patti_97 12.07.10, 10:49 Oooo. wakacje są w pełni ja jestem w tej chwili u babci a w sierpniu jadę w góry na Słowację. A wy jak spędzacie wakacje.? Jeździcie na kolonie, obozy itp.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klama_kcmil Re: Co robicie w wakacje.? 12.07.10, 10:53 Niestety ja nigdzie w tm roku nie jadę, ale w sumie itak jest fajnie, więc wyjeżdzać bym nawet nie chciała . Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: Co robicie w wakacje.? 12.07.10, 11:00 w srode wyjeżdżam do Egiptu, a narazie to z przyjaciółką . jezdzimy do sb i jakoś jest Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Co robicie w wakacje.? 12.07.10, 10:55 odpoczywam, odpoczywam i jeszcze raz odpoczywam xd Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Re: Co robicie w wakacje.? 12.07.10, 11:12 LOFRUJĘ PO WSI OD RANA DO WIECZORA . ; d haha xD chodzę codziennie nad jezioroo . ; d ale się nie kąpię ; d co najwyżej mnie wrzucają .. ^^ obecnie jestem u siostry w poznaniu .. ; p w czwartek wracam do domu ;p i od razu w czw przyjeżdża do mnie kumpela na wakacje ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ania040995 Re: Co robicie w wakacje.? 12.07.10, 11:14 hmm. Te wakacje miały być zarombiste obóz , wyjazd na wieś do babci itp A guzik z tego wyszło ponieważ 3 mc temu złamałam nogę lekarze źle ją złożyli imiałam operacje 28.06 i teraz musz siedzić w domu ale na szczęście sierpień może bedzie normalny Odpowiedz Link Zgłoś
a.ja.go.lubie Re: Co robicie w wakacje.? 12.07.10, 11:17 Jade z rodzicami na tydzień nad morze w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś
slonkox Re: Co robicie w wakacje.? 12.07.10, 11:20 jak na razie siedzę w domu . jedynie wychodzę z ludźmi . a tak to może gdzieś w sierpniu pojadę , ale wątpię :C Odpowiedz Link Zgłoś
olidans Re: Co robicie w wakacje.? 12.07.10, 11:25 CZEŚĆ JA JADE W SIERPNIU NAD MORZE DO NIECHORZA A WY Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Co robicie w wakacje.? 12.07.10, 11:26 Borzechowo, Gdańsk, Gdynia, Tczew, Sopot, Hel <3 Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Co robicie w wakacje.? 12.07.10, 11:47 Śpiewam- nie pod prysznicem po prostu uczę się śpiewu dla siebie, bo lubię. Robimy z kumpelami najbardziej szalone fotki jakie się da Imprezy oczywiście Czytaaaaaaam całe noce Jeżdżę na rowerze, w celu zabicia nudy Zajmuję się zwierzakami sąsiadów, znajomych itd.,którzy pojechali na wakacje. Aktualnie mam 2 chomiki i kota Włóczę się po mieście Podrywam chłopaków I to chyba wszystko. Jeżeli chodzi o wyjazdy: Lipsk i Łeba. Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Co robicie w wakacje.? 12.07.10, 11:48 jadę na obóz,pod namioty na mazury i do cioć na wieś miałam jechać do Chorwacji,ale jednak nie jadę;D Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: Co robicie w wakacje.? 12.07.10, 12:12 Jestem w Londynie do 10 sierpnia i potem jeszcze gdzies Odpowiedz Link Zgłoś
fioletoweemo Re: Co robicie w wakacje.? 12.07.10, 11:50 kolonie3 tyg, półolonie2 tyg, dom, miasto, kino, zakupy(ksiązki do gim.):- ) Odpowiedz Link Zgłoś
rozalie32 Re: Co robicie w wakacje.? 12.07.10, 12:27 Ja byłam u koleżanki i pojadę do niej znowu. Trochę siedzę u brata. Jadę na półkolonie. Najwięcej jednak to chyba czasu spędzę w domu. Mam cały zapas książek. (fantasy) Odpowiedz Link Zgłoś
cuukierkova Re: Co robicie w wakacje.? 12.07.10, 12:32 nudy , nudy , nudy .! nigdzie nie jadee .! ;/ i wog . te wakacje miały być udane .. z moją przyjaciółką.. <3 ehh . ; / najgorsze wakacje ! ; / Odpowiedz Link Zgłoś
fionaa Re: Co robicie w wakacje.? 12.07.10, 12:33 Ja płynę na grecką wyspę za dwa tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Co robicie w wakacje.? 12.07.10, 12:33 całe wakacje w domu....ale na szczęście codziennie spotykam się ze znajomymi Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Zabawa ;] 12.07.10, 12:47 Jadę do Krakowa z koleżanką ;p Bez rodziców (yeah xD ) Będzie luz :] Odpowiedz Link Zgłoś