cranberri 08.07.10, 15:33 xDD pewnie każdy z nas zna to wideo xDD Hah lol Gdyby to nie było Ke$hy to nie byłoby takie zabawne xDD a wy co o tym myślicie ? Jak coś to koszyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszkaa . 08.07.10, 15:38 widziałam w wiadomościach. ciekawe co by zrobili , gdyby jakiś snajper ich namierzył.. Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: Izraelczycy tańczą xD 08.07.10, 15:39 hahahahahah, to dobre jest xD widziałam to w wiadomościach na tvn. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Mhm -.- 08.07.10, 15:46 Zrobili to albo, żeby załagodzić swój wizerunek w oczach całego świata albo żeby odreagować - ale w tym momencie to już nie jest takie śmieszne, bo ich przełożeni wiedzą, kto pełnił wtedy służbę i wątpię, że ci żołniezę nadal żyją/są na wolności. NA PEWNO są już ukarani - taki kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
maitsa Re: Izraelczycy tańczą xD 08.07.10, 15:49 to było świetne, ale pewnie nieźle im sie za to oberwie, jeśli już nie oberwali Widziałam to w wiadomościach Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Izraelczycy tańczą xD 08.07.10, 15:50 nie lubię ich narodu za to, że wszędzie wtykają nosa, ale ten filmik mi się spodobał. Odpowiedz Link Zgłoś
ania___ Re: Izraelczycy tańczą xD 08.07.10, 15:53 Jak zobaczyłam to w telewizji pierwszy raz to śmiałam się jak pojebana xD Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Izraelczycy tańczą xD 08.07.10, 16:07 Super Muszę się jakoś odstresować Odpowiedz Link Zgłoś