dora019 Re: Szpilki !!! 14.08.10, 09:53 Nie! Sorrki, ale są okropne! W dodatku takie długie czubki butów nie są już modne... Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Widywałam lepsze, a tak poza tym... 14.08.10, 09:57 Ile Ty masz lat, dziewczyno.? -,-'. Z cieniem do powiek byś dziwnie wyglądała, o szpilkach nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
desires. Re: Szpilki !!! 14.08.10, 10:04 dziewczynko, takie buty to nosi prędzej Twoja mama niż ty. Odpowiedz Link Zgłoś
kicikici..kotku Re: Szpilki !!! 14.08.10, 10:06 Szczerze ... to one są ochydne ! No ale jak ci się podobają to spox Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Szpilki !!! 14.08.10, 18:55 nienawidzę takich butów... powiesić tego kogoś kto wymyślił buty z takim czubem Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_ka Są OHYDNE!!!!!!!!! 14.08.10, 19:05 Po 1: są niemodne Po 2: to buty dla Twojej mamy Po 3: ile Ty masz lat dzieweczko? Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_ka Czy ja się pomyliłam, czy... 14.08.10, 19:02 ..ty chodzisz na... tych butach! Nie obraź ale te buty powinna nosić 40-latka! Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Okropieństwo. 14.08.10, 19:10 Nie cierpię takich butów. Wstrętne. Chyba jesteś ciut za młoda na taki fason. Ale to i tak pewnie prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
lady_dark_angel Re: Szpilki !!! 14.08.10, 19:22 co do szpilek nie w moim guście. A tak przy okazji to czy nie jesteś zbyt młoda na szpilki? Ale to tylko sugestia) cóz ja osobiście wole trampki ale posiadam z 5 par szpilek jedne mam takie: klik tyle że spód maja czerwony , zaje****** sie w nich biega ) (raz o mały włos bym nie zdązyła na autobus i nie dotarłabym na własny występ , ale się udało) drugie, kupione na zakończenie ) klik i mam jeszcze pare ulubionych , zawygodne nie są ale za to jak ładnie wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś