dziurka 26.07.10, 08:38 Co o tym myślicie. On ciągle o niej mówi. Czytałam gdzieś że ją podrywał. Myślicie żę do sibie pasują? Tylko błagam bez komentarzy typu: o boże kogo to interesuję?! innych tematów do rozmów nie macie? wystarczy kliknąć na czerwony kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donia2107 Re: Czy Sterlingowi Knightowi podoba się Demi Lov 26.07.10, 08:41 Myślę że pasują do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
julcia284 Re: Czy Sterlingowi Knightowi podoba się Demi Lov 27.07.10, 20:30 a bo ja wiem Odpowiedz Link Zgłoś
olusia.kielce Re: Czy Sterlingowi Knightowi podoba się Demi Lov 26.07.10, 13:03 oczywiście, że tak. Skoro występował w Słonecznej Sonny: Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Czy Sterlingowi Knightowi podoba się Demi Lov 26.07.10, 16:39 Sterling Knight jest super. Niech robi co chce byleby szczęśliwy był Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadylan Demi i Joe. =) 27.07.10, 13:49 Pasują do siebie ale lepiej by było jak by Demi była z Joe Jonasem. (; Odpowiedz Link Zgłoś
2468 Re: Czy Sterlingowi Knightowi podoba się Demi Lov 27.07.10, 19:42 Nie wiem nie czytam w myślach Odpowiedz Link Zgłoś
simpson Re: Czy Sterlingowi Knightowi podoba się Demi Lov 27.07.10, 15:10 To dość dziwne, że Chad w Słonecznej Sonny nagle zaczął mówić do Sonny m'lady i tak bronić ją we wszystkim (widziałam kilka najnowszych odcinków SS na YouTube). Szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to, czy będą razem, czy nie. Ale może gdyby jednak byli, Joe Jonas zatęskniłby za Demi Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualistka Re: Czy Sterlingowi Knightowi podoba się Demi Lov 27.07.10, 15:20 A skąd ja mam wiedzieć, czy Sterlingowi podoba się Demi? ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: Czy Sterlingowi Knightowi podoba się Demi Lov 27.07.10, 15:23 oboje brzydcy jak mój zadek czyli pasują do sb Odpowiedz Link Zgłoś
kaka_12 Re: Czy Sterlingowi Knightowi podoba się Demi Lov 27.07.10, 19:47 Demi i Sterling.?Yhhh nie nie wiem, oni do siepie nie pasuja,ale zobaczymy jak to bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Czy Sterlingowi Knightowi podoba się Demi Lov 27.07.10, 19:53 oni na razie nie mogą być razem bo ktoś mógłby zgłosić to do prokuratury bo nieletni nie może być z 18+... jak dla mnie to za duża różnica wieku. a ten cały sterling jest ohydny! Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Czy Sterlingowi Knightowi podoba się Demi Lov 27.07.10, 20:04 ta, zapytaj się go osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Czy Sterlingowi Knightowi podoba się Demi Lov 27.07.10, 20:05 NIe interesuje mnie to xp Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Sterling + Demi = ? 27.07.10, 20:10 hmm , raczej do siebie pasują choć ostatecznie sama nie wiem , bo Sterling bardziej pasuje do Danielle Cambpell a Demi do Taylora Lautnera ( żart) Demi może być na razie sama bo gdy zerwał z nią Joe to nie mam jakiegoś upatrzonego faceta dla niej Odpowiedz Link Zgłoś
jazzy Re: Czy Sterlingowi Knightowi podoba się Demi Lov 27.07.10, 20:11 Sterlig Knight jest NAJPIĘKNIEJSZY na świecie, i wolałabym żeby to on był moim chłopakiem ; D Pasuje do Demi,ale wątpię że będą razem.. Może tylko w Sonny with a chance. Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia Re: Czy Sterlingowi Knightowi podoba się Demi Lov 27.07.10, 20:25 wątpie Odpowiedz Link Zgłoś