienie od wirtualnych gier... 01.07.10, 18:29 Kiedyś grałam w Tibię i wiele innych, ahaha. Porażka. Nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
szejdi Re: Uzależnienie od wirtualnych gier... 01.07.10, 19:41 Ja gram w Farmerame Nie czuje ,żebym była uzależniona ,dziennie na graniu spędzam jakąś godzinkę , bo po dłuższym czasie ,to jest nudne Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 ja gram teraz w mmo na gry.pl 01.07.10, 20:31 ale nie wydaje kasy. po prostu chodzę babką i gadam z innymi ;] to jest naprawdę fajne ;p tak dla zabicia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
cherly Re: Uzależnienie od wirtualnych gier... 01.07.10, 20:50 w takie internetowe to ja raczej nie gram. kiedys grałam ciągle w The Sims 2, małam tyle do nich dodatków. teraz jakoś się uzależniłam od PlayStation 3. Całym dniami mogę GTA IV, Little Big Planet czy Uncharted . Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Re: Uzależnienie od wirtualnych gier... 01.07.10, 21:09 Gram w smoki.nightwood. Nie jestem od nich uzależniona, ale bardzo to lubię Odpowiedz Link Zgłoś
lilenka Re: Uzależnienie od wirtualnych gier... 01.07.10, 21:48 Ja bardzo lubię Metin2....ale uzależniona na pewno nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
benisia222 Re: Uzależnienie od wirtualnych gier... 01.07.10, 21:58 Kiedyś grałam w Metina ale przestałam. Odpowiedz Link Zgłoś
rasmuska . 01.07.10, 22:25 Ja grałam rok w metina.. ale jakoś mi się znudził..... bylam uzalezniona.. ale z tego wyszłam.... Teraz wolę grać w CrossFire (gra typu Cs) Odpowiedz Link Zgłoś
klucha2 Re: Uzależnienie od wirtualnych gier... 02.07.10, 10:38 W IMVU gram raz na jakiś czas i to wcale nie jest MMORPG, a można się kształcić, bo ja nigdy nie gadam z polakami tylko z anglikami, francuzami, hiszpanami, a nawet z obywatelami Arabii Saudyjskiej ;P Obecnie gram w warofdragons i mnie wciągnęło, ale nie tracę kasy, bo to bezpłatne Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Uzależnienie od wirtualnych gier... 02.07.10, 14:13 od gier to się raczej nie uzależniłam chyba że trochę od simów Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Uzależnienie od wirtualnych gier... 03.07.10, 00:41 Grałam i ... są super! ; d Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Uzależnienie od wirtualnych gier... 03.07.10, 00:42 i nadal gram rzecz jasna. ;d najczęściej gram w LastChaos. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ftsx3 Re: Uzależnienie od wirtualnych gier... 03.07.10, 00:51 Grałam w Metina. Pograłam z miesiąc i mi się znudziło. Odpowiedz Link Zgłoś
ugh. Re: Uzależnienie od wirtualnych gier... 03.07.10, 08:15 Ja akurat grałam w Metina, ale znudziło mi się to dość szybko. Masz rację, to tylko zabieracz czasu. Cóż, większość osób w mojej klasie w to grało, ale już nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
makabra TAk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.10, 13:11 ja kocham mmorpg, a szczególnie margonem.pl to super gra, mówie wam nie jest taak chora jak to całe metin2 Odpowiedz Link Zgłoś