mika999 Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 21.07.10, 19:09 Joe Jonas - Cześc! Kocham Cie! - Zaprzyjaźnisz się ze mną? Nie jestem taka zła - Na początek się zapoznajmy A wtedy jak bym już była jego najlepszą przyjaciółką zaczęlibyśmy ze sobą chodzić a potem byśmy się pobrali mielibyśmy 6 dzieci i żyli byśmy długo i szczęśliwie!!!! MUAHHAHAH!!!! nie no z tym ślubem i wgl to żartowałam... nie jestem aż tak porąbana na jego punkcie no ale gdyby był rzeczywiście taki super jaki się wydaje no to czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 02.08.10, 22:50 Kid Cudi. Ty i twoja muzyka jesteście wspaniali. Twoje piosenki tak często mi pomagają. Zaśpiewasz dla mnie? ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
llena Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 02.08.10, 22:54 Normalnie nie wierze.... To naprawde ty?? O matko... hahah, tak zapewne wyglądałaby rozmowa większości ani, jakieś grzeczne wypowiedzi ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
klucha2 Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 02.08.10, 23:30 Jackson Rathbone Jesteś moim największym idolem, genialnym muzykiem i aktorem, czy mogłabym dostać Twój autograf na koszulce i kartce? Nie wiem co byłoby dalej, pewnie bym dalej rozmawiała używając bardzo rozbudowanych zdań, a gdyby Jackson zechciał kontynuować to wydarzenie z pewnością pisałabym dalej na kartce, albo nie zważając na reguły mówiła dalej Odpowiedz Link Zgłoś
klucha2 Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 02.08.10, 23:32 A i jeszcze poprosiłabym o wspólne zdjęcie oraz kolejne spotkanie, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
malcia ja bym zrobiła tak.. 02.08.10, 23:39 moge zrobic sb z Tb zdjęcie i dostac autograc.? jesteś niesamowity i szanuje Cie za to co robisz.dalabym mu kartke z moim nr albo mailem i powiedziala ze mam nadzieje ze sie odezwie bo chetnie go blizej poznam ; ) xD Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia yyym. 02.08.10, 23:39 nie wiem. nie wiem wgl czy bym coś powiedziała. ale pewnie coś w stylu "jesteś wspaniały, twoje piosenki są niesamowite, tak trzymaj, nie poddawaj się, wszystko będzie ok, kocham cię." i to w jednym zdaniu. pewnie bym jeszcze coś jeszcze dodała, nie wiem. ale jak znam życie to bym zemdlała. Odpowiedz Link Zgłoś
crisp. Re: yyym. 02.08.10, 23:53 ostryyy ! nie wiem co bym powiedziała .. na pewno, że podziwiam go za jego muzykę i, że jego najnowsza płyta jest genialna . na prawdę, nie wiem . (; Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 02.08.10, 23:45 Prawdopodobnie, gdybym miała okazję spotkać się z JJ na osobności, siedziałabym bardzo speszona. Potem może zdołałabym dokładnie przyjrzeć się jego twarzy i dokładnie ją zbadać. A na końcu wydukałabym: "Jeszcze żaden głos i żadna muzyka nie wpłynęła tak na moje emocje, jak Twoja. Mam nadzieję, że będziesz szczęśliwy. Masz naprawdę cudowne usta." Coś czuję w kościach, że tak by to wyglądało.^^ Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 03.08.10, 00:25 zapewne do Matta wypaliłabym coś w stylu Jesteś najbardziej posranym człowiekiem z jakimś się kiedykolwiek zetknęłam, ale możesz mieć radochę, bo przekonałeś mnie, że normy społeczne są tylko kolejną barierą do złamania, cienką linią która dzieli rzeczy na te, które wypada i te, które nie są mile widziane. Jednak nie ma tematów tabu. Granicą jesteśmy my sami albo, jeżeli znalazłabym język w gębie zapytałabym, czy przeczytał kiedyś maila, którego mu wysłałam/łyśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 03.08.10, 09:52 myślałam nad tym całe pół roku ;3 1. Jesteś moim najlepszym przyjacielem, bratnię duszą, wsparciem i oparciem, choć nigdy cię nie poznałam i nic o tobie nie wiem, to właśnie tobie zawdzięczam życie; to że teraz jestem tu, gdzie jestem-dziękuję. 2. Jesteś wielki, jesteś geniuszem, jesteś niesamowity i wcale się nie podlizuję, tylko mówię, co myślę. 3. Życzę spokoju i szczęścia, żebyś znalazł wreszcie to (a może tą..?) co szukasz i nigdy nie przestał tworzyć, a tak poza tym, to marsz na koncert do Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
nieorginalna. Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 03.08.10, 09:57 Ewa Farna . ; d 1 . Jak się czuje po tym jak Hannah Montana skopiowała jej muzyke i nazwała ją Kiss it Goodbye ? 2 . Czy spodka się jeszcze raz z Jonas Brothers ? 3 . Jeśli Joe Jonas poprosił ją o chodzenie , zgodziłabyś się ? Tak wiem , głupie pytania , ale to cała ja. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 03.08.10, 10:03 Lisa Origliasso. 1. Kocham Cię za muzykę, którą tworzysz, za twój piękny głos. 2. Jakie osoby Cię inspirują? 3. Czy mogłybyśmy się jeszcze spotkać? Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 03.08.10, 10:09 Avril Lavigne. I love you. You are playing the great music. Will you give me the autograph? Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 03.08.10, 10:27 Rihanna. 1. jak zaczęła sie twoja przygoda ze śpiewaniem? 2. skąd czerpiesz inspirację do pisania piosenek? 3. ... pozwól że zadam ci jeszcze tylko 100 pytań xd Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 03.08.10, 11:48 Hey Justin Bieber I love you. Do you merry me ? Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats .. 05.08.10, 23:02 Kim Jaejoong jesteś porwany. Masz dwa wyjścia : być moim mężem i być moim mężem. Co wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: .. 05.08.10, 23:06 omójbożeheartuśwróciła <3333 <333333333333333333333333 Odpowiedz Link Zgłoś
lofjukitten Z pewnością byłby to Ryan Scheckler. 05.08.10, 23:05 Pewnie trema by mnie zżerała i wypaliłabym coś głupiego, ale chciałabym powiedzieć mu coś takiego: "Od kilku lat podziwiam Cię za to, kim jesteś i jak dużo wytrwałości i pracy musiałeś włożyć w to, żeby dojść tak daleko. Masz ogromny talent i trzymam za Ciebie kciuki, żebyś w dalszym ciągu dążył do kolejnych sukcesów i realizacji marzeń. Ze swojej strony mogę dodać tylko, że masz świetne ciało, jesteś mega przystojny i pewnie gdybyś mieszkał w moim mieście, to miejscowe dziewczyny zrobiłyby Ci już dawno ołtarzyk i czciłyby Cię, jak Boga' :3 Odpowiedz Link Zgłoś
squash okej. 05.08.10, 23:08 spotykam na ulicy Pete'a Wentz'a, zaczepiam go i mówię : - Jesteś cudowny. Zbieraj kolesi z fob i zejdźcie się z powrotem, proooszę. c ; *słodkie oczy* A teraz dawaj autograf i robimy słit fotkę. ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
pandoraj Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 05.08.10, 23:45 1. moze masz ochote na zakupki u mnie ? allegro.pl/item1178310525_pandora_szklo_murano_roz_aniol_love_srebro925.html Odpowiedz Link Zgłoś