Dodaj do ulubionych

Do jakiej książki chcielibyście się przenieść?

• noveen Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 12:54
      Szczerze mówiąc, często kiedy czytam książkę, wyobrażam sobie, że jestem jej
      częścią smile. Chętnie zostałabym bohaterką powieści Stephena Kinga (np. 'Ręki
      Mistrza'), zawsze pociągały mnie mroczne i nieco skomplikowane postacie,
      posiadające niezwykłe zdolności.
    • mariposa_ Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 13:00
      Jakoś tak najbardziej chciałabym się znaleźć w Hogwarcieserce. Byłabym pewnie Hermioną albo jakąś dziewczyną ze szkoły. No i jeszcze fajnie by było w Zmierzchu zostać Bellą, Alice lub Bree. smile W książce 1-800-Jeśli widziałeś zadzwoń chciałabym zostać Jess ;p
    • psiapsiolaxdd Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 13:02
      chciałabym wejść do Zmierzchu i chciałabym w nim być Bellą lub Alice wink cool
    • gabka123 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 13:07
      w HP chyba Ginny
      w Zmierzchu Renesmee lub Belląkiss
    • emmaj660 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 13:13
      HP Draco Malfoy lub Harry Potter
      lub
      Władca Pierścieni Legolas smilesmile
    • lullabella Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 13:20
      Ja do Sagi Zmierzch jako <uwaga!!!> zUa, potworna Jane big_grin
      Do Wampirów z Morganville jako Claire
      Szeptem jako Nora
    • michael15 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 13:25
      Hmm... ja albo do Harrego Pottera (jak większośćsmile ) albo, co jest chyba bardziej oryginalne
      do Ogniem i Mieczem
    • ponytka Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 13:28
      ja bym chciała wejść do książki Wampiry z Morganville jako Claire. <3
      albo do Miasta Kości [ogólnie serii Dary Anioła ;d] jako Clary. <3
      Shane i Jace rlz! ;D
    • pollunia1 Hm... 29.07.10, 13:46
      Ja bym weszła do serii
      Pośredniczka - Meg Cabot, jako Susannah Simon ; ))
      Jeszcze do Zmierzchu jako Alice lub Jane,
      do 1-800-Jeśli-Widziałeś-Zadzwoń jako Jess Mastriani,
      do Vampire Diaries jako Elena Gilbert
      i do Gossip Girl jako Blair Waldorf lub Jenny Humphrey
      • evil___bitch Re: Hm... (J.R Ward "Bractwo Czrnego Sztyletu") 29.07.10, 13:59
        W związku z moją od niedawna odkrytą obsesją na punkcie paranormal romance
        zdecydowanie chciałabym się przenieśc do książki ,a raczej serii J.R Ward "Bractwo
        Czrnego Sztyletu" do książki pt. Wieczna Miłość. wink

Jako postać Belli.(i nie ma tu żadnego zwiążku z sagą Zmierzchu.tongue_out)

Tak wgl jestem ciekawa czy ktoś z czytał już ,któryś tom z sagi ? (oczywiście chodzi o
        B.C.S)smile
    • zuta Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 14:02
      Harry Potter i obojętni kim bym tam była
    • kinia. Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 14:04
      A JA DO ZMIERZCHU BYC BELLA ALICE ESME LUB ROSALIE
    • nancy1297 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 14:17
      Do "Pamiętnika Wampirów" jako Elena (Damon <3)
      albo
      Do "Świat Nocy-Wybrani" jako Rashel Jordan (Quinn <3)
      albo
      Do "Świat Nocy-Córki Nocy" jako (chociaż jej nie lubię) Mary-Lynnette (Ash <3)
      albo
      Do "Świat Nocy-Światło Nocy" jako Keller
      albo
      Do "Domu Nocy" jako Zoey, oczywiście nie byłabym taka głupia wink

No i jeszcze na pewno pełno innych, ale te mi pierwsze przyszły do głowy smile
    • pattisonka5 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 14:30
      <oryginalnie> oczywiscie Bellą tylko nie chciałabym przeżyć 2 czesci 'księżyca w nowiu' serce
    • natusia__95 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 14:53
      Ja do sagi "Wrota Czasu " jako Julia
      i do trylogii " Wojna Czarownic " jako Selene smile
    • szalona_fanka46 Kilka tego ^^ 29.07.10, 14:57
      'Harry Potter' oczywiście - Ginny lub Luna (ewentualnie Snape xD)
      'Miasto Kości' - Isabelle
      'Błękitnokrwiści' - Bliss
      'Zmierzch' - Alice, Rose lub Jane
      'Ulysses Moore' - Julia, Obliwia lub Gwendalina
      'Kod Leonarda da Vinci' - Sophie

to tyle ^^
    • orginalna Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 14:59
      Pamiętnik zakochanej nastolatki - Greta !
    • demily33 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 15:05
      Zmierzch - Rosalie
      Wampy - Lilith
      Akademia Wampirów - Rose
      Miasto Kości - Clary lub Isabelle
      Gone.Zniknęli - Astrid
      kiss
    • kassieek Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 15:20
      Ja bym chciała do Zmierzchu smileserce
    • wolfgirl Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 15:38
      Do "Intruza" jako Wanda/Mel, do "Zmierzchu" jako Rosalie
      albo do "Dumy i uprzedzenia" jako Elisabeth

Dużo takich jest smile
    • lisia111 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 15:40
      na pewno do Zmierzchu (Alice)
      i Morganville Vampires ale nie wiem w kogo;D
    • zouza_ Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 15:58
      do Harrego Pottera .
      i chciałabym być albo Ginny Weasley albo Hermioną Granger .
      • monique18 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 16:13
        Hmm... Do Sagi 'Zmierzch' oczywiście wink Ale chciałabym być postacią, jakiej nie
        było w książce, choć najprawdopodobniej Cullen'ówną - "20-latkę" średniego
        wzrostu, o szczupłej sylwetce, złoto-brązowych oczach, długich brązowych włosach
        i imieniu Lorelei, Genevieve, Scarlett albo Raven xD
        • monique18 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 16:22
          I jeszcze o charakterze podobnym do Edward'a z domieszką Emmett'a w dziewczęcej
          wersji tongue_out
    • montanacyrus Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 16:02
      Braciszkiem Ronnie w "Ostatniej Piosence"
      wiem dziwne, ale pokochałam tego chłopczyka xD
    • julka100 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 16:18
      Ja bym chciała do atramentowej trylogi . choc może i bym się bała żmijogłowego Basty
      Mortoli i ... capricorna!smile
      • bucikowa Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 16:52
        Do Władcy Pierścieni. Jako Legolas, Gandalf lub Galadriela smile
        • euforiia Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 01.08.10, 19:53
          Saga zmierzch . ♥
    • vampiresfan Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 16:49
      W zmierzchu oczywiście Bella , ewentualnie Alice , w pamiętnikach wampirów
      Elena, w Harrym Potterze, Ginny albo Hermiona,w Domu nocy Zoey

Każdy zawsze chce być główną postaciąwink
    • kazymuu Miecz Prawdy. 29.07.10, 16:54

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka