kajka11 Re: Odbieranie telefonów ... 04.08.10, 23:51 jeśli telefon jest mój : -Hej -Cześć -O co chodzi ? -Tak ? Jeśli domowy : - Tak, słucham - Dzień dobry.W czym mogę pomóc. -Słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
euforiia Re: Odbieranie telefonów ... 04.08.10, 23:57 W zależości kto dzwoni , najczęście mówie sucham a jak dziwnią przyjaciółki to mówie CZEGO Odpowiedz Link Zgłoś
euforiia Re: Odbieranie telefonów ... 04.08.10, 23:57 W zależości kto dzwoni , najczęście mówie sucham a jak dziwnią przyjaciółki to mówie CZEGO ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mileyrose Re: Odbieranie telefonów ... 05.08.10, 00:04 jak ktoś znajomy i mi sie nudzi to dla zwaly łłoocaaap jak w tej reklamie co koleś dzwoni do domofonu i wtedy co chwila każdy łocap Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto Re: Odbieranie telefonów ... 05.08.10, 00:38 tak słucham halo co no co jest co tam cos się stało czego Odpowiedz Link Zgłoś
lofjukitten A to zależy. 05.08.10, 00:48 Jeśli dzwoni do mnie ktoś, z kim zazwyczaj nie rozmawiam, to mówię coś w stylu 'słucham, albo halo?' jeśli dzwoni do mnie koleżanka / kolega 'no cześć, co tam?' :3 Odpowiedz Link Zgłoś
taebaby. Re: Odbieranie telefonów ... 05.08.10, 02:26 Gdy dzwonią rodzice mówię zazwyczaj 'no?'. Kiedy znajomi 'czego?' lub 'halo?' ;] Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Odbieranie telefonów ... 05.08.10, 08:20 jeśli komórkowy to zależy kto dzwoni, czsami mówię 'alo' hahahah. a stacjonarny 'słucham?' Odpowiedz Link Zgłoś
enqu Re: Odbieranie telefonów ... 05.08.10, 10:35 hahaa ! ja mówie zazwyczaj "Tak, słucham". a jak dzwoni nieznany nr. to "Halo" ! nie wiem czemu ; p Odpowiedz Link Zgłoś
aszken Najczęściej to : 05.08.10, 10:37 Si pronto ? De kosta la kosta ;d haha, tak se rymuje. wgl nie wiedząc , co to znaczy. ;p albo - Haluu, no siema, mhmm, taa ? ; d Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Re: Odbieranie telefonów ... 05.08.10, 10:38 Hmm... Nigdy sie nad tym nie zastanawialam ale jak to jest domowy to "halo","halo slucham" xD a z komy to "hej co tam?" xD hehe Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. _ 05.08.10, 10:38 Domowy to zawsze- Tak,słucham. Komórka,zazwyczaj 'haloo' xD Odpowiedz Link Zgłoś
mewusia Re: Odbieranie telefonów ... 05.08.10, 10:55 zależy kto dzwoni . raczej "noo" bo mam kolegów którzy mówią : - co? - sprzęgo -słucham -cie wyrucham ... więc .... Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Odbieranie telefonów ... 05.08.10, 12:42 wątek, był. Mówię "Halo" lub "tak, słucham?" Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.v.e Re: Odbieranie telefonów ... 07.08.10, 22:56 Whaaaaaaaaaaaat's up? Skup butelek, słucham? Wypożyczalnia łyżew, w czym mogę pomóc? Obojętnie kto dzwoni . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
fankazmierzch3 Re: Odbieranie telefonów ... 07.08.10, 23:00 zazwyczaj mówie"halo" czasami "cześć" albo "co chcesz" ale to jeśli jestem 100% pewna że to ktoś znajjomy Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Odbieranie telefonów ... 08.08.10, 14:23 Zależy kto dzwoni. Jedyny mój normalny tekst przy odbieraniu telefonu to: " Słucham" Pozostałe (nienormalne) - Nikogo nie ma w domu. - Brak zasięgu - Geniaaa? - Tu automatyczna sekretarka Aleksandry. Po usłyszeniu sygnału zostaw wiadomość, piiiiiii - Słucham Cię, bejbe Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: Odbieranie telefonów ... 08.08.10, 14:28 Na domowym to mówię: słucham ? albo tak ? Na kom. : no ?, słucham ?, siema., hej. Odpowiedz Link Zgłoś
muzykomanka KLIK! 08.08.10, 14:34 A ja wrzeszcze 'czochraj bobra i odkładam słuchawke; A tak na serio to ; Tak?' albo jeśli kumpel/a to coś w stylu; No siema! Co jest?; Odpowiedz Link Zgłoś
issue Re: Odbieranie telefonów ... 08.08.10, 14:40 najczęściej 'słucham?', 'halo?', 'no?' albo 'da?' Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_ka Ja? -Halo? 08.08.10, 15:02 zawsze mówię:HALO? lub DZIEN DOBRY! Ale zwykle HALO? Odpowiedz Link Zgłoś