allyc 15.07.10, 12:28 Jak coś to sklep z odzieżą. Nie ma go w Polsce, ale może któreś z was tam były... Możecie pisać co tam ciekawego kupiłyście i za jaką cenę Pozdrawiam, allyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jackie. Re: Primark. Byłyście? 15.07.10, 12:36 Duzo o nim czytalam, ale niestety nie bylam. A ty? Bylas? ; p Odpowiedz Link Zgłoś
slodziudka14 primark 15.07.10, 12:39 hej byłam w tym roku na wycieczce do Anglii i musiałam pójść do tego sklepu w czasie wolnym kupiłam sobie koszule w zieloną kratke (3 funty), dwie bluzki w panterke półprześwitujące (każda po 5 funtów), szeroki szary pasek z kokardą na talie (2f), 5 par skarpetek w zebre (2f), torebke w panterke (3f) i różowy sweterek (5f), jestem cholernie zadowolona z tych zakupów i polecam wszystkim ten sklep Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkovva. Wejdź, ja byłam, Cała relacja w środku, 15.07.10, 12:49 Ja byłam 3 dni temu, bo akurat byłam w Londynie, wczoraj wróciłam, I byłam w 3 różnych primarkach. Kupiłam dużo fajnych rzeczy, np. T-shirty z nadrukami, takei kolorowe za 2 funty (10 zł polskie) 6 takich mam. xd Torebkę, za 3 funty (15zł) na allegro się kupi za 30 zł. taką brązową małą. Spodnie, ze ściągaczami, za kolana 4 funty (20zł) Leginsy, co wyglądają jak Jeansy za 5 funtów (25zł) Taki cieńutki sweterek szary za 4 funty (20zł) Spodnie z opuszczonym krokiem 4 funty (20zł) - Dostałam je od cioci, ale z promarka, byłam wtedy z nią. xd I chyba to wszystko, ale nei wiem, jeszcze nei jestem ogarnięta, jak wczoraj wróciłam, więc nie pamętam wszzystkiego. A co wybierasz się. ? Polecam, dobre, świetne rzeczy, Odpowiedz Link Zgłoś
allyc Re: Wejdź, ja byłam, Cała relacja w środku, 15.07.10, 12:50 nom, wybieram się Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkovva. Re: Wejdź, ja byłam, Cała relacja w środku, 15.07.10, 13:11 bieberkovva. napisał(a): > I chyba to wszystko, ale nei wiem, jeszcze nei jestem ogarnięta, jak wczoraj wr > óciłam, więc > nie pamętam wszzystkiego. > > A co wybierasz się. ? > Polecam, dobre, świetne rzeczy, a i jeszcze `różowe` okulary, za 1,5 funta. (7,50zł) Świetne są. (: Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Primark. Byłyście? 15.07.10, 16:40 byłam. jest tam ciuchów od groma, a ceny niskie. niektóre rzeczy na prawdę bardzo ładne. i zauważyłam, że obcokrajowcy nie potrafią dbać o nieswoje rzeczy, bo gdy coś upadnie leży i nikt nawet nie pofatyguje się tego podnieść. więc trochę bałagan jest Odpowiedz Link Zgłoś
majullo nie raz 15.07.10, 17:25 mam to szczescie za mam ciocie w Londynie i bylam wiele razy.Kupilam sobie okulary stoneczne £1 ok 4,5 zl]i sa super.Mam biala podkoszulke za £1,5 i koszule z dziewczyna za $2,5 funta.Jestem teraz do 10 sierpnia i planuje kupic takie biale trampki images45.fotosik.pl/134/71729b966a2c1861med.jpg za £2.Mam jeszcze kilka bluzek z dlugim rekawem ktore kuplam rok temu i dwa lata temu.Ogolnie tam sa fajne i bardzo tanie rzeczy.Najdrsza rzecz jaka tam byla to chyba za £20[jakas sukienka czyli za 100 zl] Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Primark. Byłyście? 21.07.10, 22:45 tak. wiele rzeczy kupiłam, z tego co pamiętam tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_vampire primark 22.07.10, 10:57 Jasne, że byłam i jestem na maxa zadowolona ;]<br /> można tam kupi naprawdę fajne ciuchy za grosze (; Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Primark. Byłyście? 22.07.10, 13:41 Mam trampki z tego sklepu, ale nie byłam, tylko zamówiłam na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli nie, nie byłam. 22.07.10, 14:58 Słyszałam, że to dobry sklep. Więc jak będę za granicą, wstąpię. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
monirraa Re: Primark. Byłyście? 22.07.10, 15:24 tak bylam ale w Irlandii ;] sklepik polecam sa tam ubrania naprawde dobrej jakosci i jeszcze za maxi tania cene ;] wiec polecam jak najbardziej ; ] pzdr.monirraa ; pp Odpowiedz Link Zgłoś