vici 02.07.10, 20:56 Jak one mniej więcej wyglądają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theblair Otrzęsiny? 02.07.10, 21:03 Dziwna nazwa. Po prostu Kocenie. ; p pff, tego już praktycznie nie ma ; > że niby mają ci popisać na ręce KOT itp. Odpowiedz Link Zgłoś
green_day_love Re: Otrzęsiny? 02.07.10, 21:07 Też teraz idę do gimnazjum i zaczynam się bać, jak to będzie. Ale mam nadzieję, że w mojej szkole tego nie ma, skoro to całe kocenie jest coraz rzadsze. Faktycznie, nie jest to chyba miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka95 Re: Otrzęsiny w gim. 02.07.10, 21:06 Hmmm... u nas przez pierwszy tydzień mazali nas markerami i nic wiecej...Nie było aż tak źle, a nawet zabawniee! Odpowiedz Link Zgłoś
black_lena Re: Otrzęsiny w gim. 02.07.10, 21:08 Nam kazali losować. Wypadło na to, że przebraliśmy się kowali i śpiewaliśmy techno Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1512 Re: Otrzęsiny w gim. 02.07.10, 21:13 Wchodzisz do pomieszczenia jakiegoś . U nas były różne konkurencje . Mi przypadało malowanie na kota <mnie> wrr cała klasa miała ze mnie polewkę hahh xd Potem mieliśmy takie te no!. Mieliśmy yyyaaeee O ! Te no picie mleka z półmiska itp. superr było. Potem zlożyliśmy przsięgę i odcisnęliśmy swe paluchy na piśmie dla pani dyrektor Odpowiedz Link Zgłoś
olcia1995 bez obaw 02.07.10, 21:14 ja już miałam bo właśnie idę do 3 kl. u mnie w szkole to zabawa. przechodzisz tor przeszkód, prosty do pokonania, a później są zawody każde klasy 1 biorą udział w różnych konkursach...później jest dyskoteka Odpowiedz Link Zgłoś