julcia284 Re: Taylor Mosmen ! 22.07.10, 10:54 sorry 1 zdjęcie jest na koncercie a 2 na mieście i 1 zdjęcie miley : linka Odpowiedz Link Zgłoś
squash ? 22.07.10, 10:57 masz zdjęcia Taylor i wycinkę z Bravo, szpan. < 3 i co chciałaś przekazać? Odpowiedz Link Zgłoś
marlene ______________ 22.07.10, 10:59 Nie do końca rozumiem sensu tego wątku, ale chyba chodzi ci o spór między Taylor a Miley. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Taylor Mosmen ! 22.07.10, 10:59 O co ci chodzi? Że ściągnęła bluzkę na koncercie? Odpowiedz Link Zgłoś
nexus Re: i ? 22.07.10, 11:19 taylor momsen a nie mosmen to zasadnicza różnica . po drugie o co ci wgl chodzi dziewczyno ? Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka1 TU u u u . 22.07.10, 11:24 wiem mniej więcej o co Ci chodzi i to co o tej nowo narodzonej "wojnie" myślę to, że obie panie przesadzają aczkolwiek miley jest tu chyba trochę mniej "winna" bo momsemka wygląda jakby ostro zazdrościła sławy na tak wielką skalę. to dopiero początek taylor i naprawdę silnie jeszcze będzie walczyć o pierwsze strony w gazetach...także, jak to w szoł biznesie nie raz coś od niej zobaczymy. tak myślę. ps. julka lubię twoje wątki i chciałam Ci powiedzieć cześć. : D Odpowiedz Link Zgłoś
xamfetamina Re: Taylor Mosmen ! 22.07.10, 11:21 Nw o co ci chodzi !!!!! ale chcę wam wszystkim przekazać że KURWA Z KTÓREJ STRONY ONA GRA TEGO ROCKA ????? =/ . Posłuchajcie sb The Offspring, My Chemical Romance lub Green Day, to jest rock a nie jakieś miałczenie i troche gitary w tle ...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pinezzkaaa Re: Taylor Mosmen ! 22.07.10, 11:48 Nie bardzo rozumiem sens tego wątku. Chciałaś chyba nawiązać do ich kłótni tak ? Jeśli tak to ja osobiście wolę i popieram Taylor Momsen a nie tą zadufaną w sobie gwiazdeczke Disneya Odpowiedz Link Zgłoś