agalinion uzdolnienia 23.07.10, 13:28 jeśli chodzi o moje uzdolnienia.. robię zdjęcia, moje prace można zobaczyć pod adresem www.photoblog.pl/agattag . gram na gitarze, ale śpiewać nie potrafię. Odpowiedz Link Zgłoś
muffy_x3 Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 13:39 Ja śpiewam i rysuję... Podobno mi to wychodzi, ale żadnych stron powiązanych z moimi 'talentami' nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
ixxprincessxxi Re: Artystycznie ( : ;) 23.07.10, 13:49 Ja maluję obrazy, projektuję ubrania. O blogu myślę ale jeszcze nie wiem kiedy założeę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
joluskak Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 13:57 Ja gram na flecie poprzecznym, pianinie i gitarze basowej ) Nie mam żadnych filmów ani demo. Gram w big - bandzie i po prostu nie mam czasu. Szkoła muzyczna to świetne miejsce. Polecam wszystkim! Ale uprzedzam, że niektórzy niestety nie wytrzymują tempa ( Ja właśnie w tym roku kończę ( Ale chyba pójdę na II stopień xD Odpowiedz Link Zgłoś
anita15 Pianinko 23.07.10, 15:17 A ja gram na pianinie ;** Uwielbiam to !!, chodze do szkoły muzycznej Odpowiedz Link Zgłoś
fred Opowiadanie. 23.07.10, 15:19 Ekchem... o KP oczywiscie. drei.blog.onet.pl zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
katrinnnka niech ja pomyślę... 23.07.10, 16:13 gram na organach, śpiewam, jeżdżę na rolkach , rowerze i mam talent do przyjaciół pozdrawiam ... kasia Odpowiedz Link Zgłoś
viccia_robert Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 16:47 moja zdolnosci jest przeszkadzanie i marudzenie. ale podobno ladnie spiewam ... Odpowiedz Link Zgłoś
olusiaolusia Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 22:10 Ja potrafię już dobrze grac na keybaodzie i w tym roku szkolnym mam zamiar nauczyc sie grac na giterze ! wszyscy mówią że ładnie spiewam ale ja tego nie wiem ! bardzo podobaja mi się moja rysunki ! kocham rysowac słuchając muzyki ! to mnie inspiruje ! dosyc dużo już napisłam piosenek. kocham też fotografie. więc ja będe miała trudny wybór w życiu ale ja mam zamiar w przeszłości byc archiektem (z maty jestem niezła) a to nie jest związane z niczym co teraz umiem ale ucze się angielskiego bo mam zamiar mieszkac w usa (marzenia) (ale z polaka jestem cienka ) Odpowiedz Link Zgłoś
olusiaolusia Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 22:11 jeszcze wszyscy mówią że jestem świetną aktorką (gdy byl piknik w szkole pokazaliśmy swój talent ) Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 22:19 trochę śpiewam.. - pod prysznicem, no i w szkolnym zespole a tak na poważnie to uczę się gry na gitarze;p ..rysować lubię, ale żaden ze mnie geniusz z polaka jestem niezła, ale nie piszę opowiadań, a więc chyba na gitarze i śpiewie kończą się moje uzdolnienia artystyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kcjb Re: Artystycznie ( : 24.07.10, 02:34 Tak mam ale pie.rdole was ! nic wam nie pokaze bd potem mi zasmiecac komentarze pod opowiadaniem.. swoimi głupimi komentami Odpowiedz Link Zgłoś
aga5125 Re: Artystycznie ( : 24.07.10, 09:19 jestem uzdolniona muzycznieod 6 lat gram na pianinie i spiewam tez lubie pisac opowiadania (najczxesciej fantastyczne)ale niestedety nie bede mogla ci ich pokazac bo nie prowadze bloga Odpowiedz Link Zgłoś
plotkarazny ; ) 24.07.10, 11:21 Gram na gitarze, pianinie, skrzypcach . Rysuję, piszę , śpiewam . Śpiewaniem, chciałabym się zająć profesjonalnie. Ach i jeszcze robię zdjęcie. >D Ogółem, wszechstronnie jestem uzdolniona. Odpowiedz Link Zgłoś
wizardagis Re: Artystycznie ( : 24.07.10, 12:18 Planuję zostać pisarką Moje opowiadanie i ff "Zmierzchu" możecie znaleźć na chomiku Agis_forever Zgooglujcie sobie - "Zaczynając razem" lub "List pisany przez nikogo" Gram też na pianinie I przerabiam grafikę na kompie... I wgl jestem ARTYSTKĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
vivisis Re: Artystycznie ( : 24.07.10, 13:12 Jestem dobrą aktorką. Gram w spektaklach, startuje w konkursach z dużym powodzeniem. Grałam w 2 odcinkach W11.Reżyser był zadowolony. Śpiewać umiem ale nie lubię.Nie fałszuję ale nie mam świetnego głosu i do wielu dziewczyn mi dużo brakuję. Gram na keyboardzie. Szło mi świetnie ale przez lenistwo trochę to zapuściłam. Nie ćwiczyłam a na lekcji dobrże mi szło. Gdy pomyślę jak dobrze bym grała gdybym ćwiczyła trochę mi głupio Taniec....... Tańczyłam towarzysko ale nie miałam partnera więc poszłam na HH Gdy tańczyłam HIP-HOP z siostrą pani była zachwycona, chciała nas zabrać do Warszawy./ Mama nie chciała bo ona miała ledwo 24 lata. Tańczyła też Dancehall. Jak mama zobaczyła spektakl, w którym jej uczniowie tańczyli była zszokowana. Dziewczyny kiepsko tańczące wywijały tyłkami jak prostytutki. Zabroniła nam z siostrą tańczyć(przynajmniej u niej) Potem ją i tak wywalili bo się nie zajmowała "uczniami".... Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: Artystycznie ( : 24.07.10, 13:34 Lubię występować. Przedstawienia szkolne, teatr... Może kiedyś uda mi się podążyć w tym kierunku. Poza tym piszę. Wiersze, opowiadania, zaczęłam nawet pracę nad większym projektem(dłuższa historia), ale na razie to nic poważnego. To takie ujście dla mojej wyobraźni, jednak nie zamieszczam tego na internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet piszemy :> 24.07.10, 13:55 opowiadanie - www.glosne-szepty.blog.onet.pl /wiem, reklamuję po raz 297429861, ale nieważne/ Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek29 Re: Artystycznie ( : 24.07.10, 19:08 8 lat gram na skrzypsach i śpiewam, trochę gram na fortepianie i klarnecie i nieźle się trzymam w siodle ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ninka113 Re: Artystycznie ( : 24.07.10, 23:44 ja rysuję ale moich prac raczej nie póblikuję oglądają je tylko przyjaciele i rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Artystycznie ( : 25.07.10, 00:37 Piszę opowiadania do szuflady . Chodziłam też pięć lat do Szkoły Muzycznej i grałam na fortepianie . W wolnych chwilach grywam takie tam utwory najróżniejsze . ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
dochuu. Re: Artystycznie ( : 25.07.10, 01:04 Niby umiem rysować ale jednak tylko komiksy Odpowiedz Link Zgłoś
otoja Re: Artystycznie ( : 25.07.10, 15:53 śpiewam dla przyjemności ale też na konkursach nie wiem czy mi się udaję ale inni mówią że mam talent. www.youtube.com/watch?v=8K19dS7LMVA to jedno z lepszych nagrań ale na you tube nie słychać dokładnie mojego głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
oliffka Re: Artystycznie ( : 25.07.10, 19:00 unstoppablee napisał(a): > Hej dziewczyny ( : > Ja z pytaniem o Wasze uzdolnienia artystyczne ( : > Piszecie opowiadania czy moze wolicie fotografie ? > Macie blogi przedstawiajace Wasza tworczosc ? > Jesli tak to podajcie adresy i chwalcie sie swoimi uzdolnieniami ( : > Kto wie , moze ktoras z nas zostanie kiedys znana artystka haha > Tutaj mozecie poczytac moje opowiadanie : unbalancedd.blog.onet.pl/ > Teraz Wasza kolej ( : hehe ja gram na. pianinie organach , flecie Chciałam się jeszcze uczyć na gitarze i perkuzji , Odpowiedz Link Zgłoś