zuziora_
25.07.10, 22:52
Na wstępie bardzo proszę o nieusuwanie wątku. Wiem, że taki wątek pewnie i był ze 100
razy, ale myślę, że moja sytuacja lekko różni się od innych. No więc od początku.
Wczoraj wróciłam z kolonii i obecnie mam już 4 lata Nokię5200. Mój telefon bardzo kiepsko
łapał zasięg - choć linie elektryczne były totalnie przed ośrodkiem. Wszystkie dziewczyny
miały w pokoju zasięg - Sony Erickson ,Motorolla, i jeszcze LG Cookie kp500. Bardzo
spodobał mi się ten telefon, tak że powiedziałam o tym rodzicom. W mojej obecnej
komórce nie wiele mieści się piosenek. Szczerze? Tylko 3. Bez karty z aparatu - nie żyję. I ta
właśnie koleżanka nawet bez karty ma podobno 2 GB wolnego miejsca. Teraz w wolnej
chwili spojrzałam na opinię internautów mających ten telefon. I w sumie opinie były bardzo
podzielone. Bateria, która kończyła się w ciągu 2 dni, zawiecha w pisaniu wiadomości,
patrzenia w menu... i przeciwnie. Najpierw, że zdjęcia są zamazane, potem że jest dobry
aparat fotograficzny...
No i moje pytanie bierze się stąd;
- Od czego to zależy? I czy polecacie Cookie? Dephi raczej odpada. Jest taki nijaki moim
zdaniem. Liczę na waszą pomoc i za każdą odpowiedź serdecznie dziękuję.