nienormalna__ Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 19:06 1. czarno-blond włosy. tzn blond góra a pod spodem czarne. okropność -,- 2. mp3 i słuchawki. 3. chyba się modlę. a potem słucham muzyki XD 4. hipermarket. (w warzywniaku nie ma danonków XDD) 5. piżamę XD 6. jestem strasznie samolubna i egoistyczna. ale staram sie.;] 7. gdy chłopak jest nachalny i niedelikatny. 8. nie pamiętam. 9. nie mam. 10. chciałabym aby był pokój na świecie, zdobyć prawdziwych przyjaciół oraz poznać Matthew'a Bellamy i Bono. 11. uhuh.. nie wiem. 12. nie mam. 13. tak, dwa razy. 14. cały czas. 15. Wierzę, że istnieje. 16. nie piszę książek. 17. chirurg. 18. wierzyłam, ale teraz wiem, że wszystko się kiedyś kończy. 19. owoce. 20. prawdomównością, podejściem do życia. 21. Matthew Bellamy, Bono. 22. "Space Dementia" - Muse, u2 - "Acrobat" Goo Goo Dolls - "Iris" 23. Nie mam. Mam tylko takie które zrobię po 18nastce. Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 19:06 1.Dużo tego... no ale na przykład tapeta na twarzy, ubieranie się od góry do dołu na różowo, białe kozaczki, skarpety do sandałów(toleruję tylko dla małych dzieci), muzyka disco polo. 2.Bez telefonu. 3.Zaczynam się modlić i przeklinam siebie, że od jakichś 100 lat nie byłam w kościele. 4.Hipermarkecie. 5.Ramię : 3 6.Chodzi o wygląd czy charakter? Jeśli o wygląd to tyłek i uda. A charakter to branie do siebie za bardzo niektórych rzeczy. 7.U mężczyzn ciągłego gadania o seksie/gapienia się w twój dekolt. Dlaczego? Bo to denerwujące i krępujące. I tu chodziło chyba tylko o przeciwną płeć, prawda? Nie muszę mówić o kobietach? 8.Jakiś o Draculi, nie pamiętam nawet jego tytułu. To miał być horror, a śmiałam się na nim jak chyba jeszcze na żadnej komedii. 9."Walić to" 10.1.Żebym była ładniejsza. 2.Miała jakiś talent. 3.No i żeby nie być aż tak próżną to zdrowie dla wszystkich ludzi na świecie. 11.Spacer przy zachodzącym słońcu. Do bólu romantyczne, ale nigdy mi się to nie zdarzy, więc można pomarzyć. 12.Nie wiem... musiałabym się zastanowić. 13.Nie. 14.Tak. 15.Musi istnieć jakaś siła wyższa, bo świat inaczej nie miałby sensu. Ale czy to bóg czy coś innego? Tego już nie wiem. 16.O czymś oryginalnym. 17.Dziennikarka, taka telewizyjna c; 18.Tylko w książkach i filmach. 19.Wszystko co niezdrowe. 20.Inteligencją i umiejętnością rozmawiania o poważnych rzeczach. 21.Nie umiem wymienić jednego. 22.J.W. 23.1.Schudnąć duuuuuuuuuuuużo. 2.Znaleźć sobie jakiegoś miłego, fajnego chłopaka. 3.Odkryć swój talent (ta.) 4.Określić co chcę konkretnego robić w przyszłości. 5.Zrobić coś dobrego dla świata. Jakiś drobny gest. Odpowiedz Link Zgłoś
sandika001 Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 19:08 1.Niewiem 2.Bez komórki,lusterka..xD 3.Modle się i płacze.. 4.W hipermarkecie 5.Nic 6.Samouwielbienia itd... 7.Niechce mi sie pisać 8.American Pie 9.Nie rezygnujmy ze swych marzeń, kto to wie, co jeszcze czas pokaże 10.Nie powiem 11.Niewiem 12.Nie mam 13.Nie 14.Nie 15.Istnieje 16.! 17.Nie zastanawiałam sie. 18.Nie 19.Lody bananowe 20. 21.Dulce Maria i Anahi 22.Ser o parecer 23.Niewiem Odpowiedz Link Zgłoś
littlex3 Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 19:09 1. obciachowe ? hmmm rajstopy " z dziurami " 2. bez komy wiadomo ;D 3.panikuje jak zawsze ;D 4.hipermarket 5. nic haha 6.wada? obgryzanie paznokci ;/ 7. nie lubię gdy chłopak udaje kogoś na siłe . ; / 8. uuu yyyy nie ma takiego ;d 9. " lajf " , " ogarnij " 10.nie powiem 11. do kina ;D 12. hmmm <znak zapytania> ? 13. tak ... 14. no wiadomo ;] 15.istnieje . 16. o mojej pierwszej miłości 17. policjantka psycholog 18. wierzę ! 19. fast foody ! 20. fajnymi słówkami ;d 21. PEJA 22. jest ich duuużo 23. na pewno prawko ;D dalej nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 19:11 1. Co według ciebie jest obciachowe? To słowo (tj. 'obciach') samo w sobie jest jakieś obrzydliwe. 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? Myślę, że bez butów. 3.Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? Siedzę. niestety nie znam się na naprawie samolotów. 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? W hipermarkecie mają raczej większy wybór, nie same warzywa. 5. Co trzymasz pod poduszką? Zeszyt z opowiadaniami. 6. Jaka jest twoja największa wada? Ostatnio jestem zbyt emocjonalna. 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego? Kłamliwości. Chyba idzie się domyślić, dlaczego. 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/łeś? Była kiedyś taka durnowata komedia, ale nie pamiętam tytułu. 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko? Nie mam. 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? Musiałabym bardziej nad tym pomyśleć. 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę? Do jakiejś przytulnej knajpki. 12. Ulubiona sentencja? Nie mam. 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? Hmmm, nie. Sądzę, że prawdziwa miłość jest tylko jedna i tylko raz w życiu można ją przeżyć. 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas? Nie raz. Ale są momenty, kiedy chcę go również zatrzymać. 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? Nie będę podważała czyiś wierzeń. Na dzień dzisiejszy jestem trochę w tym pogubiona... 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? O ludzkich słabościach. 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? Tłumacz. 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? Wierzę. 19. Co lubisz jeść? Lazanię. 20. Czym ci można zaimponować? Poczuciem humoru, uczuciowością, tolerancją, inteligencją. 21. Twój ulubiony wokalista? Żeby to jeden... Ale jeśli mam wybierać: Jaejoong ma bardzo, bardzo piękny wokal. 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? 'Darkness eyes'. 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? Eee... To po 18 są jakieś ograniczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
kia Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 19:14 1. Co według ciebie jest obciachowe? Polaczenie czerni z brazem 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? Telefon, ipod, portfel, klucze, okulary 3.Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? zapewne glosno krzycze 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? w markecie 5. Co trzymasz pod poduszką? nic 6. Jaka jest twoja największa wada? jestem bardzo latwowierna 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego? nie lubie narcyzmu i nie przepadam za dresami 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś? high school musical 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko? "no chyba cie pojeba*o dziewczynko 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? chcialabym miec proste wlosy, ladny nos i kuuuupe kasy 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę? zdaje sie na pomyslowowsc chlopaka 12. Ulubiona sentencja? nie wiem wlasciwie 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? myske ze takiej prawdziwiej to nie 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas? no jasne ze tak 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? mysle ze to bajka 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? o zyciu nastolatki 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? kardiolog 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? sama nie wiem 19. Co lubisz jeść? prawie wszystko 20. Czym ci można zaimponować? nie ma jakiejs zasady czym moznaby mi zaimponowac 21. Twój ulubiony wokalista? kurt cobain 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? mam kilka ulubionych 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? wsumie to tajemnica ale zdradze ze to cos niegrzecznego ;> Odpowiedz Link Zgłoś
psycho_ Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 19:15 1. słit 13 na szpilkach 2. mój samsung i mp3 <3 3. przeklinam ile się da xd 4. Topaz ;p 5. mp3 i słuchawki 6. lenistwo 7. kobiety - czasem nie potrafię się poprostu zamknąć, faceci - jak mówią to tylko o piłce -,-' 8. nie widziałam zbyt dużo, ale napewno jakiś przyrodniczy na wycieczce do Warszawa. nawet to że był w 3D nie pomogło... 9. "lol, niepoważna jesteś" to ostatnio 10. zdrowie dla brata i mamy, szczęście 11. do lasu ;p 12. "nie sraj tam gdzie jadasz". wiem, słitaśne 13. nie 14. tak, chcę się wrócić o rok do tyłu i zapobiec czemuś... 15. moja wiara w Boga z dnia na dzień słabnie. nie jestem więc pewna 16. w pewnej części napewno o mnie, byłaby to bardzo smutna książka 17. lekarz, ale to niemożliwe ;[ 18. po części 19. pizzę, makaron, serki truskawkowe, SŁODYCZE 20. poczuciem humoru i wszechstronnością zainteresowań (nawet głupim czytaniem książek czy słuchaniem nietypowej muzyki, niestety nie poznałam w realu takiej osoby) 21. jej, preferuję wokalistów ;d 22. him - scared to death (ale ciągle się zmienia) 23. większość już zrobiłam więc napiszę jeszcze to co mi pozostało do załatwienia - poznać bratnią duszę - nauczyć się grać na gitarze i napisać własną piosenkę - napisać wreszcie porządne opowiadanie - pocałować się z kimś dla mnie wyjątkowym - wybrać się na imprezę w stylu Skins'ów <3 Odpowiedz Link Zgłoś
obiektywna. a więc... 31.07.10, 19:28 1. zgadzam się z @light, słowo "obciach" samo w sobie jest obciachowe. generalnie nie szufladkuję ludzi i ich poglądów, dlatego nie obchodzi mnie, czy ktoś robi/lubi coś obciachowego, czy nie... 2. bez telefonu komórkowego z słuchawkami i portfela. 3. znając siebie zacznę panikować i snuć czarne scenariusze, aczkolwiek postaram się zachować zimną krew i robić to, co każe stewardessa. 4. w warzywniaku są same warzywa, a więc w hipermarkecie, bo jest tam więcej rzeczy. aczkolwiek warzywa i owoce są lepszej jakości w warzywniaku, to logiczne. 5. nic. 6. trudno mi wskazać największą, bo uważam, że mam masę wad, ale chyba brak silnej woli. 7. egoizmu i "lansiarstwa". fuu. czemu? nie lubię, gdy facet jest zapatrzony tylko w siebie, myśli tylko o sobie, nie zważając na mnie. lans? najgorsze co może być. 8. było na pewno kilka takich filmów, aczkolwiek nie przypominam sobie teraz jakiegoś konkretnego tytułu. 9. "Co nie zabije, to wzmocni". 10. zdrowie, szczęście i miłość dla moich najbliższych. 11. jakaś fajna kawiarnia, kino. 12. odp. w pytanie 9. 13. raczej zauroczenia. 14. tak. 15. istnieje. 16. nie mam pojęcia. 17. chciałabym zostać dziennikarką. 18. już sama nie wiem... 19. wszystko. ;d a najbardziej dania kuchni włoskiej, jogurty i czekoladę. 20. inteligencją i błyskotliwością, dążeniem do celu i rozwijaniem swojego hobby. 21. Michael Jackson. 22. mnóstwo, ale aktualnie katuję "I like it" Enrique Iglesiasa. 23. czemu akurat przed 18-stką? nie wiem, nie zastanawiałam się nad tym. pewnie skończę gim. przed 18-stką, tak myślę. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kazymuu Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 19:24 1. noszenie dodatków z Bravo. 2. komórki, odtwarzacza MP3. 3. próbuję zasnąć. podobnie było z pociągiem, tylko nam nic się nie stało c: 4. w tym i tym. 5. komórkę i odtwarzacz MP3. 6. szybko przywiązuję się do ludzi. 7. u kobiet - niektóre za mocno się malują. u mężczyzn - jak są JP na 100%. 8. The Ring. nie, że mi się nie podobał, ale był za straszny c: 9. ...i potem się obudziłeś/obudziłaś. 10. chciałabym mieszkać w Tychach, chciałabym mieć lepiej wyglądające włosy, być ładniejsza. 11. do wykwintnej restauracji. 12. nie mam. 13. nie. 14. owszem, dużo. 15. istnieje. 16. o dziewczynie i jej kłopotach. 17. jeszcze nie wiem. 18. tak <3 19. ogólnie wszystko. 20. poczuciem humoru, to na pewno c: 21. nie mam. 22. codziennie słucham innej. 23. mieć dobre wykształcenie. resztę nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 19:32 1. - 2. fon , błyszczyk , guma do żucia .. 3. nic nie słyszę , bo słucham muzyki .. ; p , xdd 4. hipermarket . 5. nic . 6. zęby , niezdecydowanie , niecierpliwość ... 7. - 8. avatar . 9. - 10. naprawić moje wady . 11. do kina , na lody . 12. - 13. ymm , niee . 14. o taak . 15. oczywiście , że istnieje . 16. o miłości . ale nie taka , która kończy się dobrze . nie zawsze zdażają się hepi endy . 17. aktorka .. 18. nie . 19. - 20. chłopak śpiewa mi piosenkę .. 21. ryan tedder . < 33 ! 22. mieć chłopaka , ... Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 20:02 1. słowo 'żal'. ;p 2. nie ruszam się z domu bez telefonu. 3. modlę się. ;d 4. w hipermarkecie. 5. telefon i mp3. 6. zazdrość 7. nie nawidzę jak nie utrzymują higieny, chyba każdy wie dlaczego. blee. xd 8. nie pamietam, ale napewno któryś z niskobudżetowych filmów emitowanych na TVP1. 9. facepalm. ;d 10. zdrowie dla mnie i mojej rodziny, wymarzony chłopak i .. no ogólnie, żebym byłą szczęsliwa. ; ) 11. do kina. 12. nie mam. 13. nie wiem, może właśnie przeżywam? 14. bardzo często. 15. myślę, że istnieje. 16. o Michaelu Jacksone. ;d 17. tancerka 18. taak. ;p 19. wszystko ale w małych ilościach. xd 20. niebanalnym poczuciem humoru. 21. Michael Jackson 22. MJ - Don't walk away i Human Nature 23. tańczyć do białego rana, mieć chłopaka, upić się, wyjechać na wakacje ze znajomymi i zrobić coś szalonego. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
44iza44 Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 19:34 1. bluzka z napisem ,,córeczka mamusi" 2. bez ubrania 3. panikuję 4. hipermarkecie 5. nic 6. gadulstwo 7. zarozumialstwa 8. Królewna Śnieżka 9. hmmm... 10. życzenie pierwsze: Złota Rybko proszę spełnij jeszcze tysiąć moich życzeń... 11. do kawiarni 12. co masz zrobić dzisiaj zrób wczoraj 13. tak 14. oczywiście 15. myślę, że istnieje 16. o nastolatkach 17. psycholog 18. tak!!! 19. słodycze 20. poczuciem humoru i zaradnością 21. Kasia Cerekwicka 22. S.O.S Kasi 23. wybrać zawód, poznać ukochanego chłopaka, zdobyć prawdziwą przyjaciłółkę, zacząć nosić soczewki, napisać książkę Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 no to .. 31.07.10, 19:40 1. słuchanie justina biebera xd bez obrazy.. 2. fona, mp3 3. panikuję xd 4. hipermarkecie. 5. kolejną poduszkę^^ 6. okropny nos i nogi .. 7. popisywania się, bo uważaja się za nie wiadomo co ;/ 8. nie wiem. chyba wszytski polskie i te stare.. 9. no to pozdro, sandał^^, kur**, co za dupa, ja pierniczę, jezu, omg, co za bot i inne ;] 10. daj mi jeszcze jedną złotą rybke, daj mi jeszcze jedną złotą rybke, daj mi jeszcze jedną złotą rybke^^ 11. do kina ;] 12. nie wiem, chyba nie mam ulubionej.. 13. hmm.. trudno powiedzieć^^ 14. o taaak! 15. raczej istnieje xd 16. nie wiem bo nie napisałabym xd 17. ee...trudne pytanie. 18. chyba ;] 19. spaghetti i pizza ;] 20. przede wszystkim poczuciem humoru ;]] ogólnie charakterem, wyglądem i zainteresowaniami .. ;p 21. Matthew z 'muse' i hayley z 'paramore' ) 22. nie mam pojęcia jest ich wiele i cały czas przychodzą nowe .. może ignorance, uprising. 23. nie mam pojęcia.. kompletnie mnie zatkało xd ale pewnie jakieś tam są.. Odpowiedz Link Zgłoś
cassade Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 19:45 1. Co według ciebie jest obciachowe? ćpanie,palenie i picie alkoholu 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? błyszczyk,fon 3.Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? modlę sie zebym nie umarła,a potem nawiązuje kontakty z pasażerami xD 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? w warzywniaku sa świerzsze warzywa i owoce xD 5. Co trzymasz pod poduszką? nic. 6. Jaka jest twoja największa wada? brak cierpliwosci,lenistwoooooooo 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego? mężczyźni:ciągłego popisywania się kobiety:plotkarstwo 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś? yyyyy nie wiem... 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko? kocham ojca,kocham matke,kocham złote gacie w kratke <loool> 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? zdroowie dla wszytskich moich bliskich,wielka miłośc i podróz dookoła swiata 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę? na plażę przy zachodzie słonca 12. Ulubiona sentencja? oj,duzo 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? nie 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas? oj taaak 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? istnieje,ale trzeba do tego podejsc z respektem. 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? czy ja wiem... 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? instruktorka jazdy konnej,prawniczka(duzo kasyxD) 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? chyba nie... 19. Co lubisz jeść? naleśniki 20. Czym ci można zaimponować? wiernością,uprzejmością 21. Twój ulubiony wokalista? zespół muse 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? uuu duzo 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? podróz dookołą swiata,wygrac zawody jeździeckie,zakochac sie tak na prawde i nie wiem więcej XD Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 19:48 1. sandały do skarpetek 2,telefon,okulary 3.siedze jak wryta i nie wiem co sie ze mną dzieje 4. hipermarkecie 5.telefon i czekolade 6.zapominalstwo 7.udawanie kogoś kim sie nie jest,postarzanie sie na siłe(np. jak dziewczyna w wieku 13 lat maluje farbą włosty) 8.awatar 9.ołkiej albo świetnie 10. zdrowie, wykszatałcenie, mąż idealny(w przyszłości oczywiście) 11.hmmmm może na koncert lub w jakieś wyjątkowe miejsce 12.Żeby zmieniło się nasze życie musimy najpierw zmienić samych siebie 13.nie 14.tak 15.istnieje 16.hmmmm jakaś fantastyczna-łącząca thriller z komedią. byłaby o życiu codziennym jakiejś osoby w którym dzieją sie dziwne żeczy-np. rozmawia z duchami lub swoimi przodkami.narracja przierwszoosobowa-koniecznie 17.nie wiem-pewnie jakaś za biurkiem w jakiejś ajnej firmie,dorywczo może przewodnik po jakimś zamku albo kosmetyczka 18.raczej tak 19.wszystko-kiedzyś(z miesiąc temu) jadłam kiełbase oglądając telewizor(nie moja wima że nic nie było w lodówce) 20.inteligencją,poczuciem humoru, wiedzą, pomysłowością 21.mrozu itp. 22.walcz cały czas-habakuk,alejandro-lady gaga,grubson-na szczycie,jamal-kiedyś bąrdzie nas wiecej itd 23.spoważniec,nauczyć sie wolniej mówić, Odpowiedz Link Zgłoś
bella_swan_12 Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 19:56 1. hm..nie wiem XD 2. telefonu i kluczy . Zawsze muszę mieć te dwie rzeczy bo inaczej poporstu nie wyjdę 3. A co mam robić ? nic , kreatywnego bym nie wymyśliła 4. Warzywniak ! <lol> 5. rękę 6. dużo robie , mało myślę 7. Nie lubię szpanerstwa -,- wręcz tego nie znoszę 8. najgorszy w sensie że nudny itp ? To chyba Tornado ( film puszczali na tvn . Nagrywany w berlinie ) 9. Masz coś na zębach 10. 1- Szczęśliwa rodzina 2 - willa z basenem i kupa kasy 3 - hm.. żebym nigdy w życiu nie miała już pryszczy ( zdarza się no -,- ) 11. Do kina 12. a bo ja wiem? 13. taaaaaaa , i mam dość 14. często 15. ISTNIEJE ! 16. heheh, o miłości 17. architektki albo aktorki . 18. oczywiście .. 19. kanapki z pomidorem xD 20. poczuciem humoru , czasami wyglądem , charakterem .. zresztą . 21. u mnie raczej Raper - O.S.T.R. 22. Rape me ! ^^ oj , bardzo bardzo dużo ich mam 23. zdać gimnazjum , mieć zajebistego chłopaka którego będę kochać b. mocno , przeżyć najpiękniejszy pocałunek pod słońcem <lol> , Przetrwać 18 Przyjaciółek ( mają urodziny przede mną ) , No i nie wiem co jeszcze Już ? :C Odpowiedz Link Zgłoś
bella_swan_12 Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 19:58 > 23. zdać gimnazjum , mieć zajebistego chłopaka którego będę kochać b. mocno , > przeżyć najpiękniejszy pocałunek pod słońcem <lol> , Przetrwać 18 - nastkę Przyj > aciółek ( > mają urodziny przede mną ) , No i nie wiem co jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
misiaaaa Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 20:19 1. Haha zachowanie niektórych osób i może urania ..! 2. ubrania .! ;DD a tak na serio to telefonu.. 3.ciesze sie ostatnimi chwilami mojego pięknego życia 4. hipermarket 5. łooo... 6. Jak dla mnie to w wyglądzie to moje głupie kręcone włosy..! ;p 7. u mężczyzn i u kobiet tego jak są na co dzień normalni a przy kimś innym udają kogoś kim wgl nie są..! i lizustwa <blee> 8. Hahaha nie pamiętam tytułu ale to był polski film trwał 2 godz i przez cały czas leciały takie czerwone karteczki z nieba na życzenia <hahaha> 9. musiałabym dłużej pomyśleć 10. [1] chce żeby wszystko było ok ..;p [2] żeby wakacje trwały dłużej [3] chce być z pewnym chłopakiem..;p 11. Może hmm....<myśli> nie no..nie wiem 12. nie wiem 13. w tym wieku to chyba raczej tylko zauroczenie lub zakochanie 14. Czasami.. 15. tak .! 16. O moich głupich historiach czyli " historia zwariowanej nastolatki " haha xdd 17. Nauczyciel 18. może kiedyś na nią trafie 19. owoce <mniam> 20. charakterem..! 21. raczej go nie mam..xd 22. ja po prostu lubie słuchać piosenek a ulubionej raczej nie mam 23. haha [1] przeżyć .! ;] a reszta to nie ważne..! Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 20:20 1. Co według ciebie jest obciachowe? Zależy od gustu 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? komórka, mp3 3. Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? yy... dzwonię do kogoś z rodzinny i mówię, aby nie ruszali nic z mojego pokoju jak zginę xD nic innego nie mogła wymyślić ... 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? nie lubię za bardzo zakupów, ale wybieram hipermarket 5. Co trzymasz pod poduszką? kiedyś baterie do mp3, ale już nie, bo szybko się wyładowywały. Aktualnie nic. 6. Jaka jest twoja największa wada? nieśmiałość ; // 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego? chłopaki - gadają ciągle o grach dziewczyny - mają obsesję na punkcie wyglądu 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/łeś? oj dużo tego. Chyba Zmierzch (bez obrazy dla fanów. To moje zdanie) 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko? 'Żal mi cię', ale kiedyś nie lubiłam słowa 'żal' 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? 1. Żeby Bieber przestał śpiewać i grać w serialach/filmach 2. By moja rodzina był szczęśliwa 3. Więcej życzeń 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę? hmm... Do parku ; ) 12. Ulubiona sentencja? Kochaj albo rzuć. Dokonaj albo giń. Cokolwiek czynić masz, czyń. Te sentencje jak hymn grają wnętrzem mym. 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? Nie i nie śpieszy mi się do tego ; p 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas? Oj tak, nawet raz dziennie .. 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? Nie wiem czy mogę tu wyrazić swoje zdanie. Lepiej zostawię to dla siebie. Tak będzie najlepiej 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? Mam kilka pomysłów 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? Co tydzień inny pomysł, więc nie wiem... 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? Być może istnieje 19. Co lubisz jeść? żelki i cukierki ; )) 20. Czym ci można zaimponować? poczuciem humoru przede wszystkim ; )) 21. Twój ulubiony wokalista? Drake Bell może być 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? mam dużo ulubionych piosenek. Nie potrafię wybrać 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? 1. Iść na koncert Jonas Brothers 2. Mieć 3 na koniec z biologii i z fizyki xD 3. Przekonać brata, żeby wyprowadził się z domu xD 4. Zrobić coś, aby Bieber przestał śpiewać 5. Nie oszukiwać w pokera i w remika (ale to nie możliwe ;pp) Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 A jeszcze ... 31.07.10, 20:21 6. Jaka jest twoja największa wada? jestem wredna, ale to mi nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
schuylervanalen Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 20:22 1. Zbyt głośne rozmawianie o rzeczach osobistych w miejscu publicznym. 2. Bez telefonu 3. Staram się nie panikować... 4. Raczej warzywniaku. 5. Prześcieradło xD 6. 7. Oceniania po wyglądzie. Chyba nie muszę tłumaczyć, dlaczeo. 8. Nie mam pojęcia. 9. 10. a) być zawsze zdrową b) znaleźć prawdziwą miłość, może nie teraz, ale w przyszłości c) pomimo wzlotów i upadków zawsze pozostawać sobą 11. Na łono natury, do parku lub nad morze... 12. Nie wiem 13. Nie. 14. Tak, do dni, w których byłam z tymi, z którymi już nie mam kontaktu, ze względu na miejsce zamieszkania. I chciałabym cofnąć niektóre kłótnie... 15. Czasem się nad tym zastanawiam i doszłam do wniosku, że nie wiem. Co prawda bardzo trudno mi uwierzyć w Boga, lecz jednak coś w tym jest, że wierzy w niego tylu ludzi... 16. O problemach nastolatków, lecz nie takich błahostkach jak trója z matmy. Lub jakaś biografia 17. Tłumaczka lub dziennikarka. 18. Tak, lecz sądzę, że nie zdarza się ona zbyt często. Ale wierzę ;D 19. Wafle ryżowe xD 20. Poczuciem humoru, lecz także umiejętnością opanowania się w niektórych sytuacjach. I byciem sobą 21. Chyba nie mam ulubionego wokalisty, lecz lubię zespołu np.Green Day Black Eyed Peas itp. A nie, jednak mam. Eminem 22. "Not Afraid" i "Lucky" w wykonaniu Jasona Mraz'a i Colbie Caillat, bo kojarzy mi się z wspaniałymi chwilami 23. a) zdać do liceum xD b) Nauczyć się biegle angielskiego c) Pojechać do Londynu i/ lub Paryża d) Poznać wielu nowych ludzi ;P e) kupić sobie lustrzankę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
euforiia ; ) 31.07.10, 20:24 1.wychodzenie na dwór w takim mega mocnym makijażu . 2.bez telefonu i torebki 3.sram ze strachu w gacie xDDD 4.w hipermarkecie 5.telefon i portfel ( jak śpię ) 6.mam zawyżoną samoocenę 7.chamstwa 8.randka z gwiazdą 9. a nie mówiłam .! 10. -Chcę mieć swój butik -Chcę lustrzankę -Chcę mieć w 3 du** kasy 11.na romantyczny spacer 12.nie wiem 13.tak 14.często 15.istnieje 16.moja własna kontynuacja sagi zmierzch ♥ 17.chcę zostać fotografem 18.tak 19.jedzenie . xDDD pierogii . < 3 20.odpowiedzialnością i wrażliwością . 21.Ewa Farna 22.Dmuchawce , latawce , wiatr 23.nie wiem . xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ta_anka Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 20:43 1. kilo tapety 2. bez telefonu. 3. hmm.. czekam na śmierć ? ;o ewentualnie modlę się. 4. hipermarkecie. 5. telefon bądź chusteczki. 6. nie cierpliwość. 7. u kobiet? nazywam to "wszyscy mnie znają i kochają" , u mężczyzn? naśmiewania się ze wzystkich po kolei. 8. zmierzch 9. "ooo nie!" 10. po co 3? mi wystarczy jedno ... żeby rodzice mi na wszystko pozwalali 11. byle gdzie, zależy z kim. 12. "bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać." 13. przeżywam ją dalej 14. tak. 15. jestem katolikiem. 16. o życiu :d 17. lekarz, architekt. 18. pewnie. 19. słodycze 20. świetnym humorem, ale nie do przesady. 21. Jared Leto 22. "The kill" 23. hm.. sama nie wiem pojęcia. zobaczymy co się wydarzy Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 21:09 1. Obciachowe? Mhm. W wieku 18 lat ubrać koszulkę z Hannah Montana. 2. Bez głowy. 3. Modlę się. "Jak trwoga do to Boga, nie?" 4. Hipermarket, chociaż w warzywniaku wiadomo, że świeże. 5. Pamiętnik, ale ciii. 6. Gadulstwo? Nie wiem, trzeba by było zapytać osób trzecich co im u mnie prezeszkadza. 7. Nie lubię u chłopaków jak za bardzo zwracają uwagę na wygląd. Przypominają pedałów. A u dziewczyn tego, jak zachowują się jak paniusie. 8. Nie pamiętam. 9. "Myslę, więc jestem" i znikam.. 10. Chcę być bogata, zakochać się ze wzajemnością, być szczęśliwą przez całe życie. 11. Do parku na spacer, na plażę, tam gdzie są nielegalne wyścigi. Ha. 12. Nie mam. 13. Nie. 14. Tak i to nie raz. 15. Ja w niego nie wierzę. 16. O miłości. 17. Sędzia , policjantka. 18. Tak, aczkolwiek nigdy jej nie doświadczyłam. 19. Jedzenie. 20. Poczuciem humoru. 21. Ojj zbyt wiele. Nie mam jednego ulubionego. 22. Również zbyt wiele. 23. Nie wiem... Ps. Parę to ja myślałam, że to jest od 2 do 5. Haha. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 21:15 1. niechlujny ubiór, 2. makijażu i telefonu, 3. panikuję, 4. hipermarkecie, 5. telefon, 6. przemądrzałość, 7. u mężczyzn zarostu, wygląda to niechlujnie i odrażająco, 8. nie przypominam sobie, 9. 'omg' 10. moje marzenia, to moje marzenia, 11. do parku lub w jakieś piękne, ciche, romantyczne miejsce, 12. nie mam 13. nie 14. jak najbardziej, 15. istnieje, 16. o dziewczynie która nie potrafi znaleźć miejsca dla siebie na świecie, 17. fotograf, redaktorka. 18. nie 19. jestem wege, wszystko co zdrowe, najbardziej warzywa, 20. poczuciem humoru, zrozumieniem, uczciwością, troską, 21. hayley williams, 22. nie mam specjalnie wybranej, 23. - Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa . 31.07.10, 21:18 1.tipsy, włosy na żel, zjechany gust muzyczny, białe kozak 2.bez ubrań ? -,- I jeszcze torebki w, której jest pełno potrzebnych rzeczy . 3.siedzę i czekam, aż naprawią, przy tym trochę panikuję ;dd . 4.to zależy.W warzywniaku są świeższe owoce i warzywa, za to w hipermarkecie jest więcej innych produktów 5.nic . 6.Spóźnialstwo, zdecydowanie ;d . 7.mężczyzna - szpan na siłę, beznadziejne poczucie humoru . 8.Taki o gadającym psie xd. Ale zapomniałam tytułu. 9.Nie mam ulubionego powiedzanka, ale często mówię 'Aha t super' au . 10.Chciałabym cofnąć się w czasie o kilka miesięcy. 11.Wieczorem, na plaże . 12.Żyć tak, aby nikomu nie robić krzywdy. 13.Prawdziwa miłoś jest tylko raz, owszem byłam już z kimś związana, ale to nie była prawdziwa miłość, tylko zwykłe zauroczenie. 14.Tak, bardzo często. 15.BÓG ISTNIEJE, ale nie będę się tutaj na ten temat za bardzo rozpisywała.Dla mnie ludzie, którzy nie wierzą w Boga, nie mają sensu życia. 16.Historia, pewnej dziwnej dziewczyny. 17.Projektantka mody, projektantka wnętrz. 18.Tak. 19.Lubię jedzenie z kuchni włoskiej i meksykańskiej. 20.Pewnością siebie, poczuciem humoru, spontanicznością, wrażliwością. 21.Hayley Willmas 22.ParamRed Hot Chili Peppers - Can't Stop 23.Jest wiele takich rzeczy, dlatego też trudno mi je teraz wszystkie wymienić. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia27 Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 21:29 1. wiele rzeczy 2.komórka 3.modle sie 4.obojętnie 5.nic 6. nie wiem trzeba by bylo zapytac osob z mojego otoczenia 7.jak sa pijani 8.o kurczę chyba to się tak nazywa 9.nie mam 10.daj mi więcej życzeń 11.nie zastanawialam się 13.nie 14.o tak 15tak 16. hmm taka w ktorej glówny bohater mialby jakąś nadprzyrodzona moc. 17. nie wiem ale myśle że notariusz czy coś takiego 18. tak 19. żelki 21.B.K 22. nie mam ulubionej 23. jeszcze sie nad tym nie zastanawiałam Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 21:31 1. Co według ciebie jest obciachowe? Jeansy dzwony 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? Torebki i fajnych ciuchów 3.Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? Modlę się i ufam załodze, że wszystko będzie dobrze. 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? Wolę zdecydowanie hipermarkety. 5. Co trzymasz pod poduszką? Nic. 6. Jaka jest twoja największa wada? Jeztem zdrową egoistką . 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego? Samolubności, próżności, wywyszczania się 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś? Nie ma takiego . 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko? Brak. 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? *Wielka miłośc *Duży biust *Fajne ciuchy do kończ życia xD 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę? Kino, plaża itp 12. Ulubiona sentencja? Brak 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? Niestety nie. 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas? Czasami. 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? Istnieje i czuwa nad tym co robimy. On jest naszym Panem. 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? Nie mogę tego zdradzic 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? Lekarz. 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? Wierzę. 19. Co lubisz jeść? Pizza, frytki, kanapki itp 20. Czym ci można zaimponować? Osobowością i czasem wyglądem. 21. Twój ulubiony wokalista? Chyba Adam Lambert (ostatnimi czasy bardzo często słucham jego piosenek). 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? "Memories" Davida Guetty i Kida Cuddiego. 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? *Iśc na fajną dżamprę *Miec prawko. *Dobrze się uczyc dalej. *Zacząc się dobrze malowac. *Nauczuc się śpiewac. ________________________________ P.S. Mam nadzieję ,żę te dane nie będa nigdzie wykorzystane? Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualistka Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 21:48 1. Co według ciebie jest obciachowe?Skarpetki do sandałów. 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? Bez błyszczyka. 3. Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? Wydzieram się. 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? Yyy... Nie wiem. Raczej w hipermarkecie. 5. Co trzymasz pod poduszką? Drugą poduszkę. 6. Jaka jest twoja największa wada? Złośliwość. 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego? Palenia, picia alkoholu i brania narkotyków. Po prostu dla mnie to obrzydliwe. 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś? "Dzień Świstaka". 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko? Eee... "Medal mi się za to należy.". 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? Tajemnica. 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę? Do kina lub na jakiś romantyczny spacer. 12. Ulubiona sentencja? "Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą." 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? Nie. 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas? Tak. 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? Nie wiem, ale myślę, że istnieje. 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? O sławie i miłości. 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? Nie wiem. 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? Tak. 19. Co lubisz jeść? Wszystko. 20. Czym ci można zaimponować? Poczuciem humoru i inteligencją. 21. Twój ulubiony wokalista? ; DD 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? "Party in the U.S.A." 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? Sama nie wiem. Żyję chwilą. Odpowiedz Link Zgłoś
karoolina. Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 22:00 1. Co według ciebie jest obciachowe? skarpetki i sandały 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? bez mojej torby ;D 3.Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz?wyskakuje z niego ;P 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie?w hipermarkecie 5. Co trzymasz pod poduszką?Ipoda 6. Jaka jest twoja największa wada?zawsze mówie prawde nawet jeśli jest bolesna 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego?u mężczyzn nie lubie tego że za każdą laską się obejrzą 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś?nie ma takiego 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko?no nie tym razem ;D 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki?nie wiem 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę?do restauracji 12. Ulubiona sentencja? nie mam 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość?tak 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas?tak 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi?Bóg istnieje 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał?o projektantach ;D 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć?modelka 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość?tak 19. Co lubisz jeść?wszystko ;P 20. Czym ci można zaimponować?charakterem 21. Twój ulubiony wokalista?Michael Jackson 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka?wszystkie Nirvany 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką?yyy nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś