Dodaj do ulubionych

JP na 100% [?]

07.07.10, 03:17
Jak pewnie każdy zauważył w naszych czasach zrodziła się wielka nienawiśc do
policji. Na ulicach teraz widzimy dresów słuchających piosenek JP na 100%
łypiących na wszystkich spode łba wyznających motto "Tylko Bóg może nas
sądzić". Co sądzicie o tym całym JP?
Moim zdaniem to kompletna głupota, oni nienawidzą policji bo się im narażają,
a niektórzy policjanci to naprawdę fajni goście. Gdy obywatel jest spoko dla
policjanta to i policjant bedzie spoko dla obywatela. A poza tym jakoś żaden
koleś, myślący że jest JP nie przejdzie koło policji słuchając piosenek JP
albo nie bedzie wyzywał policjantów od k***, suk itp. Każdy odważny w swoim
towarzystwie wink

Nie wiem czy wątek był, nie szukałam.
Jak coś to kosz ;]

Wypowiadajcie sie kociaki wink
Obserwuj wątek
    • gwiazdka_14 Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 07:08
      No gdzie jest ten czerwony koszyk ... confused
      • kasiekk2 Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 08:24
        Policja jest po to , aby pilnować prawa które często nie jest przestrzegane .
        Ich pracą jest karanie tych gorszych ludzi . I nie wiem dlaczego wielu ludzi za to ich nie
        nawidzi . Oni poprostu muszą to robić , bez względu czy nam się podoba czy nie .
        A po za tym robią to dla bezpieczeństwa innych ludzi . Powiedzmy ,że jest np. Pirat
        drogowy który jeżdzi jak oszalały i naraża nas na wypadek . Gdyby nie policja , jezdził by
        sobie dalej . Więc warto mieć do nich troche szacunku . ; )
      • hatebieberxd wy jebiecie na 100% a policjanci was na 200!!!!!!! 10.07.10, 13:31
        wyobraźcie sobie co by było bez policji smutasy;// Mam po dziurki w nosie osób, które
        wyśpiewują jp na 100% a kiedy mają do czynienia z glinami trzęsą im się kolanka...
        śmiecieshock
    • roxanne zróbmy swoje własne JP na 100% 07.07.10, 09:25
      jestem porządna na 100% smile
      • nika_98 Re: zróbmy swoje własne JP na 100% 08.07.10, 07:46
        Jeb*** pedł*** ; D
        JP na 50 % bo się trochę boję ; D
        Z takim napisem na murze się spotkałam .
        JP - Jestem Pedał ....*.*
    • negative Idiotyzm 07.07.10, 09:32
      tylko tyle mam do powiedzenia w tej sprawie
      • paulla1872 Idiotyzm i czysta głupota 07.07.10, 10:08
      • justynamatula Re: Idiotyzm 08.07.10, 07:19
    • outcast Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 09:33
      To bezsensu! oni wszędzie piszą to JP na 100 % ale tak na prawdę to oni myślą że są
      fajni bo "nienawidzą policji" a nic do niej nie mają. To taka głupia moda, która przejdzie.
      Ja nie wyobrażam sobie tak wszędzie pisać bo sama mam wujka policjanta wink
      • ditte Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 09:41
        też mam wujka policjanta smile moim zdaniem to głupie bo co oni do nich maja?? błagam.
      • nick_jonas_jb Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 21:12
        IDIOTYZM
        I po co to ?! Dla szpanu ??? sciana
    • iga18 . . . 07.07.10, 09:40
      ... moja wychowawczyni ma inicjały JP i chłopaki z klasy się z niej nabijają
      ... mój sąsiad ma rejestrację ( kawałek ) ... JP ... xDD

Nie lubię tego całego JP, ale mnie ta rejestracja śmieszy.
      • in_the_dark_xd Re: 07.07.10, 09:51
        Uważam, że to głupota.
        I sądzę dokładnie tak, jak założycielka forum.
    • katsuumi_17 Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 10:13
      Znam to tylko z internetu, w moim otoczeniu nikt nie wyznaje "JP". To chyba tylko w
      środowiskach gimnazjum, żeby zaszpanować. A gdyby ktoś zabił takiemu ojca czy matkę,
      okradł auto albo pobił, to kto by pierwszy poleciał na policję? Właśnie on.
      • daily Myślę tak samo jak katsuumi. 09.07.10, 20:59
        Gdyby któryś z nich stracił kogoś bliskiego zaraz na policję ! Albo na solówę
        ... Bo to takie odważne ale tylko w towarzystwie ;//
    • coldprincess Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 10:16
      Noszą takie bluzki ponieważ tak jest teraz modnie i wg.
      A co do Policji to są (większość) czyste chamy. Podchodzą do każdego i go biorą i
      spisują. Jeszcze za to kasę dostają.
      Złapali mojego kolegę na posiadaniu maryśki. Na komisariacie chcieli wiedzieć z kąd on
      to miał a dlatego, że nie chciał powiedzieć bili go pasami po plecach. Do teraz ma
      jeszcze takie ślady.
      I tak jest wszędzie. Niby dbają o sprawiedliwość a to gó... prawda. Chodzi im tylko o
      kasę.
      Przesłuchaj sobie piosenki Hemp Gru chociaż "zemsty nadejdzie czas" i dowiesz się, że
      takim sposobem (pewnie nie pierwszy raz) kogoś zabili bo im nie chciał nic powiedzieć.
      Ja już przywykłam do tego, że świat nie jest i nie będzie sprawiedliwy.

• matsuri Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 12:06
        Widać taka teraz moda. Z wiekiem się uspokoją. Mam nadzieję.
        • nikt. Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 15:20
          żal mi takich osób. niby tak nienawidzą policji, a co ona im zrobiła w tak młodym wieku ?
          nic, jeśliby się nie narażali, chociażby takie picie w miejscach publicznych - sami się proszą.
          naprawdę, mam żal do świata, że urodziłam się w erze JP.

JJP.
          • karmel_ Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 15:32
            był już wątek 2 razy.mniejsza z tym.

Policja nic im nie zrobiła , to jasne. A zresztą jak nawet , to przecież muszą zapłacić za swe
            winy. To po prostu czysta hipokryzja. Widziałam już parę osób z takimi bluzami, bluzkami i
            Bóg wie jeszcze czym.Dla mnie ktoś może nie lubić policji ,ok - ale nie nienawidzić. Bo to za
            mocne słowo.Myślą że są fajni , frajerzy. W ostateczności rozumiem jeśli ktoś po cichu
            wyznaje taką zasadę . Ale jeśli ma na avku JP na 100% lub na bluzce,to dla mnie
            niepodważalny dowód że stara się być 'fajnym' i takim kozakiem.Ja tam chcę być
            policjantem i jakoś się nie wstydzę.
    • mells Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 15:27
      Tak, to głupota. Pewnie 90% z nich NIGDY nie miała doczynienia z policją, więc...
      • zbieramchmury Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 15:38
        nigdy nie mieli do czynienia z policją? tu się mylisz. znam przypadki nie raz
        spisywane przez policję, którzy uciekali przed nimi, a nawet mieli sprawy w sądzie.
    • whyduckxoo durna moda, durni dresi, durny swiat. 07.07.10, 15:27
      takie zycie...
      • whyduckxoo kurde! * DURNE DRESY! 07.07.10, 15:29
        ide i walne sobie glowa w sciane...
      • molinka Re: durna moda, durni dresi, durny swiat. 09.07.10, 20:34
        dokładnie .
    • jonas_lover Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 15:28
      Totalna, bezsensowna głupota. Ludzie sami nie wiedzą, że sami się pogrążają. Bo od czego
      jest policja, kiedy ktoś cię kradnie, czy pobije? No właśnie.
    • karolcia741 Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 15:29
      No cóż. Tacy goście mają nie poukładane w głowie. Szpanują i to proste. Mogą być
      dresami i wyklinać przed ludźmi, a w swoich otoczeniu ( w domu np. ) to są
      potulni jak baranki. To jest dla szpanu.
    • frydka Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 15:30
      Tak,mnie to też denerwuje . Czy oni nie wiedzą co to znaczy .? "JP na 1oo%''
      - ''Jestem pedałem w stu procentach'' .
      winkwinkwink

Naprawde ludzie są zabawni ;]

JP.?Nienawidze tego.!
    • kotek.bieberka Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 15:31
      Że tacy ludzie są po prostu JEBNIĘCI!!!!!
    • czekolaadowaaa Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 15:32
      jem pączki . xddd
    • diana_rose Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 15:34
      Ludzie 'wyznający' to są dla mnie idiotami bo jak by wyglądał świat bez policji?
      a w większości policji się boją więc, udają tylko takich twardych.
    • zbieramchmury Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 15:37
      policja jest potrzebna, przecież łapią przestępców. jednak niektórzy policjanci
      postępują naprawdę niesprawiedliwie. np. powiesili u nas na wale zakaz wstępu na
      jednym z pięciu wejść i potem spisywali ludzi na wale, którzy nie mieli pojęcia
      o zakazie. potrafią przeszukiwać zupełnie niewinnych, to idiotyczne.
    • madalena Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 15:37
      no zgadzam sie z tobą, idiotyzm i tyle.
    • ferro Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 15:37
      Dokładnie big_grin
      Są czasami policjancji baardzo naduzywający władzy i wogóle, ale wyobraździe sobie świat
      bez nich [apokalipsa]

Problem czesto lezy w ludziach. Przecież to głupi sasiad dzwoni kiedy ktoś wieczorem siedzi
      pod jego oknem, słuzby muszą przyjechać, takie prawo.
    • karoola.006 w moim mieście nic się nie zmieni. ! - wejdź .! 07.07.10, 15:38
      jak grała kiedyś drużyna piłkarska z mojego miasta w innym, pobliskim nam
      mieście na mecz pojechali kibice i wgl.. a także moja siostra z kumpelami.
      wiadomo, jak na każdym meczu był doping i się darli ''MKS'' i wgl.. ale czy to
      jest awanturowanie się w miejscu publicznym . ?! - potem, jak po meczu wrócili
      pociągiem, to wychodząc z niego psy czekali przy drzwiach wyjściowych i pobili
      wszystkich, którzy wychodzili tym wyjściem w kapturach. oni nic nie zrobili . !
      teraz rodzice wszystkich pobitych o wszystkim się dowiedzieli.. że ich spisali,
      zabrali na komisariat, że ich dzieci zeznawały i że muszą zapłacic 3oo zł. !!
      teraz w dodatku będzie rozprawa w sądzie rejonowym . ! i jak tu się dziwic, że
      wszyscy jesteśmy na JP .?
    • xxxnikusxxx Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 19:45
      to jest żałosne. naprawdę aż żal patrzeć na tych dresów co sobie życie marnują
      siedząc na ławeczce pod blokiem, w ręku trzymających piwo, słuchając durnego
      polskiego hip-hopu i myśląc, że to fajne, bo niby inni będą się ich bać [?].
      • xxxnikusxxx Re: JP na 100% [?] 07.07.10, 19:46
        aha i o najważniejszym zapomniałam! ciągle malujących na murach napis "JP na 100%"
    • ciapolka JP?! hahahaha firma to dno a... 07.07.10, 19:51
      policja pobiła NIEWINNEGO CZŁOWIEKA . Ten koleś przechodził sobie po pasach a oni
      nagle go zgarneli i strasznie pobili! Czemu?! Nie wiadomo! Ale ten Pan dostał wstrząsu
      mózgu i to nie jeden raz tak sie działo!
      A firma to dno! W tej piosence ciagle gadaja i wrzucaja na policje a jak przyszło co do
      czego to : "Jestem Porządny" D N O !
    • miss_mimi094 JP - Jestem poważny! 07.07.10, 19:53

to właśnie to znaczy naprawdę!
      tylko jakoś banda dzieciaków wymyśliła ze to znaczy "jeba* policję" indifferent
    • quenxd Re: JP na 100% [?] -idiotyzmmm ...;/ 07.07.10, 19:56
      dla mnie to kompletny idiotyzm . Ciekawe czy ci dresy sa tacy religijni i tak
      bardzo wierzący skoro uważaja że tylko Bóg moze ich sądzić . A tak w ogóle to
      jak tylko coś komuś zginie to zaraz na ppolicje . Większośc fanów tej muzyki(do
      hh nic nie mam ale te jp na 100% mnie wkurzaa ...;/) do czynienia z policją to
      pewnioie tylko w GTA mielii ... Czyli podzielam twoją opinię ^^ ;*
    • dacey JP na 50% . 07.07.10, 20:29
      Bynajmniej ja tak mam ; ) . Mówią , że nie warto zadzieerać z policją , ale samo
      to , że podjadą Ci nagle i mówią "idź do domu" wkurza ;D
      więc dlatego ja jestem za JP na 50% ;D
      • goga14 Re: JP na 50% . 07.07.10, 21:09
        też uważam że JP na 50% big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka