piii 16.07.10, 11:47 GrubSona. ? Są tu jakieś . ? Jaka jest wasza ulubiona jego piosenka. ? A może ulubiony cytat z piosenki. ? Mi najpardziej podoba się piosenka ,,kochana,, Jest super. .; ** PS.Jezeli nie jestes fanka GrubSona to si w tym sie wypowiadaj... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shadow_ lubię, aczkolwiek.. 16.07.10, 11:52 podoba mi się piosenka "na szczycie", ale ogólnie to nie słucham takiej muzyki, zdarza mi się słuchać tylko eastwest rockers, albo juniora stressa. Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo Re: Fanki.. . 16.07.10, 11:55 nie slucham rapu... A zwlaszcza polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
iniaxd Re: Fanki.. . 16.07.10, 11:58 ogólnie to nie słucham takiego typu muzyki, ale czasami go posłucham fajne są nowa fala i na szczycie ; d Odpowiedz Link Zgłoś
ta_najlepsza Re: Fanki.. . 16.07.10, 12:11 Nie jestem jego fanką ale lubię jego piosenkę "Na szczycie" xdddd. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Fanki.. . 16.07.10, 13:25 kojarzę z nazwy, ale żeby być jego fanką to nie. Odpowiedz Link Zgłoś