marcia14 05.07.10, 12:44 Więc,podoba mi sie taki jeden chłopak z mojej szkoły,ma rude włosy więc przezywają go Rudy ,wszyscy mi go odradzają i niewiem co mam zrobić.Mówi ą ,że rudzi są wredni czy to prawda? Jego koledzy rozpowiadają wszystkim ,że on sie też we mnie kocha ..czy to dobrze? Co mam zrobić ??! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dirty Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 12:49 oJeJć iDź sIe zAbIć pOtNiJ SiE MyDłEm i w oógólE ! ... kolejny bezsensowny wątek -.- swoją drogą - tak rudzi są wredni. <naturalni> Odpowiedz Link Zgłoś
domana Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 12:49 olej ich ważne co ty czujesz ja np. jeżeli by mi się podobał zagadałabym do niego, nie zwracając na urodę i głupie przesądy także życzę powodzenia Po za tym pierwszy raz słyszę,że rudzi są wredni ... Spójrz na Ruperta Grinta on też jest rudy a wydaje się bardzo sympatyczny Także trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
lola_44 Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 12:50 po pierwsze nie przejmuj sie tym co mowia inni. po drugie wypadałoby z nim pogadac. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 12:51 po co się przejmujesz tym co mówią inni ? ; / Odpowiedz Link Zgłoś
temptation No i co z tego ze jest rudy ?~! 06.07.10, 12:27 Widać właśnie jaka jesteś. Co z tego że jest rudy ? Myślisz tylko o tym co ludzie powiedzą bo nie chcesz sobie popsuć ''opinii'' . Jeśli on naprawdę Ci się podoba , kochała byś go nawet gdyby był łysy.. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 12:52 uuu jak mam rudą koleżankę siedzę z nią nawet w ławce i potrafi być wredna ! Też ci go odradzam chcesz mieć rude dzieci !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Nie przejmuj się nimi. 05.07.10, 12:52 W Twojej szkole ludzie muszą być naprawdę zacofani, skoro twierdzą, że ludzie rudzi są wredni, chamscy i fałszywi. To tylko stereotyp, który możesz przełamać, właśnie się z nim umawiając. Jeśli on też się w tobie kocha, to co Wam stoi na przeszkodzie? Banda idiotów, którzy w głowie mają jedną, wielką pustkę? Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 12:52 jeśli ci się podoba to nie słuchaj innych Odpowiedz Link Zgłoś
osiek Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 12:54 co z tego że jest rudy ? 'rudzi są wredni' ? no brawo xdd Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 12:55 Podejdź do chłopaka, zagadaj i sama oceń jaki jest.. Rudy to tylko kolor włosów a nie jego charakter... głupie gadanie.. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
lalula005 kolejny stereotyp. 05.07.10, 12:57 CO z tego, że ma rude włosy? Podoba ci się, więc czemu sluchasz innych? Twoja decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
tokiohoteleczka Re: to ułatwia sprawe!!! 05.07.10, 13:13 Jeśli ci się podoba to czemu słuchasz innych?????? Może im też się podoba i chcą ci odradzić???!!!! A jeśli zabujał się w tobie to podejć do niego przedstaw się porozmawiaj i jeśli jemu będzie odpowiadało to zaprosi cię na rankę albo sama przejmij inicjatywe!!!!!!:- * Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 12:59 w czym masz problem? ty go lubisz, on ciebie lubi i happy end. ; d a znajomi? nie sluchaj ic. ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
k.c.a.k. Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 12:59 Zagadaj do niego. To tylkko sterotyp. Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 13:00 Eh nie przejmuj się nimi.! To nic że jest rudy. Rudzi=wredni - to tylko stereotyp Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkovataa Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 13:22 nie słuchaj ich idź za głosem serca ! Odpowiedz Link Zgłoś
marcia14 Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 13:16 sorry ,że dałam to do Gwiazdy - dyskusje, plotki, fotki pomyliłam się miałam dać ten wątek do porad Odpowiedz Link Zgłoś
martynka111 to twoi znajomi będą ci mówić co masz robić-cudnie 05.07.10, 13:24 :sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana: Odpowiedz Link Zgłoś
pata4 Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 13:24 Nich se ludzie gadają co chcą .. Mówią : ze co rude to wredne , ale nie wierz w to . Sama się przekonaj Napisz do niego ! Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka20 Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 22:05 ja powiem jedno nie słuchaj ich i to świadczy,że sa zazdrośni i bazmyślni.. Odpowiedz Link Zgłoś
aga8 Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 22:10 Racja, nie słuchaj ich i już. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 22:07 "Rudy" to tylko stereotyp. Tak naprawdę kolor włosów nie ma znaczenia. Chociaż nie powiem, miałam w podstawówce rudą koleżankę i naprawdę była fałszywa. Ale to tylko jeden przypadek. Nie zwracaj uwagi na to, co inni mówią. Sama go lepiej poznaj Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 22:11 chudz z nim nie warto wieżyc w jakieś głupie przesądy ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 22:17 Mówi się że rude zawsze fałszywe, nie wiem możesz spróbować z nim zagadać itd. Ale nie miej różowych okularów i jak ktoś zacznie ci mówić że on jest nie teges to skończ to Bo zazwyczaj jak ktoś się nam podoba to nie widzi się jego wad xD Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 22:28 weź daj spokój z takimi stereotypami ,że jak rudy to wredny ^^ a czarne to czarownice a blondynki są głupie. -.-' wkurzające. Jak Ci sie podoba to z nim chodź. twój wybór. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
madziiucha Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 22:34 Chyba nie znacie rudych, skoro twierdzicie, że są wredni ;p. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 22:40 ? żal mi Cie przejmujesz sie streotypem ????<br /> To juz jest chore <br /> Psychiatra Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 22:48 To tylko stereotyp,chociaż patrząc na moją nauczycielkę od biologii zaczynam w to wierzyć. Jest tak wredną osobą...Ale nie,nie będę sobie psuła humoru.W końcu są wakacje ! (; Co do twojego kolegi,spróbuj.Może okaże się fajnym kolesiem pomimo tego co inni Ci o nim mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
invisible_95 Re: Mam mały problemik ! (ruudy) 05.07.10, 23:01 jesteś nienormalna . taaak wszyscy rudzi to świnie normalnie . i przejmujesz się tym co sądzi otoczenie . tak dalej . Odpowiedz Link Zgłoś