ewa1212 Re: Czy są tutaj osoby ... 14.07.10, 20:35 Ja w tym roku kończe 14 lat i też uwielbiam disney Channel Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Czy są tutaj osoby ... 14.07.10, 20:43 Ja mam 15 lat, lubię hannah montana i się cieszę... Też mi wielkie halo... Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: Tylko Fineasza i Ferba ;DD 14.07.10, 20:53 a ja ci się przynam że oglądam hanke i bliźniaków i czarodziejów i wgle czada dylana, chociaż nie słucham disnejowskiej muzyki ( gustuję w polskim hip hopie oraz reggeage ) moze jestem trochę za stara ale lubie czasem sobie obejrzeć taki serial albo disnej czanel original muvi, bo naprawdę czasem to jest bardzo fajne ej ; o pozatym uwielbiam nickelodeon czyli np. icarly, true jackson drake i josha czy nieidalną ;d i oczywiście spongeboba :3 no i co z tego? nie obchodzi mnie wasze zdanie, ja i moje przyjaciółki lubimy sie pośmiać z hanki ;q Odpowiedz Link Zgłoś
fuckyeah Re: Czy są tutaj osoby ... 16.07.10, 00:51 Mam 14 lat i oglądam (: Wolę jednak bajki i te naświeższe odc. seriali różniastych ) Trochę Jonas nie ogarniam, tak sztucznie grają -,- Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdemuskaxxx Re: Czy są tutaj osoby ... 16.07.10, 01:47 ja też oglądam hehe u mnie cała klasa ogląda, pewnie teraz wszyscy myślą ooo klasa hanii montani itp a wcale nie, u nas wszyscy słuchają raczej metalu rocka albo tp tylko po prostu lubimy te seriale, Odpowiedz Link Zgłoś
monia9720 Re: Czy są tutaj osoby ... 16.07.10, 07:40 na pewno są tu takie osoby np ja bardzo lubię oglądać disney channel Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug oglądam kreskówki i seriale disneya. ^^ 16.07.10, 07:43 jestem zgorszona? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka. Re: Czy są tutaj osoby ... 16.07.10, 08:16 Ja tam lubię oglądać te seriale ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dziurka Re: Czy są tutaj osoby ... 16.07.10, 08:27 ja mam 12 lat i bardzo lubię DC (zwłaszcza słoneczną sonny) a co do Hannah Montany to nawet lubię ten serial ale nie znoszę tego czego się wokół niego dzieje np. dzieciaki wystrojone od stóp do głów w różowe sukieneczki z wizerunkiem "hanny montany" Odpowiedz Link Zgłoś
angel11 Re: Czy są tutaj osoby ... 16.07.10, 08:36 czasami lubię oglądać te seriale Odpowiedz Link Zgłoś
demilovatocool Re: Czy są tutaj osoby ... 16.07.10, 08:56 ja oglądam seriale i filmy Disney'a bo bajki to rzadko.......... Odpowiedz Link Zgłoś
alesssia Re: Czy są tutaj osoby ... 16.07.10, 12:37 Nie lubie Disney Channel. Jak byla w czwartej klasie podstawowki to byl moj ulubiony kanal, ale juz z tego wyroslam. Teraz wydaje mi sie, ze seriale z Disney sa plytkie i nic nie znaczace. Sa tylko zabawne, ale nic poza tym. Dlaczego jak ktos nie lubi tego kanalu ma zostawic to dla siebie? Kazdy ma wlasne zdanie i moze sie wypowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
demot jak najbardziej 16.07.10, 12:41 Nie lubię, ale mam koleżankę (rówieśniczka), która bardzo lubi HM i Jonas Brothers i nie widzę powodu, czemu miałabym ją ''skreślać" To fajna i utalentowana artystycznie dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaa.. Re: Czy są tutaj osoby ... 16.07.10, 12:41 Nooo jasne . ; D nie wstydze sie tego ze ogladam Disney Channel ; DD Co to takiego?! ; D xD Odpowiedz Link Zgłoś
pynia Re: Czy są tutaj osoby ... 16.07.10, 12:46 Ja mam 13 lat i też oglądam Disney Channel. Odpowiedz Link Zgłoś
paaali Re: Czy są tutaj osoby ... 16.07.10, 12:49 wszystko oprócz Łośtany . xd . Odpowiedz Link Zgłoś
volume_ Re: Czy są tutaj osoby ... 22.07.10, 14:44 hm...młodzieżowe seriale? zależy jakie. Disney'owskich z reguły nie toleruję no może oprócz Słonecznej Sonny. A tak to 90210,Plotkara itp. serialiki Odpowiedz Link Zgłoś
kamila885femme Re: Czy są tutaj osoby ... 22.07.10, 14:51 Nienawidzę Hannah Montana,ale nie skreślam osób, które ją lubią. Nmtjs jest nawet fajne Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: Czy są tutaj osoby ... 22.07.10, 14:57 Oglądam xD Ale nie lubię Miley ani Selenki itd. Tylko oglądam sobie te seriale xD Odpowiedz Link Zgłoś
liley Re: Czy są tutaj osoby ... 22.07.10, 14:58 Ja lubię oglądać Disney Channel, Cartoon Network itp. i się tego nie wstydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Czy są tutaj osoby ... 22.07.10, 14:59 Tak Mam prawie 15lat i oglądam: Hannah Montana Czarodzieje z Wawerly Place Słoneczna Sonny Nie ma to jak statek Lubie je oglądać i się tego nie wstydze.! Są fajne i można sie przy nich pośmiać Odpowiedz Link Zgłoś
sweetek_xd Re: Czy są tutaj osoby ... 22.07.10, 21:03 ja lubię oglądac dc XD i sie tego wgl nie wstydze hyhy i mam 13 lat jak coś hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
selena_98 Re: Czy są tutaj osoby ... 23.07.10, 23:35 Hm, na pewno takie osoby tu są. Wolę oglądać coś innego, niż seriale na Disney Channel, ale to nie znaczy, że ci, którzy mają inne upodobania, są... niefajni. Odpowiedz Link Zgłoś
werusia145 Re: Czy są tutaj osoby ... 23.07.10, 23:35 Ja tam oglądam DC . Ale nie wszystko i nie cały czas . ^^ wolę piłkę nożną , MTV i inne fajne programy . Odpowiedz Link Zgłoś