bylifeblasted 30.07.10, 13:13 Wiem że to jakieś dziwne ale zupełnie nie mam pojęcia co to oznacza . Więc bardzo prosze zeby ktos mi to poweidzla ;p bo nie chce odstawać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamajka. Re: czesc od samochodu 30.07.10, 13:23 wtedy byłby do spojler... przez długie J Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka. Re: Spoiler !!!!! 30.07.10, 13:19 To tak jakby ktoś Ci opowiedział jak skończy się książka lub film.. chociaż wolałabyś się sama dowiedzieć... i jednocześnie tracisz zainteresowanie danym filmem itd. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam.. ale coś w tym stylu.xd Odpowiedz Link Zgłoś
nad Re: Spoiler !!!!! 30.07.10, 13:34 "Spoiler - jest niepożądaną informacją o szczegółach zakończenia utworu literackiego, teatralnego, telewizyjnego lub filmowego." * tekst wzięty z wikipedii Odpowiedz Link Zgłoś
euforiia . 30.07.10, 13:39 Ej inteligęcie to jest część do samochodu . A tak pyzatym mogłaś wpisać to słowo w googlach , a ni robić z siebie idiotkę . !!! Odpowiedz Link Zgłoś
light Hej, InteligĘcie. 30.07.10, 13:52 spojler przez 'j' jest od samochodu. Mistrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Spoiler !!!!! 30.07.10, 13:49 Jak oglądasz film, a nagle Twoja koleżanka krzyknie: - A on umrze na końcu. To jest spoiler. Odpowiedz Link Zgłoś