noveen Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 12:54 Szczerze mówiąc, często kiedy czytam książkę, wyobrażam sobie, że jestem jej częścią . Chętnie zostałabym bohaterką powieści Stephena Kinga (np. 'Ręki Mistrza'), zawsze pociągały mnie mroczne i nieco skomplikowane postacie, posiadające niezwykłe zdolności. Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa_ Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 13:00 Jakoś tak najbardziej chciałabym się znaleźć w Hogwarcie. Byłabym pewnie Hermioną albo jakąś dziewczyną ze szkoły. No i jeszcze fajnie by było w Zmierzchu zostać Bellą, Alice lub Bree. W książce 1-800-Jeśli widziałeś zadzwoń chciałabym zostać Jess ;p Odpowiedz Link Zgłoś
psiapsiolaxdd Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 13:02 chciałabym wejść do Zmierzchu i chciałabym w nim być Bellą lub Alice Odpowiedz Link Zgłoś
gabka123 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 13:07 w HP chyba Ginny w Zmierzchu Renesmee lub Bellą Odpowiedz Link Zgłoś
emmaj660 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 13:13 HP Draco Malfoy lub Harry Potter lub Władca Pierścieni Legolas Odpowiedz Link Zgłoś
lullabella Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 13:20 Ja do Sagi Zmierzch jako <uwaga!!!> zUa, potworna Jane Do Wampirów z Morganville jako Claire Szeptem jako Nora Odpowiedz Link Zgłoś
michael15 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 13:25 Hmm... ja albo do Harrego Pottera (jak większość ) albo, co jest chyba bardziej oryginalne do Ogniem i Mieczem Odpowiedz Link Zgłoś
ponytka Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 13:28 ja bym chciała wejść do książki Wampiry z Morganville jako Claire. <3 albo do Miasta Kości [ogólnie serii Dary Anioła ;d] jako Clary. <3 Shane i Jace rlz! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pollunia1 Hm... 29.07.10, 13:46 Ja bym weszła do serii Pośredniczka - Meg Cabot, jako Susannah Simon ; )) Jeszcze do Zmierzchu jako Alice lub Jane, do 1-800-Jeśli-Widziałeś-Zadzwoń jako Jess Mastriani, do Vampire Diaries jako Elena Gilbert i do Gossip Girl jako Blair Waldorf lub Jenny Humphrey Odpowiedz Link Zgłoś
evil___bitch Re: Hm... (J.R Ward "Bractwo Czrnego Sztyletu") 29.07.10, 13:59 W związku z moją od niedawna odkrytą obsesją na punkcie paranormal romance zdecydowanie chciałabym się przenieśc do książki ,a raczej serii J.R Ward "Bractwo Czrnego Sztyletu" do książki pt. Wieczna Miłość. Jako postać Belli.(i nie ma tu żadnego zwiążku z sagą Zmierzchu.) Tak wgl jestem ciekawa czy ktoś z czytał już ,któryś tom z sagi ? (oczywiście chodzi o B.C.S) Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 14:02 Harry Potter i obojętni kim bym tam była Odpowiedz Link Zgłoś
kinia. Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 14:04 A JA DO ZMIERZCHU BYC BELLA ALICE ESME LUB ROSALIE Odpowiedz Link Zgłoś
nancy1297 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 14:17 Do "Pamiętnika Wampirów" jako Elena (Damon <3) albo Do "Świat Nocy-Wybrani" jako Rashel Jordan (Quinn <3) albo Do "Świat Nocy-Córki Nocy" jako (chociaż jej nie lubię) Mary-Lynnette (Ash <3) albo Do "Świat Nocy-Światło Nocy" jako Keller albo Do "Domu Nocy" jako Zoey, oczywiście nie byłabym taka głupia No i jeszcze na pewno pełno innych, ale te mi pierwsze przyszły do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
pattisonka5 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 14:30 <oryginalnie> oczywiscie Bellą tylko nie chciałabym przeżyć 2 czesci 'księżyca w nowiu' Odpowiedz Link Zgłoś
natusia__95 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 14:53 Ja do sagi "Wrota Czasu " jako Julia i do trylogii " Wojna Czarownic " jako Selene Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Kilka tego ^^ 29.07.10, 14:57 'Harry Potter' oczywiście - Ginny lub Luna (ewentualnie Snape xD) 'Miasto Kości' - Isabelle 'Błękitnokrwiści' - Bliss 'Zmierzch' - Alice, Rose lub Jane 'Ulysses Moore' - Julia, Obliwia lub Gwendalina 'Kod Leonarda da Vinci' - Sophie to tyle ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
orginalna Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 14:59 Pamiętnik zakochanej nastolatki - Greta ! Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 15:05 Zmierzch - Rosalie Wampy - Lilith Akademia Wampirów - Rose Miasto Kości - Clary lub Isabelle Gone.Zniknęli - Astrid Odpowiedz Link Zgłoś
kassieek Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 15:20 Ja bym chciała do Zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgirl Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 15:38 Do "Intruza" jako Wanda/Mel, do "Zmierzchu" jako Rosalie albo do "Dumy i uprzedzenia" jako Elisabeth Dużo takich jest Odpowiedz Link Zgłoś
lisia111 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 15:40 na pewno do Zmierzchu (Alice) i Morganville Vampires ale nie wiem w kogo;D Odpowiedz Link Zgłoś
zouza_ Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 15:58 do Harrego Pottera . i chciałabym być albo Ginny Weasley albo Hermioną Granger . Odpowiedz Link Zgłoś
monique18 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 16:13 Hmm... Do Sagi 'Zmierzch' oczywiście Ale chciałabym być postacią, jakiej nie było w książce, choć najprawdopodobniej Cullen'ówną - "20-latkę" średniego wzrostu, o szczupłej sylwetce, złoto-brązowych oczach, długich brązowych włosach i imieniu Lorelei, Genevieve, Scarlett albo Raven xD Odpowiedz Link Zgłoś
monique18 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 16:22 I jeszcze o charakterze podobnym do Edward'a z domieszką Emmett'a w dziewczęcej wersji Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 16:02 Braciszkiem Ronnie w "Ostatniej Piosence" wiem dziwne, ale pokochałam tego chłopczyka xD Odpowiedz Link Zgłoś
julka100 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 16:18 Ja bym chciała do atramentowej trylogi . choc może i bym się bała żmijogłowego Basty Mortoli i ... capricorna! Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 16:52 Do Władcy Pierścieni. Jako Legolas, Gandalf lub Galadriela Odpowiedz Link Zgłoś
euforiia Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 01.08.10, 19:53 Saga zmierzch . ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
vampiresfan Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 16:49 W zmierzchu oczywiście Bella , ewentualnie Alice , w pamiętnikach wampirów Elena, w Harrym Potterze, Ginny albo Hermiona,w Domu nocy Zoey Każdy zawsze chce być główną postacią Odpowiedz Link Zgłoś