aga8 06.07.10, 20:56 Tak jak w temacie, był ktoś z Was w Chorwacji? Podobało Wam się? Czekam na odpowiedzi Jeżeli takowy wątek był to sory, ale nie znalazłam takiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nolie Re: Był ktoś w Chorwacji? 06.07.10, 21:41 byłam jako... trzylatka może i nic nie pamiętam. :d Odpowiedz Link Zgłoś
kasia31 yes, of coursee . XD 06.07.10, 21:55 byłam jako 3 lata , jako jedenastolatka , dwunastolatka xdd ja byłam z rodzicami i znajomymi o był odlot ,) gorąco jak nie wiem , woda cieplutka mozna się tak opalić ze normalnie szoqq ja mam tylko takie rady plaże w chorwacji są kamieniste i w wodzie teeż są kamienie. przeszkadzają gdzy się nie ma takich odpowiednich butów , bo się trudno chodzi i bolą nogi proponowałabym ci zakup takich bucików , one mają miękką podeszwę , i są z takiego materiały . XDD możńa je kupić np. w makro , czy w tesco a ostatnio widziałam w nike pumie i adidasiee co prawda jest możliwość kupienia ich tam na miejscu ale w przeliczeniu na polskie złotówki i porównniu cen z polski są okropnie dorgie . xd więc ja bym ci cośtakiego proponowała . dalej , nurkowanie . Mówie ci to coś zaczepistego !!! ja nie mogłam wyjść z wody . fajka i okularki z nosem aa no i aparat podwodny , jeśli taki posiadasz . . . uwierz , widooki niesamowitee filtr i takie różńe pierdółki o napewno okulary przeciwsłoneczne i hmm . . . ja bym wzięła jeszcze dwa stroje , ja np. jak byłam chodziliśmy kilka razy nad morze i tamtemn jeszcze nie wysech , a przecież , nie założe mokrego ) no nic , to tyle ... jak byś miałą jakieśpytania jeszcze to pisz na tym wątku , bede go odwiedzała , tylko napisz cośw rodzaju to kasia31 czy coś takiego , ok ? myśle że pomogłam , paa Odpowiedz Link Zgłoś
kasia31 aga 8 . xD 06.07.10, 22:38 a ja ci wiem . XD nie moge spamiętaćjuztych nazw . . . ale jakaś Opatija (!?) wyspa Krk , Crkvienica (?!) i pełno jakiś innych aha te specjalne buty nie kosztująu nas drogo ) jedynie te " markowe " xdd Odpowiedz Link Zgłoś
klaudus_98 Re: Był ktoś w Chorwacji? 06.07.10, 21:47 Elo ja byłam w Chorwacji było superr Ja byłam na wyspie Rab Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: Był ktoś w Chorwacji? 06.07.10, 22:05 ja byłąm rok temu jest suuper ! na serio xd w tym roku też miałam jechac ale niestety nie jechałam ja byłam w Zatonie xd w domkach 4 gwiazdkowych ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekxd Byłam, było super :) Jak chcesz się czegoś ... 06.07.10, 21:59 ... dowidzieć to pytaj ;P Odpowiedz Link Zgłoś
andziuulaa_xd Re: Byłam, było super :) Jak chcesz się czegoś .. 06.07.10, 22:03 byłam , było fajnie , ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
sandika001 Re: Byłam, było super :) Jak chcesz się czegoś .. 12.07.10, 08:48 Byłam i było super... Za rok tez jade Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusongomez Re: Był ktoś w Chorwacji? 06.07.10, 22:07 ja byłam w chorwcji! cudownie tam jest! 2 razy byłam tam! i znów tego lata się wybieram! Odpowiedz Link Zgłoś
2468 Re: Był ktoś w Chorwacji? 06.07.10, 22:08 Chorwacja, Chorwacja... mogę wspominać godzinami. Jeśli jedziesz szykuj aparat! Odpowiedz Link Zgłoś
reddish Re: Był ktoś w Chorwacji? 06.07.10, 22:12 byłam. naprawdę urokliwy kraj. bardzo mi się podobało. o wiele bardziej niż we Włoszech. pogodę masz zagwarantowaną, woda cieplejsza niż w basenie. najpiękniejsze jest to, że z jednej strony masz morze, a zaraz z drugiej góry. doprawdy wspaniałe krajobrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
maal_utka. Re: Był ktoś w Chorwacji? 06.07.10, 23:02 Ja byłam jest bardzo fajnie, ! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Był ktoś w Chorwacji? 06.07.10, 23:28 byłam , podobało mi się , minus jest taki ,że są kamieniste plaże.niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Był ktoś w Chorwacji? 07.07.10, 17:11 moja siostra jedzie w sierpniu. małpa, z koleżanką się będzie wylegiwać nad morzem, a mnie nie zabierze ;p i właśnie dlatego nie pożyczę jej mojej bluzki! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Był ktoś w Chorwacji? 08.07.10, 15:12 Byłam kiedyś. Wszystko ok, ale jest jeden minus-kamieniste plaże. Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Był ktoś w Chorwacji? 08.07.10, 21:41 no byłam było nawet fajnie ale we Włoszech było lepiej :] Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Był ktoś w Chorwacji? 08.07.10, 21:45 Byłam dwa lata temu. I jest pięknie. Jeszcze w tym roku jadę. Odpowiedz Link Zgłoś
justynamatula Re: Był ktoś w Chorwacji? 08.07.10, 21:50 taaaak Tam jest po prostu suuuuuuuuuper!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bogdanek_14 Re: Był ktoś w Chorwacji? 11.07.10, 23:25 owszem byłam w Segecie tam jest zajebiście!! polecam gorąco! 50 metrów do morza, upał jak nie wiem co, a woda zwykle cieplejsza od powietrza!było superr!!;* Odpowiedz Link Zgłoś
bogdanek_14 Re: Był ktoś w Chorwacji? 11.07.10, 23:38 zapomniałam jeszcze trzeba mieć najlepiej piankowe buty (są takie w carrefourze za 9,90) te niby specjalne buty do pływania z kolcami na podeszwie szybko się psują bo w wodzie są ostre kamienie i jeżowce (małe żyjątka z kolcami) , zalecam także mocny i sprawdzony krem z wysokim filtrem (min. 30), okulary przeciwsłoneczne (obowiązkowo!), strój kąpielowy, MAŁO CIUCHÓW!!!!!!!!!!! najlepiej 2-3 pary krótkich spodenek, kilka bluzek na ramiączkach, może jedna dwie sukienki letnie (cienkie) i jakieś rybaczki i buty TYLE!! zwiedzałam Trogir (super miasto), Sibenik, Split i chyba tyle aha no i jechałam przez Zagrzeb, Budapeszt, Bratysławę, Wiedeń i zalecam także kupić koniecznie maskę do nurkowania i rurkę, bo w Chorwacji są mini rafy koralowe (potrwierdzam, widziałam jedną!) co do innych rad jak sobie przypomnę to jeszcze napiszę.!xD Odpowiedz Link Zgłoś
lovejacobblack Re: Był ktoś w Chorwacji? 11.07.10, 23:26 tak, byłam w chorwacji 2 razy i było zaje,biście xD Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug byłam. 12.07.10, 08:41 góry a obok nich morze, coś niesamowitego. to były moje najlepsze wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
truskaffkaa Re: Był ktoś w Chorwacji? 12.07.10, 08:41 Byłam 3 razy pod rząd jak mialam 3, 4 i 5 lat ;D i Dzisiaj znowu jade ^^ Morze jest tam bardzo czyste a nie tak jak u nas nad Bałtykiem . Ja jade akurat na KrK i tam praktycznie jest kamienna plaza ;D Odpowiedz Link Zgłoś
emilla Re: Był ktoś w Chorwacji? 12.07.10, 08:41 a na diabła mi jechać do chorwacji????? wole naszą dziurę!!!! co prawda nie jest jak las vegas ale to zawsze polska!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
truskaffkaa Re: Był ktoś w Chorwacji? 12.07.10, 09:12 emilla napisał(a): > a na diabła mi jechać do chorwacji????? wole naszą dziurę!!!! co prawda nie > jest jak las vegas ale to zawsze polska!!!!!!!!!!!!! Po co wgl sie udzielasz... Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus2202 Re: kocham ten kraj !!!!!!!!! 12.07.10, 09:13 Byłam, ale niewiele z tego pamiętam bo byłam jeszcze mała Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: Był ktoś w Chorwacji? 12.07.10, 10:38 Byłam, chyba z 2 lata temu. Fajnie było, podobno byłam na najpiękniejszej wyspie w Chorwacji. Plaże były kamieniste i piaszczyste, ja akurat byłam na kamienistej bo nie chciało mi się iść :p Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Był ktoś w Chorwacji? 12.07.10, 12:48 ja jade w tym roku . ( : mam nadzieje żę bd fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś