Dodaj do ulubionych

Kotkowy kącik porad

• temptation Re: Kotkowy kącik porad 07.07.10, 23:27
      Nie mam takiej potzreby się tu zwierzać wink
      • balon123 Re: Kotkowy kącik porad 08.07.10, 15:14
        spotykam się z takim Mateuszem dość długo. i jak się spotykamy to na przyeitanie
        jest buziak i na pożegnanie i jeszcze w trakcie rozmowy. i gdy poszedł mnie
        odprowadzić to złapał moją rękę i szliśmy trzymajac się za ręce. no i tak nie
        wiem czy ja z nim chodzę, no bo nawet nie zadał takiego pytania np."zostaniesz
        moją dziewczyną". i nie wiem jak sie go jakos spytać czy co./

z góry dzięki wielkie za pomoc. kiss
        • daminisia21 balon123 09.07.10, 12:33
          Poproś przyjaciółkę żeby się zapytała i po sprawie.
    • kociak15 Jak zachęcić chłopaka by był bardziej romantyczny? 08.07.10, 13:13
      Mam chłopaka od prawie 9 mies. jest mi z nim dobrze... tylko... jak zrobić z niego romantyka?
      jak zachęcić go do czułych słówek? staram się go zachęcać tym, że sama mu je mówię.. ale
      to nic nie daje..uncertain
      • kociak15 Jak zachęcić chłopaka by był bardziej romantyczny? 19.07.10, 18:58
        To pomożecie? uncertain
    • daminisia21 Re: Kotkowy kącik porad 09.07.10, 12:42
      Moja przyjaciółka ma problem. Chodzi z pewnym chłopakiem już od roku <jest
      strasznie nieśmiała, on tak samo>. Nie rozmawiają ze sobą, nie patrzą na siebie.
      Kiedy ja się pytam jej czy nadal z nim chodzi mówi że nie wie, kiedy pytam się
      jego mówi to co ona. Wiedzą tylko, jedno że się kochają. Jak im pomóc?
      • myszka13 Kotkowy kącik porad 09.07.10, 13:17
        Mam wrażenie, że mam za grube nogi...cry
        Ile cm powinny mieć w łydkach, a ile w udach?
        • nathaliee. Re: Kotkowy kącik porad 09.07.10, 15:11
          Jak dobierac odpowiednie rzeczy do sylwetki ?
          Mam z tym wielki problem poniewaz dobieram nie odpowiednie rzeczy do mojej
          sylwetki . Raz za duze raz za male. Co mam zrobic zeby to sie zmienilo ? Gdzie
          szukac, jakich zrodel uzywac.... ? Mam 165 cm, wyzezbiona talie .. prosze
          pomozcie !

Pozdrawiam serdecznie .wink
          • the_best Re: Kotkowy kącik porad 11.07.10, 15:47
            podaj dokładniejsze dane,
            no. ile masz w biuście, ile w tali, ile w biodrach.

w każdym sklepie są tabele rozmiarów.
            np. w h&m "S-ka" jest zdecydowanie większa niż w Zarze.
            więc musisz się zmierzyć,
            zapamiętać wymiary i porównywać je z tabelami.
          • apollyona Re: Kotkowy kącik porad 19.10.10, 12:03
            nathaliee. napisał(a):

> Jak dobierac odpowiednie rzeczy do sylwetki ?
            > Mam z tym wielki problem poniewaz dobieram nie odpowiednie rzeczy do mojej
            > sylwetki . Raz za duze raz za male. Co mam zrobic zeby to sie zmienilo ? Gdzi
            > e
            > szukac, jakich zrodel uzywac.... ? Mam 165 cm, wyzezbiona talie .. prosze
            > pomozcie !
            >
            > Pozdrawiam serdecznie .wink

Do tego slysza triki typu np:
            Tuniki, luzniejsza bluzka obcisly dol, pasek w talii/ pod biustem. Zalezy jaki dokladnie
            problem masz a naprawde wiele opcji jest wink) A co do rozmiarow, nigdy nie sa rowne,
            pamietaj o tym.

Apollyona.
        • the_best Re: Kotkowy kącik porad 11.07.10, 15:44
          to zależy od wzrostu!
    • crazy_idioot Re: Kotkowy kącik porad 09.07.10, 15:31
      Witaj Kotku . ! kiss

maa pewien problem .

poznałam pewnego chłopaka nazywa się Patryk .
      przeprowadził się do mojej miejscowości (mieszka teraz z ojcem )
      oni on mi się spodobał ( ma coś w sobie serce )
      ii bardzo bym chciała go poznać lepiej ale wstydzę się że on może mnie nie lubi
      . ale nie jestem dla niego ładna . Boje sie odrzucenia . morze po prostu nie
      warto próbować . ?
      Kotku powiec mi proszę co mam zrobić . ?
      • strawberry99 Re: Kotkowy kącik porad 29.10.10, 16:28
        crazy_idioot napisał(a):

> Witaj Kotku . ! kiss
        >
        > maa pewien problem .
        >
        > poznałam pewnego chłopaka nazywa się Patryk .
        > przeprowadził się do mojej miejscowości (mieszka teraz z ojcem )
        > oni on mi się spodobał ( ma coś w sobie serce )
        > ii bardzo bym chciała go poznać lepiej ale wstydzę się że on może mnie nie lubi
        > . ale nie jestem dla niego ładna . Boje sie odrzucenia . morze po prostu nie
        > warto próbować . ?
        > Kotku powiec mi proszę co mam zrobić . ?
        mam podobny problem crying też nie wiem jak go rozwiązać ...confusedcryingcrying
    • daminisia21 Re: Kotkowy kącik porad 09.07.10, 17:41
      Dziękuję wszystkim za rady
    • biedronka983 Re: Kotkowy kącik porad 09.07.10, 20:11
      wakacje w domu.
      Co mam robić>?
      • zbieramchmury Re: Kotkowy kącik porad 14.07.10, 16:56
        wyjść z domu. :x
    • bieber_justin porady 09.07.10, 23:07
      Podoba mi się chłopak który skończył szkołe i jest o 5 lat starszy co mam z
      tym zrobic/?
      • kasiuunia_11 bieber_justin 11.07.10, 16:00
        Myślę, że powinnaś zapomnieć o tym chłopaku. To jest za duża różnica wieku. Jeszcze sobie
        kogoś znajdziesz. Niedługo o nim zapomnisz. Uwierz mi, bo ja też miałam kiedyś podobny
        problem. Będzie dobrze. smile
        Pozdrawiam, Kasia
        • avril25 Re: bieber_justin 09.03.11, 19:57
          Ja też tak miałam, ale przeszło mi po miesiącubig_grin
    • dolores....xd. Re: Kotkowy kącik porad 11.07.10, 12:08
      zakochałam się w chłopaku który mieszka w innym mieście wszyscy mi mówią ,że się we
      mnie zakocham ale ja nie wiem czy im wierzyć moja kuzynka (jego przyjaciółka)mówi ,że
      jak mnie zobbaczył to się zaczerwienił a podobno nigdy się tak nie zachowywał podobno
      bronił mnie przed kolegami nie wiem co mam robić zaufać moim przyjaciołą ? POMOCY ! :-
      (
    • amazinga Re: Kotkowy kącik porad 12.07.10, 16:32
      Mam 15 lat. Mieszkam na wsi. Co tydzień, w miejscowości o 5km oddalonej od
      mojego miejsca zamieszkania, są organizowane ogniska nad rzeką. Duża część mojej
      klasy tam się spotyka. Teraz są wakacje i nie mam kontaktu (oprócz
      internetowego) z koleżankami z klasy.
      Chciałabym tam pojechać (rowerem - jak wszyscy), ale mam mi nie pozwala. Tata
      mówi, że nie miałby nic przeciwko i że mi się nie dziwi, bo przecież nigdzie nie
      wychodzę, nie spotykam się z kol. Jednym problemem jest to, że tam koledzy piją
      piwo. Mama wie, że ja bym na pewno nie piła i moje koleżanki też nie piją. Chcę
      tam jechać, bo to jedyne miejsce, w którym mogłabym się spotkać z klasą. A nudzi
      mi się niemiłosiernie. Jak przekonać mamę? (Ona jest nauczycielką w moim
      gimnazjum, to znaczy już nie będzie mnie uczyć, bo jest w ciąży)
      • quadesha Re: Kotkowy kącik porad 12.07.10, 21:27
        Cześc amazinga

Piszesz, że twój tata sie zgadza. Wiec ja radziłabym ci, żebyś poprosiła tate
        żeby porozmawiał z twoją mamą i może on ją jakoś przekona.
        • amazinga Re: Kotkowy kącik porad 12.07.10, 22:03
          Hej quadesha!
          Dzięki za radę, hmm, może zadziałasmile
          kiss
          Chociaż nie wiem. W każdym razie dzięki.serce
          • zbieramchmury Re: Kotkowy kącik porad 14.07.10, 16:55
            dobrze mówi. na pewno Twój tata mógłby jakoś pomóc. może obiecaj jej, że
            chuchniesz, jak wrócisz, żeby była pewna? coś, co da jej gwarancję, że dobrze
            będziesz się zachowywać.
    • megakrytyk Re: Kotkowy kącik porad 14.07.10, 17:03
      witam mam mały problem z poceniem się, zawsze jak gdzieś ide do mam wielkie plamy na ubraniu, czyję sie nie konfortowo ! myje się jak każdy inny człowiek a prócz tego używam reksony ale nic nie pomaga ! prosze o pomoc to mój e-mail ewunia8310@onet.pl
      • martechowa2804 Re: Kotkowy kącik porad 01.08.10, 18:29
        Powiedz o tym rodzicom albo zdecyduj się na inny dezodorant ...
    • pamietnik Re: Kotkowy kącik porad 14.07.10, 17:11
      skąd mogę wziąć jakąś muzykę do MP3??
    • any3 Jak go nei zranić ? 14.07.10, 17:56
      Więc w lutym zaczęłam się kolegować z jednym 2 lata starszym chłopakiem (ja
      teraz ide do 2 gim, a on do 1 LO). Przyjaźnimy się. Były momenty, że czułam, że
      mi się bardzo podoba. Nie jest to przyjaźń przez internet tylko taka, że czasem
      gdzieś wyjdziemy itp . I ja doszłam do wniosku, że chcę tylko i wyłącznie chce
      się przyjaźnić. Ale ostatnio z jego strony wyczuwam coś więcej ... nie chce go
      zranić,ale chcę z nim nadal mieć kontakt. Nie jestem pewna więc odpada, żeby z
      nim tak otwarcie o tym pogadać...sad
    • julia135 Re: Kotkowy kącik porad 14.07.10, 18:57
      na wakacjach "poznałam" chłopaka. jest ode mnie o rok młodszy i mu się podobam -
      skąd to wiem? gadamy ze sobą. ale wtedy na wakacjach mnie troche wkurzal bo ciagle sie
      gapil i wogole wtedy nie rozmawialismy tak "na żywo". jak tylko do siebie piszemy
      przechodzi do tematu "o nas" - czy on mi się podoba , czy mam chłopaka albo kogos na
      oku i takie tam. nie mieszka zbyt daleko - jakies 15-20 minut grogi autem ode mnie kiedys
      spytal mi sie co bym powiedziala gdyby spytal mi sie czy zostalabym jego dziewczyna a ja
      kompletnie nie wiedzialam co mu odpisac tak zebym nie sklamac i zeby go nie obrazic. tu
      nie chodzi o to ze jest ode mnie mlodszy jest nawet fajny ( z wygladu i charakteru)tylko o
      to ze nawet jakbysmy byli razem to i tak nie widywalibysmy sie zbyt czesto i to byl by
      problem. w ciagu wakacji ok ale kiedy jest szkola ja z przyjaciolmi wychodze tylko w
      soboty i to jeszcze jak mam czas. tego chlopaka z wakacji kojarzy cala moja rodzina a
      jego rodzina pewnie kojarzy moją - wiem troche bezsensu ale cóż poradzic. nie mam
      chlopaka i w najblizszym czasie nie chce miec bo z pewnoscia z najlepszymi przyjaciolkami
      (ktore martwily sie omnie i mi pomogly kiedy mialam problemy w szkole i w domu)
      widywalabym sie tylko w szkole, jak mu to napisac kiedy znowu zejdzie do tematu "a
      ciekawe co by było gdyby..." ze nie chce miec na razie chlopaka i tu nie chodzi o niego bo
      bardzo go lubie? czasami mysle sobie ze jestem taka czy owaka bo moim zdaniem mam
      zanizoną samoocenę i jestem raczej niesmiała. on na prawde pisze mi mile rzeczy ale
      czasami jest mi glupio i nie wiem czemu...

p.s. ja wiem ze pewnie macie multum wiadomosci ale prosze o rozpatrzeni tej smile
    • theczekoladka Re: Kotkowy kącik porad 15.07.10, 11:06
      MNIE NURTUJE ŻE NIE DA SIĘ USUNĄC KONTA Z KOTEK.PL
      CHAMSTWO !
    • urszulka2691 Re: Kotkowy kącik porad 15.07.10, 21:20
      moja mama nie pozwala mi golic nóg a ide do 1 gimnazjum po wakacjach i boje sie że
      osoby ze starszych klas bedą się śmiac...Nie wiem jak moge przekonac moja mame że już
      jestem na tyle duża że moge zacząc golic nogi!!!I jeszcze nie moge nocowac u
      koleżanek "bo jestem jeszcze za mala" kotku prosze poradź mi cośwink
      • xxxdemuskaxxx Re: Kotkowy kącik porad 16.07.10, 01:42
        urszulko
        jeśli naprawdę jest źle <czyli twoje włoski są bardzo widoczne> porozmawiaj z
        mamą że jest ci wstyd bo naprawdę je widać, ale ja np idę do 2 gim i nie golę
        jeszcze nóg bo włosków nie widać tak bardzo a wiem że jak już zacznę to będę
        musiała robić coraz częściej więc to przemyśl

co do nocowania...cóż będzie ciężko, ja nocowałam u koleżanek od 5 roku życia i
        moja mama nie miała z tym problemu, ale jak to już powszechnie wiadomo co mama
        to inny charakter
        przekonaj mamę że jesteś już na tyle odpowiedzialna że możesz nocować u koleżanek
        ustal z mamą godzinę powrotu trzymaj się jej, powiedz że jeśli zawiedziesz to
        już nie będziesz tego robić, w ostateczności porozmawiaj z koleżanką żeby jej
        mama zadzwoniła do twojej i się umówiły

mam nadzieje że pomogłamkisskiss
    • anek1996 Re: Kotkowy kącik porad 16.07.10, 12:43
      Mam przyjaciółkę, Karolinę. Kiedyś byłyśmy bardzo zżyte. Wszędzie chodziłyśmy
      razem i w ogóle. W szkole nie rozstawałyśmy się nigdy. Jest na prawdę spoko,
      tyle, że nabija się ze mnie. Nie mówiłam nic, bo nie chciałam jej stracić, ale
      jest coraz gorzej. Teraz mniej się widujemy, bo poszłyśmy do innych gimnazjów,
      ale mimo to się spotykamy. Jej "dowcipy" na mój temat, są coraz bardziej nie
      smaczne i coraz bardziej mam jej dość, ale nie chce zakończyć tej przyjaźni.
      Boję się, że jeśli jej powiem co czuje, wyśmieje mnie i tak to się skończy... Co
      mam zrobić?sad
    • kotek14 Re: Kotkowy kącik porad 16.07.10, 13:11
      kotek.pl napisał(a):

> Napisz, co Cię nurtuje, postaramy się pomóc!
      <br />
      mam problem mam wystający brzuszek i szerokie biodra sciana. jak wiesz kotku
      smile teraz wakacje i chciałabym zabłysnąć na plaży i pokazać się mojemu
      chłopakowi jak myślisz czy strój jednoczęściowy wszystko zamaskuje czy może
      dwuczęściowy z ozdobną chustąshock odpisz proszę chcę zrobić wrażenie na moim
      skarbie kwiatserce!;] z góry dziękuję za pomoc ;]
      • daag @kotek14 16.07.10, 14:39
        mam chyba podobny problem.
        jak zjem za dużo czekolady, albo czegokolwiek innego ( a ograniczać się nie zamierzam xd) od
        razu wyskakuje mi brzuszek KTÓRY można łatwo zgubić, ja jeżdżę na rowerze codziennie
        wieczorem - przyjemne z pożytecznym wink pomaga, pomaga.

też mam szerokie biodra. podobno dół powinien być jednokoloroqy, najlepiej nosić szorty.
        no. xd
    • draguse Re: Kotkowy kącik porad 16.07.10, 14:02
      hmm . jeżeli chłopak pisze ze mną prawie pół roku i mieszka niedaleko ..
      spotykam go czasem i wgl .. a nie mogę o nim zapomnieć .. bo nagle przestał się
      odzywać .. tylko zatraca się w jakies do**bywacze .. a niedługo ma urodziny, to
      co mogę zrobić ?
      tylko to straaaaaaaasznie delikatna sprawa .. help sciana
      • draguse Re: Kotkowy kącik porad 16.07.10, 16:14

• daag Re: Kotkowy kącik porad 16.07.10, 14:26
      a ja bym prosiła jakiś dobry sposób na przetłuszczające się włosy, tym bardziej, że jest lato ..
      jakieś szampony, odżywki, cokolwiek ?? xd
    • billy077 Re: Kotkowy kącik porad 16.07.10, 16:41
      Ja mam mega Problem.... ;sss. sad<br />
      Jestem Kolesiem i zakochalem sie w Ks. Ale to nie milosc seksualna..
      <br /
      Mam zamiar mu o tym powiedziec tongue_out. Juz niedlugo Mecze sie z tym juz ponad Miesiac...
      Powiedzial bym juz mu to ale teraz nie ma czasu... Juz 2 raz.. Tak sie boje ze to sie zle skonczy
      <br /
      A i odrazu uprzedzam nie jestem Gejem... I Dlatego nie wiem co sie zemna dzieje tongue_out sad((( >
      • daag Re: Kotkowy kącik porad 16.07.10, 19:21
        widocznie jesteś ? : x
    • magdusiaa Re: Kotkowy kącik porad 17.07.10, 09:51
      Od wielu lat moim problemem są krzywe zęby. Jeden z nich jest tak cofnięty do
      tyłu, że kiedy się uśmiecham wygląda to tak, jakbym go w ogóle nie miała,
      zwłaszcza na zdjęciach! Dlatego przestałam się właściwie uśmiechać, a jeśli się
      zapomnę i zostaje to utrwalone na jakiejś fotce, to natychmiast usuwam ją z
      aparatu. Poszperałam trochę w necie i doszłam do wniosku, że moja wada zgryzu to
      tzw. "stłoczenie zębów". Chciałabym się dowiedzieć czy z taką wadą muszę nosić
      aparat stały, czy mogę mieć ruchomy (bardzo mi na tym zależy!), jak długo trzeba
      go nosić i jakie są koszty. No i nie wiem, jak z tym porozmawiać z moją mamą...
      wstydzę się powiedzieć jej: "mamo, umów mnie z ortodontą, bo chcę mieć w końcu
      proste zęby", czy coś w tym rodzaju. Kotku, proszę o pomoc!
    • ola6654 Re: Kotkowy kącik porad 17.07.10, 11:59
      Zakochałam się w jednym kolesiuserce, ale on się mną nie interesowałsad. Wshockredna laska
      z mojej klasy powiedziała mu o tym na urodzinach mojej koleżankisciana. Ja się
      popłakałam i wyszłam z tych urodzincry. Od tego wydarzenia mineło 6 miesięcy. I ja już
      teraz nie wiem co do niego czuje. Pomocy!
    • itmustbecherry Re: Kotkowy kącik porad... Uczulenie.? 17.07.10, 13:49
      Juz to napisalam na forum i na poczte kotka..., no jestem nowa na kotku i nie moglam
      znalesc tego kacika porad...
      napisze jeszcze tu, przepraszam..
      Mam maly problem jestem teraz we Francji i wyskoczyly mi na rekach i nogach plamki
      rozowe takie jakby male kropeczki (matowe, to nie chrostki) i jest ich tak duzo ze tworza
      plamki.. nie wiem co to, pan doktor powiedzial ze to uczulenie na slonce, tyle ze ja prawie w
      ogole na sloncu nie przebywalam, bo jestem u cioci, a ona ma male dziecko, jak wiadomo -
      z dziecmi unika sie slonca... od dwoch dni nie bylam na dworze uzywam masci i mydla,
      ktore doktor mi przepisal a plamki ciagle sa, raz mocniejsze, raz silniejsze.. nie wiem co robic,
      spac po nocach nie moge, bo to przerazliwie swedzi... moze wiecie jak wyglada uczulenie na
      slonce? czytalam troche o tym w sieci i wiele osob wspomina o chrostkach, czego ja nie
      mam...
    • ladygirl1996014 Re: Kotkowy kącik porad 17.07.10, 21:54
      Mam mały problem sad
      Dwa lata temu, do mojej psiapsióły przyjechał chrześniak jej ojca, niesamowity
      chłopak, miły szarmancki zabawny oj długo by wymieniać jego zalety tongue_out świetnie
      się dogadywaliśmy, wszędzie chodziliśmy razem.... Ach łzy napływają mi do oczu
      gdy o tym myślę . Tydzień po jego wyjeździe oznajmił mi telefonicznie że mnie
      kocha i że wciąż o mnie myśli, cieszyłam się bo wiedziałam że tez coś do niego
      czuje ..... Ale moje szczęście nie trwało długo bo jakieś dwa miesiące Potem
      strasznie się pokłóciliśmy i zerwaliśmy ze sobą kontakt . Ciche dni trwały ponad
      pół roku ... udało nam się odnowić znajomość ale o byciu razem nie było mowy...
      Przez cały ten czas starałam się o nim zapomnieć, nie chciałam dłużej przez
      niego cierpieć, i gdy W końcu udało mi się wyrzucić go z mojego serca
      psiapsióła oznajmiła mi że on znów przyjeżdża..... Nie wiem co mam robić ....
      Udawać że nic miedzy nami nie było ? Spróbować jeszcze raz ? ignorować go ? a
      może wyjechać na czas jego pobytu u mojej psiapsióły ??? POMOCY !!!! sad sad
      sad sad
      • kasia1512 Re: ladygirl1996014 18.07.10, 19:40
        Po pierwsze jesteście w tym samym wieku ?

Myślę ,że jak przyjedzie to nie unikaj go i nie wyjeżdzaj bo to tak jak
        oszukiwanie samej siebie .Jeżeli coś do niego czujesz spróbuj odnowić relacje
        między wami ,lecz jeżeli nic to pozstańcie przyjaciółmi. Bo z tego co
        przeczytałam wywnioskowałam ,że dogadywaliście się ze sobą .
        Więć tak jak napisałam ;d
        Pozdro ;]
    • lullabella Podoba mi się starszy brat mojej przyjaciółki 18.07.10, 17:33
      Bardzo mi się on podoba. Niby to nie problem, ale on ma 25 lat, a ja 15. Wiem,
      że to duża różnica wieku, bo aż 10 lat. Niby go niezbyt dobrze znam, ale wiem o
      nim, że miał dotąd tylko jedną dziewczynę i to nie oficjalnie. No i jest
      strasznie miły i opiekuńczy. Dzisiaj zadręczał się, że zamiast pozwolić mu się
      odwieść do domu samochodem, gdy padał deszcz, to pojechałam rowerem. Nie wiem
      jak to odebrać. Moja koleżanka mówi, że on cały czas o tym marudzi, a ja
      musiałam go pocieszać. Czy w ogóle się w to mieszać? No i nie mogę go
      rozszyfrować uncertain
      • kasia1512 Re: lullabella 18.07.10, 19:36
        No niby ten chłopak jakby się o ciebie martwił ,że się tak zadręczał .
        No ale np. gdybyś była z nim to trochę dziwne że 15 spotyka się z 25 latkiem .
        Ale możesz pogadać o tym z przyjaciółką co na o tym myśli .
        Bo nie wiem czy przetrwał by związek z taką różnica wieku .
        Może on Cię po prostu bardzo lubi ?
        Nie wiem co ci doradzić bo nie znam chłopaka ;]
        Przepraszam ,że nic takiego nie doradziłam .
        pozdro ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka