xxmuffinekxx Re: Eminem 23.07.10, 15:12 'So Bad' i 'Crack a Bottle' uwielbiam Nie wiem , może i Tobie się spodobają ^^ Z resztą w ten weekend na Vivie będzie dużo o nim , to możesz sobie obejrzeć i posłuchać jego piosenek : D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka4 lose yourself, must be ganja, shake that ass i ... 23.07.10, 15:18 i jeszcze BEAUTIFUL te wg mnie sa najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo aha 23.07.10, 15:19 Ja bym powiedziala ze in jest raperem, bo okreslenie piosenkarz do niego nie pasuje, a malo sie roznia. Przynajmniej moim zdaniem. on nie ma gorszych piosenek. Wpisz w youtube i tak sa. -,- wszystkie sa boskie. Jak Eminem obrazi w jakiejs piosence twojego Justinka, to juz go lubic nie bedziesz...-,- Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Eminem 23.07.10, 15:23 ano, podobają Ci się dlatego, że właśnie te utwory wybrane od Ciebie są śpiewane jakby przez 'nowego' Eminema i nie przypominają takiego, mocnego rapu który był kiedyś, więc jeśli słuchasz łagodnego rodzaju muzyki, bądź popu, to Ci się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: Eminem 23.07.10, 16:10 polecam : lose yourself. stan. without me. the real slim shady . like toy soldiers. just lose it. when i'm gone. crack a bottle. Hailie's song. Kim. podalam te ktore mi sie podobaja.;p Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Wszyyyyyystkie ;3 27.07.10, 20:38 Kocham Eminema i jego piosenki <3 Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: Eminem 27.07.10, 21:17 Old time sake Sing for the moment Must be the ganja Deja vu Cleaning out my closet Not afraid Talkin 2 myself So bad Murder Space bound Crack a bottle My darling Careful what you wish for Hailie's song Welcome to Detroit On fire Cinderella Man !! <33 No apologies Going through changes Seduction !! <33 Thug love xD Cold wind blows I'm back Kim Marshall Mathers Remember me Beautiful Go to sleep ! <33 Hello IF I had Insane xD Like toy soldiers Lose yourself Medicine ball Mockingbird Pistol pistol Rainman Same song and dance Say goodbye hollywood Stay wide awake The real slim shady The way I am Till a collapse When I'm gone You don't know Hey lady Never enough Kill you Odpowiedz Link Zgłoś
nevermind_ Re: Eminem 27.07.10, 21:28 Piosenka When I'm gone jest piękna. Chyba to jedna piosenka Eminema, która mną porusza. Uwielbiam ten fragment: "- Tatusiu, to ja! Pomóż mamusi, jej nadgarstki krwawią! - Ale kochanie, jesteśmy w Szwecji, jak Ty się dostałaś do Szwecji?!- Podążałam za Tobą, tatusiu. Mówiłeś, że nigdy mnie nie opuścisz. Okłamałeś mnie, a teraz sprawiasz, że mama jest smutna." Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat on nie powiedział, ze nie bd. śpiewał dla nas ! 28.07.10, 22:02 ostro, ok.3OO piosenek . ja tez zaczęłam go teraz uwielbiać . c ; eminem rlz ! < 3 on tak nie powiedział, to tylko plotka . a jesli to prawda, to udowodnijcie mi to, ze on to powiedzial . [ wywiad, nagranie ] . Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo Re: on nie powiedział, ze nie bd. śpiewał dla nas 31.07.10, 14:59 to plotka wymyślona przez naszych homo... Odpowiedz Link Zgłoś
oleksandra_xd Re: Eminem 28.07.10, 22:08 Ja najbardziej cenię go za przeszłość XD Kocham Lose yourself najbardziej z jego utworów . Dziewczyny powymieniały mnóstwo piosenek, ja jeszcze powiem o Beautiful ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Eminem 31.07.10, 15:21 Widze ,że słuchasz tylko nowych piosenek ,które są dużo gorsze od starszych utworów Ema... Posłuchaj sobie without me. Odpowiedz Link Zgłoś
goga14 Re: Eminem 31.07.10, 16:21 eee ... ja tam słucham wszystkich po kolei . x D Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Eminem 01.08.10, 00:17 Mało kto wie, że Eminem na koncercie spalił Polską flagę. Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee Re: Eminem 01.08.10, 00:35 lose youself,when i'm gone,beautiful,stan można by dużo wymieniać jeszcze. ;d Odpowiedz Link Zgłoś