kwiatekxd Re: Znacie jakies fajne filmy młodzieżowe?? 30.07.10, 22:47 American Pie Nie zadzieraj z fryzjerem Zmierzch, Księżyć w Nowiu, Zaćmienie... Dużo jest fajnych Odpowiedz Link Zgłoś
andi. Znacie jakies fajne filmy młodzieżowe? 30.07.10, 22:49 "angus, stringi i przytulanki" . nawet ciekawy film. Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Znacie jakies fajne filmy młodzieżowe?? 30.07.10, 22:50 HP Wredne dziewczyny Donnie Darko . .. Władca Pierścieni ; ) Piraci z KAraibów Sherlock Holmes Sama nie wiem.. nie chce mi się myśleć . Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Znacie jakies fajne filmy młodzieżowe?? 31.07.10, 12:43 Ona to on,Elita,Wild Child. Tu Są podane tytuły.Fiomy super.Ja oglądam codziennie jeden z siostrą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Znacie jakies fajne filmy młodzieżowe?? 31.07.10, 12:34 Poszukaj takich wątków, bo było ich mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady tu. 31.07.10, 12:49 Tu masz linka do fajnych filmów ; kllllllik ; d btw.wątek był. Odpowiedz Link Zgłoś
klarix1 Młodzieżówki. 31.07.10, 12:48 Zależy jakie filmy uważasz za młodzieżowe. Ja na przykład bardzo rzadko oglądam "młodzieżówki" wolę trailery lub horrory.. Ale jedyne co mi na myśl przychodzi to " Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 1 oraz 2 " lub film " Walentynki ". Odpowiedz Link Zgłoś
garcia Re: Młodzieżówki. 31.07.10, 13:03 klarix1 chyba chodziło Ci o THRILLERY, trailery to inaczej zwiastuny Polecam klasykę kina, Grease i Cry baby, a z nowych młodzieżowych ostatnio spodobała mi się komedia Podryw na głupka. Polecam! A tu taka fajna stronka z filmami online, gdzie ciągle coś oglądam: www.playtube.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klarix1 Młodzieżówki. 31.07.10, 13:05 Rzeczywiście, popełniłam błąd ale to z szybkości pisania... Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Młodzieżówki. 31.07.10, 13:06 Dziewczyna z ekstraklasy , Zmierzch,Keith,Titanic,Nick i Norah,Angus, stringi i przytulanki,Elita,Dziewczyny z St. Trinian,Szkoła uwodzenia,Kopciuszek-roztańczona historia,Honey,Step up 1,2 , Just Dance-tylko taniec,Wredne dziewczyny,Trzynastka,Koszmar minionego lata, Szkoła uczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
igaxd Re: Znacie jakies fajne filmy młodzieżowe?? 31.07.10, 14:49 Ja polecam film "Szoła uczuć" Odpowiedz Link Zgłoś