julcia284 18.07.10, 14:29 no właśnie co robicie gdy jedziecie conajmiej 8 godzin autem bądź autokarem czy macie jakieś sposoby na nudę ? może wątek był a może nie jak coś to kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dusssia Re: długa droga... 18.07.10, 14:33 ja jechałam 13 godzin , i mam chorobe lokomocyjną wiec wzięłam tabletki one troche usypiają, wiec spałam + słuchałam muzyki, oglądałam krajobrazy, czytać nie mogłam bo od tego mi gardziej niedobrze, jechałam z koleżanką wiec troche sobie pogadałyśmy , nie wiem co jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: długa droga... 19.07.10, 09:34 Jechałam 16 godzin ( z Biłgoraja do Lubinia [ wyspa wolin ] ) wzięłam tabletki od choroby lokoocyjnej ( bo mam ) , słuchałam muzyki , żartowałam z klezankkami ; ) pote padłyśmy i spałyśmy i potem czytałam zmierzhc 2 raz bo mi sie bardzo podoba ; ) no i jakieś magazyny co wzięłyśmy z domów . Odpowiedz Link Zgłoś
magda270898 Re: długa droga... 19.07.10, 14:54 ja też nie wiem co robic w drodze do hiszpani będe jechać 2400km więc jakoś tak chyba 2 dni będe umierać z nudów Odpowiedz Link Zgłoś
mathilde27 Re: długa droga... 20.07.10, 17:11 ja zawsze jak jade autem w takie dluzsze trasy ( ok. 12 godz) to ogladam filmy z laptopa albo odtwarzacza dvd xd pomaga mi to bo jak jest ciekawy film to mnie tak wciaga ze szybko mija czas jazdy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: długa droga... 20.07.10, 15:52 jak jade z rodzicami to całą drogę śpiewam Odpowiedz Link Zgłoś
vampirzyca1995 Re: długa droga... 20.07.10, 17:53 ja jechałam na obóz 12 godzin ale na szczescie w autokaze byli wszyscy moi znajomi to sie duzo działo....całą noc wszyscy sie smiali nie liczac tych mniejszych dzieciaków a na ten rok ściagnełam se na komórke filmy 3gp: zmierzch i ksiezyc w nowiu i na pewno z przyjaciółką obejrze chaciaż znam na pamiec Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: długa droga... 18.07.10, 14:34 telefon, mp3-4 cokolwiek słuchawki i jechane jak nie masz choroby to książkę możesz czytać, bo jak się ma to ponoć się nie dobrze robi czy coooś smsy ale tak to rozmowa z innymi co są w aucie Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: długa droga... 18.07.10, 14:35 śpię.. gram na komórce, czytam , jem słucham muzyki, oglądam jakiś film na gps jeśli nie jest tacie potrzebny.. Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: długa droga... 19.07.10, 14:45 słucham muzyki czytam gazety śpię jem ... Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: długa droga... 18.07.10, 14:38 muzyka, książka ew. gazeta lub sms-y Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx Re: długa droga... 18.07.10, 14:38 słucham muzyki, czytam książki i patrze przez okno? Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: długa droga... 18.07.10, 14:41 Słucham muzyki, patrzę przez okno, czytam coś (gazetę i czasem książkę) i czasem zdarza mi się pisać piosenki lub opowiadania. Odpowiedz Link Zgłoś
olciabuziaczki Re: długa droga... 20.07.10, 18:00 najlepiej jest zasnąć- wtedy nie robi się ani niedobrze, a szybciej czas mija Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Re: długa droga... 18.07.10, 14:42 jak wracałam z Chorwacji to jechałam 24 godziny O.o ale większość przespałam Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Re: długa droga... 18.07.10, 14:41 Ja zawszę śpię przez całą podróż a raz jechałam całą dobę a mże nawet więcej i cały czas spałam (oczywiście z przystankami na toaletę ) no i jak byłam na miejscu byłam taka wypoczęta i wgl jest git Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Re: długa droga... 18.07.10, 14:42 mika999 napisał(a): > Ja zawszę śpię przez całą podróż a raz jechałam całą dobę a mże nawet więcej i > cały czas spałam (oczywiście z przystankami na toaletę ) no i jak byłam na > miejscu byłam taka wypoczęta i wgl jest git ale to może przez tabletki lokomocyjne no ale fajnie się śpi w samochodzie tak super buja Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: długa droga... 18.07.10, 14:42 ja np. do babci i dziadka mam 11 godzin bo oni mieszkają na południu a ja na północy polski. Mam chorobe lokomocyjną więc gazety i książki odpadają. Ale słucham muzyki z mp4, "bawię się" z bratem, który ma 3 latka, oglądam filmy na laptopie, lub przenośnym DVD, podziwiam widoki, a szczególnie jeśli jedziemy tak około 4, jak jest wschód słońca. Można również rysować, jeść, budzić koleżanki sms'ami o 5 nad ranem ;D Jeśli gdzieś jedziesz to miłej drogi . ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
szila Re: długa droga... 18.07.10, 14:58 ja zazwyczaj słucham muzyki , czytać w samochodzie nie mogę bo mam lokomocyjną xd , patrze przez okno , gadam z kimś przez telefon , albo oglądam film na dvd (mam takie małe w samochodzie) Odpowiedz Link Zgłoś
lumos długa droga... 18.07.10, 14:45 czytam, śpię, słucham muzyki, dokuczam bratu ;d Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: długa droga... ---> muzyka i sen 18.07.10, 14:49 jechałam 6 godzin na Hel a wyruszałam o 4:00 więc sobie pospałam Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: długa droga... ---> muzyka i sen 18.07.10, 14:54 ja zazwyczaj słucham muzyki, piszę sms, czasem czytam, śpię : D Odpowiedz Link Zgłoś
hektor18 Re: długa droga... 18.07.10, 15:34 najdłużej to jechałam 27 godz. do Macedoni, zawsze w autobusie czytam, słucham muzyki, oglądam filmy (jeśli jakieś lecą) i śpie. Jakoś ten czas wtedy pomału leci Odpowiedz Link Zgłoś
annusiaczek Re: długa droga... 18.07.10, 15:42 ja słucham muzy, czytam gazety lub spie Odpowiedz Link Zgłoś
karriiinna7665 Re: długa droga... 18.07.10, 16:10 ja kocham jeździć samochodem w długie podróże i zazwyczaj jest zbyt podekscytowana żeby spać ale zazwyczaj to czytam gazety typu bravo albo jakieś mamy, słucham muzyki na mp3, rozwiązuje krzyżówki ,rysuje,podziwiam widoki jakie są za oknem albo słucham ludzi co gadają na cb radiu bo naprawde czasami można si z nich pośmiać Miłej podróży życze Odpowiedz Link Zgłoś
chelseasmile hmm 18.07.10, 16:01 Często jeżdżę jakieś 7 godz. do cioci, w czasie podróży zazwyczaj śpię, słucham muzyki, pogram na laptopie i bawię się komórką Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: długa droga... 18.07.10, 17:26 Jak jadę pociągiem/autobusem to słucham mp3, jak jadę samochodem z rodziną to włączamy muzę i śpiewamy, bo mniej więcej słuchamy tej samej muzyki i wtedy zawsze jest smiesznie. Oprócz tego książki, gazety, smsy, rozmowy, gapienie się przez okno, i to chyba tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Re: długa droga... 19.07.10, 09:37 pisze sms-y słucham muzy na mp4.......................... Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullen366 Re: długa droga... 19.07.10, 09:43 To zależy, ja np. piszę książkę bo mam laptopa itp. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: długa droga... 19.07.10, 09:51 ja uwielbiam jeździć. czasem robię z rodzicem, najczęściej jednym, 800 km jednego dnia. wyjeżdża się o piątej i wraca się o pierwszej nad ranem. c; i wiecie co? mi wystarczą widoki zza okna, dobre radio i osoba, z którą można pogadać. i wieczorem kocyk. i jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
alass_s Re: długa droga... 19.07.10, 11:59 śpij, gadaj z koleżanką lub kolegą, słuchaj muzyki itp. Ale nie czytaj nic, bo może być ci potem niedobrze, chyba, że nie masz takich objawów Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: długa droga... 19.07.10, 12:35 Czytam książkę, słucham muzyki, śpię... Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Ja jechałam około 18 godziny... ; / 19.07.10, 14:50 W całości oczywiście. W jedną stronę 10 godzin, a z powrotem 8h. Przez większość czasu to spałam słuchając muzyki ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś