zapalka20 06.07.10, 19:18 Jest taki jeden chłopak w naszej szkole ,który mi sie podoba .Wszyscy ,którzy o tym wiedza śmieją się ze mnie, bo twierdzą,że on jest brzudki..HELP ME(pomóżcie mi). Wiem ,że pewnie powiecie ,że mam sie tym nie martwić ale nie moge.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coldprincess Re: MASAKra :( co mam robic? 06.07.10, 19:20 Nie przejmuj się tym. Twoi znajomi są straszni płytcy. Eh. Niestety mamy taki wiek i nic na to nie poradzisz. Na prawdę. Najlepiej się nie przejmować słowami innych ludzi. Niech sobie myślą co chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: MASAKra :( co mam robic? 09.07.10, 20:22 dziękuje coldprincess. sama mam podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle97 Re: MASAKra :( co mam robic? 06.07.10, 19:22 masz się tym nie martwić Odpowiedz Link Zgłoś
lalula005 Masz bardzo płytkich znajomych... 08.07.10, 09:58 Jeśli ci na nim zależy, nie masz co sie przejmować opinią innych, a w szczególności jego wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
k.c.a.k. Re: MASAKra :( co mam robic? 08.07.10, 10:05 Zaprzyjażń sie z nim no wiesz tak jak na filmach. nap. idź tyłem i go niechcący trzepnij itp. Potem samo powinno wyjść Odpowiedz Link Zgłoś
koteczekdagus Re: MASAKra :( co mam robic? 08.07.10, 10:09 ja bym sie nie przejmowala, kazdy ma inny gust... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka 12 lat i chłopak?! . Błagam cię nie rozmieszaj... 08.07.10, 10:11 ... mnie dziewczynko! Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... ooo matko!!!! 09.07.10, 20:23 kotek.bieberka napisał(a): > ... mnie dziewczynko! ale skad wiesz czy ona chce z nim chodzić. podoba to nie znaczy chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
magic_ Re: 12 lat i chłopak?! . Błagam cię nie rozmiesza 09.07.10, 20:30 kotek.bieberka napisał(a): > ... mnie dziewczynko! "dziewczynko"?! a sama też masz 12 lat ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka20 Re: 12 lat i chłopak?! . Błagam cię nie rozmiesza 13.07.10, 18:29 ty ty ty. magic_ czy jak ci tam ... co cie to ile ja mam lat a powiemci ,że 12 nie mam , nie mam tez zamiaru zdradzać ci moje go wieku .... ...zastanów sie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka20 Re: 12 lat i chłopak?! . Błagam cię nie rozmiesza 13.07.10, 18:31 sorry nie magic ale kotek.bikerkaczy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil *kotek.bieberka 13.07.10, 21:44 To już dlatego, że ma się 12 lat nie można się zauroczyć.? Sama tyle masz a co chwile chcesz być z innym ;> Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: *kotek.bieberka 13.07.10, 21:46 a Ty się nimi nie przejmuj i miej w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
szila Re: *kotek.bieberka 13.07.10, 22:25 "Dziewczynko" ? Rozwaliłaś mnie tym... A ty to ile masz lat ? bo chyba tyle co ona... A co jak ma 12 lat to nie może jej się ktoś podobać ? Żałosna jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrusxd kotek.biebierka- odezwała się dorosła.. ;/ 18.07.10, 12:41 Ty masz również 12 lat, a mówisz na nią DZIECKO. A ty co ? dorossła ? ;// Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: 12 lat i chłopak?! . Błagam cię nie rozmiesza 18.07.10, 16:47 mam 12 lat, ale nie mam chłopaka ; // Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: 12 lat i chłopak?! . Błagam cię nie rozmiesza 18.07.10, 22:54 kotek.bieberka napisał(a): > ... mnie dziewczynko! sama masz 12 lat ,,dziewczynko '' -,- Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee Re: MASAKra :( co mam robic? 08.07.10, 10:11 wiem ,że to może być trudne ,ale przestań zwracać uwagę .możesz im powiedzieć ,żeby się jego uroda nie przejmowali i zajęli sobą . Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_alice Re: MASAKra :( co mam robic? 08.07.10, 10:16 Może się z nim zakumpluj, zacznijcie chodzić razem na siłkę i potem jak będziecie parą to im szczeny opadną, jakie z niego ciacho;P Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: MASAKra :( co mam robic? 08.07.10, 10:24 To nie źle masz. Przejmujesz się opinią innych niż tym, że go lubisz ? Gratuluję. Jak spotkasz kiedyś mężczyznę swojego życia, a koleżanki Ci powiedzą, że on jest brzydki itd. to z nim zerwiesz ? Współczuję takiego toku myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rayra Re: MASAKra :( co mam robic? 08.07.10, 10:28 Maskara Chce ci tylko coś napisać. Miłość nie zna ograniczeń. Kochaj go takiego jakim jest. POSŁUCHAJ:Dla zakochanych nie liczy się wygląd zewnętrzny.Przyjrzyj się dokładnie i zobacz jaki jest piękny we wnętrzu.TO JEST SAMA PRAWDA! TYLKO TO JEST WAŻNE JEŚLI SIĘ KOCHACIE! i pod żadnym pozorem nie uwierz tym osobom! Utożsam to z palącą się świecą. Ten ogień jest waszą miłością.CI wszyscy ludzie są jak wiatr. Gdy wieje wasza miłość może zgasnąć.Nie poddawajcie się jednak UFAJCIE sobie!Jest jeszcze jeno zagrożenie wypalenie świecy. Gdy wasza miłość i czułość nie jest już taka gorąca. Gdy wymagacie od siebie zmian zmieniasz swoją drugą połówkę.Ona się wypala.Jeśli będziecie sobie wzajem ufać i powtarzać te zasady na pewno będziecie mocnym płomieniem. UWIERZ TO DZIAŁA. TO NA PRAWDĘ DOBRA RADA TYLKO SIĘ ZASTANÓW !!!.mam nadzieje że pomogłam twoja rayra Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: olej ich. 08.07.10, 12:52 Jeżeli naprawde ci sie podoba , to nie przejmuj się opinią innych . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: MASAKra :( co mam robic? 08.07.10, 13:27 I co z tego, że sądzą że jest brzydki? Przecież nie wygląd jest najwazniejszy. Strasznie powierzchowni ci twoi znajomi. Odpowiedz Link Zgłoś
donia2107 Re: MASAKra :( co mam robic? 18.07.10, 12:47 serio nie przejmuj się , nie liczy się tylko wygląd i o tym pamiętaj. mi też się raz podobał taki chłopak i każdy z klasy o tym wiedział i chłopaki się śmiali ale ja miałam ich gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
moniag miej ich gdzieś! 08.07.10, 19:42 lol miałabym ich w ....! a jak naprawdę się wstydzisz ICH to postaraj się spotkać z nim w miejscu gdzie ich nie będzie. trzeba myśleć o sobie i swoim szczęściu a nie głupim gadaniu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
mrauuu Re: MASAKra :( co mam robic? 08.07.10, 19:50 Jejku dziewczyno przestań przejmować się tym co mówią inni!! To Tobie ma się on podobać, a nie Twoim znajomym. Na docinki z ich strony odpowiedz, że o gustach się nie dyskutuje, a "ładny" jest pojęciem względnym. Także przestań się przejmować i do ataku Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: MASAKra :( co mam robic? 08.07.10, 20:01 Czemu twierdzą, że jest brzudki ? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_secret. Dlaczego twierdzą że jet brzydki?... 18.07.10, 12:49 nawet jeśli nie jest w ich guście nie oznacza to że on i tobie ma się nie podobać. każdy ma inny gust, a o gustach się podobno nie dyskutuje. tak więc nie rozumiem tej dygresji z ich strony. Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Re: MASAKra :( co mam robic? 08.07.10, 20:33 hmm... martwic się czym? tym że wszyscy twierdzą że on jest brzydki? czy tym że ty go lubisz? Jeśli tym że wszyscy uważają że on jest brzydki to - nie przejmuj się tym naprawdę to tylko i wyłącznie twoja sprawa w jakich chłopcach gustujesz a oni nie mają prawa mówić Ci że on jest brzydki itd. to Ty się w nim kochasz a oni nie mają nic do gadania! To ich zdanie a ty masz własne i masz całkowite prawo do lubienia kogo chcesz ! A jeśli tym że go lubisz to - no cóż jeśli czujesz że to ten właściwy to po prostu mu to powiedz! Wiem że to bardzo trudne ale nie ma sensu ukrywać tego przed nim może on czuje zupełnie to samo? A jeżeli cie wyśmieje to będziesz miała dowód że to dupek i nie będziesz na nim więcej tracić czasu! Ale wiesz ten pierwszy scenariusz jest bardziej prawdopodobny Więc leć do niego i wyznaj mu prawdę kochana! Mam nadzieję że ci pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: MASAKra :( co mam robic? 09.07.10, 20:19 to przecież nie oni chcą z nim chodzić tylko ty! powiedz, żeby darowali sobie uwagi , bo ty nie zmienisz zdania! no i co że ma 12 lat!? wyluzujcie ludzie, podoba jej się i tyle to chyba nie grzech? Wielce dorosłe się znalazły pff. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: MASAKra :( co mam robic? 09.07.10, 20:26 Miałam podobnie...powiedz im, że jest ci przykro kiedy tak mówią Odpowiedz Link Zgłoś
demilovatocool Re: MASAKra :( co mam robic? 09.07.10, 20:27 niech się śmieją to są twoje uczucia i nie powinnaś patrzeć na innych jesli naprawde ci sie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
sel_dem Re: MASAKra :( co mam robic? 09.07.10, 20:35 ej , a co ich to obchodzi ? nie przejmuj się nimi . .! Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek002 Re: MASAKra :( co mam robic? 09.07.10, 20:39 omg.faktycznie masakra ale no cóż ... moze jak tobie sie podoba a im nie to moze ci zazdroszczą.! Nie zwracaj na nich uwagi.;pp bedzie dobrzee.:^ Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: MASAKra :( co mam robic? 09.07.10, 20:39 Mów im, że każdy ma inny gust, i każdemu może podobać sie ktoś inny. I tyle. Powtarzaj to aż do skutku. To tak jak wybrać między Pattinsonem, a Lautnerem, ja wolę Roba, a inni Taylora Odpowiedz Link Zgłoś
nathaliee. Re: MASAKra :( co mam robic? 09.07.10, 20:44 Ja na toim miejscu nie przejmowala sie opiniami innych bo kazdy przeciez kazdy ma inny gust. Co to by bylo gdyby wszystkim sie ten sam chlopak podobal ? Mysle ,ze to z drugiej strony i lepiej ,ze im sie nie podoba. A oni ? powinnas im powiedziec zey uszanowali twoje zdanie bo t rzecz gustu. Nie przejmuj sie tak opinia innych. Odpowiedz Link Zgłoś
emma074 Re: MASAKra :( co mam robic? 09.07.10, 21:58 tez mi się podobał jeden chłopak nie był przystojny ale pociągający tu chodzi o feromony ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchowaa. Re: MASAKra :( co mam robic? 09.07.10, 22:03 hmm. może po prostu powiedz im że każdy ma swój gust i nie wszystkim podoba się to samo. No nie wiem. Olej ich. Odpowiedz Link Zgłoś
elis ... 09.07.10, 22:07 Kurwa dziewczynko, masz 12 lat i chłopcy już cię kręcą? Żałosne. Poczekaj z nim troszkę. Jak będziecie mieć ok. 14 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: .@elis 18.07.10, 11:44 Jakoś nie wierze, że w wieku 12 lat nikt ci się nie podobał. Skąd wiesz, że ona chce z nim chodzić. Mojej przyjaciółce podobał się tak jeden chłopak a ona jemu. Jak się o tym dowiedzieli to się zaprzyjaźnili, nic poza tym. Masz problemy. Tak cię to wnerwia, że musisz przeklinać ? Ja jakoś tego nie robię a i tak wszyscy mnie dobrze rozumieją. Odpowiedz Link Zgłoś