truskaffkaxd 24.07.10, 21:12 hej , zaczęłam mieć krosty na policzkach i postawiam kupić jakiś peeling jaki polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalcia123403 Re: Peeling , pomocy 25.07.10, 17:09 polecam Joanny Natura ja mam arbuzowy. i polecam tonik matujący i żel z mikrogranulkami perfecty no problem.;! Odpowiedz Link Zgłoś
truskaffkaxd Re: Peeling , pomocy 25.07.10, 17:47 Pomoże jeszcze ktoś zależy mi na tym : ) Odpowiedz Link Zgłoś
dziposs_. Re: Peeling , pomocy 25.07.10, 17:33 poszukaj sobie produktów z `nivei . najlepsze są . Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo Re: Peeling , pomocy 26.07.10, 11:20 Kup sobie z Avonu, ja ma i fajny jest. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo perfecta 26.07.10, 15:21 polecam peelingi z perfecty, ale jednak na krosty najlepsze byloby siarkowe mydło, lub protex, a do tego afronis . to serio działa . Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi Re: Peeling , pomocy 26.07.10, 15:28 ja ci plecam iść najpierw do dermatologa, a nie na własną reke...trądzik trzeba leczyć....peeling może wszystko podraznić i pogorszyć...produkty w drogeriach nie leczą, tylko łagodzą!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vinnara_ Re: Peeling , pomocy 26.07.10, 16:56 milejdi ma rację, idź do dermatologa, jak to trądzik to przepisze ci antybiotyki etc. a jeżeli to będą to po prostu krosty, które wyskoczyły to ja polecam Ziaję, jeżeli masz skórę wrażliwą to Nuno, Peeling Enzymatyczny, a jeżeli nie to Ziaja Pro, Bardzo mocny peeling z mikrogranulkami. Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: Peeling , pomocy 26.07.10, 18:20 Polecam `peeling myjący z joanna Naturia`. Jest niedrogi ,możesz go kupić w różnych wersjach.Bardzo ładnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chanelka Re: Peeling , pomocy 29.07.10, 21:10 Peelingi z Joanny są fajne i mają świetne zapachy, ale pamiętaj że jeżeli masz ropne wypryski należy użyć peeilngu enzymatycznego(np. z Ziaji) bo zwykłym tylko pogorszysz stan swojej cery. Odpowiedz Link Zgłoś
joanka Re: Peeling , pomocy 29.07.10, 21:44 OMG - jeśli to trądzik jest, nie tylko pojedyncze pryszcze to NIE WOLNO UŻYWAĆ PEELINGÓW!!!! Podrażniasz tylko skórę. Jeśli po prostu z powodu dorastania zmienia Ci się cera to zainwestuj w któryś z preparatów przeznaczonych do pielęgnacji młodej skóry - under twenty czy coś w tym stylu. Jeśli nie jesteś pewna co i jak skorzystaj z porady dermatologa, dobierze coś co jest najlepsze dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Peeling , pomocy 04.08.10, 16:00 garnier peeling brusher ;dd ja sobie właśnie za niedługo kupuje ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
5 Peeling , pomocy 04.08.10, 16:08 Peelingiem tylko pogorszysz sytuację. Radzę wybrać się do dermatologa. Odpowiedz Link Zgłoś