kaajul 27.07.10, 10:49 mam pyanie:interesujecie się jakąś drużyną (popularną) w kosza? ja szaleje za Czarnymi(ze Słupska) lubię także Anwil Włocławek.....a może w waszej miejscowości jest taka drużyna? zapraszam do rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaajul Re: Energa Czarni Słupsk, Anwil Włocławek i..... 27.07.10, 10:50 daalej;-> Odpowiedz Link Zgłoś
kaajul Re: Energa Czarni Słupsk, Anwil Włocławek i..... 27.07.10, 10:59 jestescie Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: Rhlow 28.07.10, 20:04 oczywiście. Jestem z Włocławka, więc oczywiście kocham koszykówke i Anwil. Ale Czarni tez są spoko. a mój ulubiony koszykarz to David Logan, który niestety był w Prokomie. teraz juz nie jest, bo przeniósł się chyba do reprezentacji Polski. takie slyszałam plotki Odpowiedz Link Zgłoś
kaajul @alice.... 28.07.10, 21:09 nom Logan.... a ja najbardziej lubię Barletta... znajome nazwisko,prawda? Tak samo jak Dunn Odpowiedz Link Zgłoś
kaajul Re: @alice.... 29.07.10, 10:58 nom;DDD a na wycieczce(we Włocławku) to jak byliśmy to przewodnik się zapytał kto wie jaka drużyna tu gra i w jaki sport, a mój kolega z końca autobusu wołał: "Julka Julka wie ona ich lubi" no i teraz wszyscy wiedzą że lubię Czarnych i Anwil ;D Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: @alice.... 29.07.10, 11:22 hahahaha. to chyba dobrze. wycieczki po Włocławku?? a myslałam że to takie zadupie, ze nikt tu nie zagląda . Odpowiedz Link Zgłoś
kaajul Re: @alice.... 29.07.10, 11:31 wracaliśmy z Warszawy ;p A taka jedna nauczycielka to jak przejeżdzaliśmy kolo hali to krzyczała: na pewno ludzie idą na mecz! Ja za telefon, dzwonie do cioci (obeznana w tym) i się pytam i potem "zabłysnęłam" tym,że dzisiaj nie grają! hehe (8 maja) Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: @alice.... 29.07.10, 13:47 na hali się ciągle coś dzieje nie tylko mecze. nawet jak chłopaki idą grac na boisku ( obok0 to tam się przebierają. Odpowiedz Link Zgłoś
pauula Re: Energa Czarni Słupsk, Anwil Włocławek i..... 29.07.10, 11:34 nie interesuję się koszykówką . Odpowiedz Link Zgłoś