rosalie11 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 10:13 Ginny z HP lub Alice ze Zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 10:19 Zmierzch-Alice, albo Rosalie Pamiętniki Wampirów-Meredith Harry Potter-Hermiona Odpowiedz Link Zgłoś
made Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 10:42 Do HP oczywiście Hermiona Pamiętnik księżniczki - jako kot lub główna bohaterka no i seria niefortunnych zdarzeń jako wioletka Odpowiedz Link Zgłoś
dima4ever Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 10:53 "Pamiętniki wampirów" - Elena "Dom nocy" - Zoey Redbird "Zmierzch" - Bella : P Odpowiedz Link Zgłoś
bellscullen Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 10:54 ja bym chciała do zmierzchu(cała saga) jako Alice albo Bella Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 11:04 do jakiegoś horroru zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
bella99 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 11:19 w zmierzchu .!! --> Bella hmm?.. mieć u boku takiego Edwarda... lub być alce ewentualnie renesme.. Odpowiedz Link Zgłoś
domi.n.iska Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 11:38 "Duma i Uprzedzenie" jako Lizzie; "Zmierzch" jako Alice; "Pamiętnik" jako Allie; "Trzy tygodnie w Paryżu" jako Kay; "Pamiętnik Księżmniczki" jako Mia Odpowiedz Link Zgłoś
papikoka8 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 11:26 w zmierzchu . . . oczywiście bella. < 3. Odpowiedz Link Zgłoś
wercia.lol Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 11:29 Oczywiście jako Bella lub Alice do całej Sagi Zmierzchu i do "Błękitnokrwiści" jako Schuler Van Alen lub Blis Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 11:36 ja bym chciała wcielić się w hermionę w harrym potterze. kręci mnie ten świat pełen magii, dziwacznych istot i czarodziejów :3 Odpowiedz Link Zgłoś
cathy . 29.07.10, 11:36 Pamiętniki Wampirów - Damon <3 Kroniki Wampirów - Lestat <3 Kroniki Wardstone - Tom Harry Potter - Hermiona Jeźdźcy smoków z Pern - Ramoth Intruz - Wagabunda Wojny czarownic -Anaid Dziedzictwo - Saphira <3 Zwiadowcy - Will Dary Anioła - Isabel Ulysses Moore - Julia Trochę tego jest, co? xD Odpowiedz Link Zgłoś
domkaczeska Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 11:45 Saga zapoczątkowana książką "Jak poślubić wampira milionera" - nowa postać, jakaś zabójczo piękna wampirzyca, manager albo naukowiec w Romatech Industries, podrywałaby Gregori'go Ewentualnie Shanna, ale tylko ewentualnie No i chciałabym strasznie być bohaterką moich twórczości Odpowiedz Link Zgłoś
avrillavigne13 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 11:50 Do Serii Ulysses Moore: Julia Covenant Odpowiedz Link Zgłoś
kiniusiabells Do jakiej książki chcielibyście się przenieść? 29.07.10, 11:59 oczywiście do sagi zmierzch i chciałabym być Bellą lub Alice Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 12:09 ZMIERZCH - bella xD Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 12:15 Felix , net i nika : Nika HP: Ginny Zmierzch : Alice Pamiętniki Wampirów : Bonnie , albo Elena Odpowiedz Link Zgłoś
albeit Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 12:16 Gdyby w ogóle była taka możliwość chciałabym się przenieść do książki pt. " The Vampire Diaries " - " Pamiętnik Wampirów ". A tam chciałabym się wcielić w postać Eleny. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
domcia97 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 12:18 miska712.mondozoo.com plis ;* ;d . Odpowiedz Link Zgłoś
emotkablackrous Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 12:18 Księ życ w nowiu jako bellla ( zrobiłambym tak żeby to bella czyli ja wybrała jacoba ) Odpowiedz Link Zgłoś
nati11427 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 12:23 ja chcialabym byc Bellą ze Zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
marzka Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 12:26 Ania z Zielonego Wzgórza - Ania Odpowiedz Link Zgłoś
twilightwoman Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 12:32 Chciałabym sie przenieść do Harry' ego Pottera i być Hermioną albo Luną albo Nimfadorą Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczkowata "Kroniki Wampirów" <3 29.07.10, 12:34 "Kroniki Wampirów" oczywiście. A jaką chciałabym być w nich postacią to nie wiem, najlepiej sobą i zakochałabym w sobie Lestata ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
nawa Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 12:42 Vampries Diaries Caroline Odpowiedz Link Zgłoś