Dodaj do ulubionych

....!!! Nieśmiała !!!.... pomocy.....

25.07.10, 14:20

Tak...
Jestem bardzo nie śmiała i nie wiem jak mogła bym to zmienić ....
W moim otoczeniu przebywa wielu bardzo przystojnych kolesi ale nie mam odwagi zagadać ...
Przeważnie to oni podchodzą i zaczynają rozmowę, ale ja chciała bym wyleczyć się z bycia nieśmiałą .......
Pomocy........ <33 <33 <33
Obserwuj wątek
    • kolczyk Re: ....!!! Nieśmiała !!!.... pomocy..... 25.07.10, 14:29
      Sama kiedyś byłam bardzo nie śmiała. Nikt nie widział o moim istnieniu,a ja miałam swójmały świat.Jednak pewnego dnia przełamałam się.! Musisz uwierzyć wsiebie i zmienićtok myślenia zamiastmyśeć "nie nie podejdedo tego kolesia bo mnie wybrechta" myśl" aco mi szkodzi,świat sie na tym nie skonczy, powie nie to powiem zeby sie walił i już" Zlewaj na zdanie innych i bądź optymistką myślącą na zapas xD Ja taka jestem i jest fajnie. Nie bój się wyzwań i baw na całego póki masz czas smile Pozdrawiamkiss
    • aivelen Re: ....!!! Nieśmiała !!!.... pomocy..... 25.07.10, 14:30
      metoda małych kroczków? no nie wiem. też jestem raczej nieśmiała. nie wyznaczam sobie codziennych celów, czy innych takich bzdur. po prostu jak mi przychodzi napad nieśmiałości, to mowie sobie, ze mam wszystko gdzieś i to co zrobie mi i tak nie zaszkodzi. ide na zywioł. a jesli znasz sie z tymi chłopakami, to czego sie wstydzisz?
      no tak, łatwo mi mowic, nie znam do końca sytuacji xD powodzenia w zwalczaniu tej słabosci. i bycie smiałą przecież nie przydaje sie tylko do kontaktów z "słitaśnymi kolesiami".
    • indywidualistka Re: ....!!! Nieśmiała !!!.... pomocy..... 25.07.10, 14:32
      Powiem Ci szczerze, że nie wyglądasz na nieśmiałą osobę, wręcz przeciwnie. wink
      • ladygirl1996014 pozory mylą!!! 27.07.10, 08:14
        Ja jestem nie śmiała względem facetów a co do innych spraw nie mam problemów smile
    • rozalie32 Re: ....!!! Nieśmiała !!!.... pomocy..... 25.07.10, 14:36
      Zdobądź się na odwagę i zacznij z nimi gadać swobodnie. To działa. Też tak
      miałam, a teraz sama zawieram znajomości.
    • oldtimesakexd Re: ....!!! Nieśmiała !!!.... pomocy..... 25.07.10, 14:41
      Hmm doskonale Cie rozumiem.. uncertain Ja również jestem strasznie nieśmiała.. uncertain i tak
      samo nie potrafię często zagadać do kolesi.. xD Oczywiście mam ten duży plus,
      ponieważ to oni pierwsi do mnie zagadują.. Ale cóż..uncertain

Musisz się przełamać. Inaczej wszystko, co najlepsze przejdzie Ci koło nosa.. uncertain
    • karlinka98 Re: ....!!! Nieśmiała !!!.... pomocy..... 25.07.10, 20:41
      mam ten sam problemcrycrying. ale zawsze muwie sobie 'co mnie to obchodzi' albo co oni mi
      zrobia' i troche pomaga.
    • anne05 Re: ....!!! Nieśmiała !!!.... pomocy..... 26.07.10, 22:22
      Też jestem bardzo nieśmiała, ale już się z tym pogodziłam. Próbowałam to zmienić, ale nic
      z tego. Ale nie martw się, większości ludzi nieśmiałość kojarzy się z ciepłem. smile
    • llena Re: ....!!! Nieśmiała !!!.... pomocy..... 26.07.10, 22:29
      Musisz się odważyć i przełamać smilesmile

Powodzenia coolcool
      Pozdr.
    • popputofniczy . 26.07.10, 22:58
      mam to samo co ty! witaj w klubie wink
    • malcia wejdz tu.! :) 26.07.10, 23:02
      cóż,odwagi od tak nie zdobędziesz.ale nie ma co się martwic.nieśmiałośc dla coniektórych bywa urocza smile
    • elza1502 Re: ....!!! Nieśmiała !!!.... pomocy..... 26.07.10, 23:04
      zaspiewaj sobie pod nosem piosenke Feela "Pokonam siebie" xD
    • chocolatex Re: ....!!! Nieśmiała !!!.... pomocy..... 27.07.10, 11:49
      " Nie daj się, ludzie niech swoje myślą ". smile
    • kazymuu Re: ....!!! Nieśmiała !!!.... pomocy..... 30.07.10, 09:13
      musisz pokonać swoją nieśmiałość.
      • nora. Re: ....!!! Nieśmiała !!!.... pomocy..... 30.07.10, 09:20
        Musisz się przełamać, ale od razu nie przesadzaj ;p Nie bądź odważna na siłę ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka