24.07.10, 18:03
No właśnie, macie psa lub psy? Jeśli tak to powiedzcie np.
Ile ma lat? Jaka rasa? Jak się nazywa? Ile już jest w was? Kochacie go, czy wam się znudził?
Możecie też dawać linki do zdjęć waszych pociech.

Ja mam suczke, Shih tzu. Nazywa się Susie smile Kocham ją baaardzo. Ma pół roku i jest z
nami od ok. 3 miesiący. Jest wspaniała, uwielbia się bawić i spać XD
Dodam zdjęcia ale poźniej, bo mam je na laptopie, a nie zabrał go facet mamy do pracy wink
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Re: Wasze Psy 24.07.10, 18:18
      Mam psa, ma 10 lat, jest kundelkiem, jest u mnie całe życie, bardzo go kocham. Zdjęcie
      jest tu:
      tutaj i
      tutaj
      • epoh Re: Wasze Psy 29.07.10, 14:24
        Mam psa , kundelka , ma około 8 lat i tyle u mnie jest . Jest bardzo posłuszny i
        bardzo go kocham . Zdjęcia mam na aparacie nie chce mi się wrzucać na komputer .
      • nick_jonas_jb Re: Nie mam. 29.07.10, 14:30
    • gratka Re: Wasze Psy 24.07.10, 19:31
      Mam suczkę i psa. Suczka wabi się Easy, a pies Dingo. Easy ma 4 miesiące, ale
      jest u nas od dwóch. Jest to rasowy Owczarek Niemiecki z rodowodem. Jest śliczna
      i słodka, a jak była bardzo malutka była strasznie urocza <3 Jest to tak mądry
      pies, że szok. W ciągu kilku dni nauczyła się: podawać łapę, leżeć, siadać,
      turlać się i przewracać na bok. I...bawi się w chowanego! Może o brzmi dziwnie,
      ale to prawda. Bardzo ją kocham, choć niejednokrotnie zalazła i za skórę. Nie
      znudzi mi się, bo tak jak ja jest przebojowa. Kocha gryźć, biegać, tulić się i
      gdy widzi, że płaczę, podbiega do mnie i przytula się bardzo mocno. Mam jej
      zdjęcie na swoim profilu, Wtedy była jeszcze malusia ;> A Dingo ma 7 lat. Jest
      mieszańcem Owczarka Niemieckiego, czyli kundelkiem. Jest z nami praktycznie
      odkąd się urodził. Kocham go. Jest mądry. Lubi się bawić. Nie mam jego fotki wink
    • temptation Re: Wasze Psy 24.07.10, 22:40
      Ja mam psa . serce. Kocham ją , ale na prawdę nie chce mi się wychodzić z nią
      na dwór. Mój piesek ma na imię Sara , ale ja na nią mówię Bari xD , nie wiem
      dlaczego... ^^ . Ma ok. 5 lat , moja siostra przygarnęła ją ok. 5 lat temu , wink
      . Jest mieszańcem , owczarek-kundel ;D.

serceserceserce
    • rosalie Re: Wasze Psy 24.07.10, 22:44
      mojego psa jeszcze nie dostałam, możliwe, ze się jeszcze nie urodził. haha. ale jak będzie
      to będę się nim zajmować. będzie moim psem, na pewno będę go kochać. będzie się
      nazywał ksawery, rasa golden retriever. c: narazie cieszę się, że rodzice zgodzili się na
      trzecie zwierzę, a kiedy je dostanę to dostanę. : d
      • kolorowa... A to mój piesek. 29.07.10, 14:36
        Ja również mam psa. Jest to to suczka i ma na imie Bajka. Jest to Husky. Bajka ma 5 lat i dostałam ją 4 miesiące po jej urodzeniu. Bardzo ją kocham.
        A to ona.
        nk.pl/#profile/22072746/gallery/album/2/3
    • kapitanmchappy Aress . xD 24.07.10, 22:44
      Mam Yorka . I owczarka Niemieckiego .

York = Ares , jest u mnie 4 latka , kocham go mocno i zrobię wszystko żeby było
      mu dobrze < 3

Owczarek = Gawa ma 1,5 roku jest też wspaniała , niestety nie może przebywać w
      domu tak często jak Ares .

Też ją kocham < 3
      • in_the_dark_xd Re: Aress . xD 24.07.10, 22:49
        - York.
        - Rok i siedem miesięcy.
        - Tofik <3.
        - Kocham go i nigdy nie przestanę, chociaż nie palę się do wychodzenia z nim na
        dwór ;-d.
        Jest kochany.
    • amethysa Mam <3 24.07.10, 22:54
      Mój piesek nazywa się Kobi. Rasa: Airedale Terrier. Mam go już 3 rok.

I to oczywiste, że go kocham. Pies nie może się znudzić.
    • alyson96 Re: Wasze Psy 24.07.10, 22:55
      Mam psa . Jest to zwykły kundelek , w październiku będzie miała rok . Nazywa się Kati
      i jest ze mną od listopada 2009. <3 Kocham ją .
      Ale miałam kiedyś psa , który nazywał się Łatek , też BYŁ kundlem . Niestety rok temu
      zagryzł go pies . : < .

• oliiviia Baster xD 24.07.10, 23:00
      mam, 7/8 lat. już sama nie wiem. ;d amstaff. Baster. ile już jest we mnie? nie
      kumam. O.o mam go od 7/8 lat. kocham.
      • oleska940 Kajtek i Szagui foty na profilu 24.07.10, 23:12

Kajtuś to pekińczyk czarny
        ma już 5 lat i tyle już go mam
        nigdy mi sie nie znudzi i sie nie nudzi ciągle mpoznaje o na nowo bo ma zwarjowany
        charakter

i Szaguś mówimy na niego Gusti ma dopiero pare miesięcy
        wzieliśmy go ze schroniska jak mial 2 miesiące

ich zdjęcia mam na profilu to zobaczcie
    • rockville. Re: Wasze Psy 25.07.10, 10:40
      jestem właścicielką czteroletniej suczki, owczarek niemiecki długowłosy. wabi
      się sara. jest cudowna, strasznie ją kocham. ;3 nigdy mi się nie znudzi. nie
      rozumiem ludzi, którzy z tego powodu oddają swoje pupile do schroniska, to okropne.
    • oldtimesakexd Re: Wasze Psy 25.07.10, 11:02
      Ja mam 2 xD Od małego są ze mną xD Obydwa kundelki, ale są po prostu słodziutkie
      <3.. Nie oddam ich nigdy.. Nigdy mi się nie znudzą, są za bardzo kochane big_grin
      • molinka Re: Wasze Psy 29.07.10, 14:02
        ja mam 2 psy .

pierwszy a raczej pierwsza ma 2,5 lat , rasy Shih-Tzu , jest mała puchata i
        głupiutka big_grin

drugi To pan Betowen i urzęduję na podwórku ( no bo jak by miał się zmieścić w
        domu ; rasa Bernardyn ) ma 6-7 lat i jest ogromny . lol . big_grin
    • caterina97 Re: Wasze Psy 29.07.10, 14:33
      nie mam psa , ale jakbym miała nazwałabym suczkę Pepsi : D
      • rikki Re: Wasze Psy 29.07.10, 14:43
        mam psa Aresa ;d i to jest chyba rasa Tosa Inu ale nie jestem pewna xD

tu jak miał dwa lata;
        https://photos.nasza-klasa.pl/15267071/7/main/9080963691.jpeg
        teraz ma pięć i dalej jest moim słodziakiem i ukochanym psiurkiem. haha ;D
        nie widział mnie dwa tygodnie i teraz ciągle się ze mną bawi xD
    • mroweczka_xxx Re: Wasze Psy 29.07.10, 14:35
      Ja mam kota . ale chciałabym baaaaaardzo psa husky. tylko mama się nie chce
      zgodzić, bo u mnie wszyscy są w pracy/szkole od 7 do 15 , a psu by było smutno
      samemu i nie rozumie, że ja będę go wyprowadzać rano, po szkole i wieczorem . sad
    • memories_ Re: Wasze Psy 29.07.10, 14:49
      Mam pekińczyka. Nazywa się Gucio, ma już 8 lat . Jest strasznie kochany. I w
      ogóle nie wyobrażam sobie teraz, jakby było bez niego <3
      • kradzieejka_ Re: Wasze Psy 29.07.10, 14:57
        Mam psa, kochanego . kwiat
        Zwie się Leser, jest już z nami od dwóch lat, rasa kundel kundelkowaty . ;3
        Kochany spryciarz . c:

• mika999 Re: Wasze Psy 29.07.10, 14:57
      Mam pieska o imieniu Kropka (nazywa się tak bo ma wielką łatkę na grzbiecie
      big_grin) to jest dziewczynka ma 7 latek (prawie 8 shock ) jest ze mną od czasu gdy
      miała 2 miesiące a może troszeczkę więcej ...
      Kocham ją ogromnie!serceserceserce lubi jeść , bawić się i spacerować
      także dużo śpi smirk

Każdy zakochuje się w niej d pierwszego wejrzenia shock

Zdjęcia nie dam bo nie mam z kąd uncertain

lserceve & peace kotki uhh no dobra w tym wątku pieski wink
    • chocolatex Re: Wasze Psy 29.07.10, 15:06
      Ja mam owczarka niemieckiego. big_grin Sara się wabi i jest z nami od 10 lat smileserce
    • nekoo Re: Wasze Psy 29.07.10, 15:55
      ja mam 6 psow xD
      wszystkie kocham.
      1.Oskar-mieszaniec.ma 7 lat i jest od narodzin ;p
      2.Wiktoria(w rodowodzie Momo)-szpic wilczy.ma 4 lata.jest z nami od narodzin ;p
      3.Momo(w rodowodzie Orla)-szpic wilczy.ma 11 lat.jest z nami od 5 lat
      4.Apa(w rodowodzie Dega)-szpic wilczy.ma 7 lat.jest z nami od 5 lat
      5.Abi-pekinczyk albinos.ma 2lata.jest z nami od roku
      6.Tequila-pekinczyk.ma 4msc.jest z nami od 2tyg.
    • annblabla Re: Wasze Psy 02.08.10, 12:06
      Coco, wyżeł niemiecki, 11 miesięcy, jest od 5 miesięcy. Kocham ją! Jak pies może
      się znudzić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka